Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 To zrobie może prawilnie jak to ja, najpierw dwójke ogram, a później jedynke Chce mi się coś nowego kupić, poczekam na recki jak będą dobre to pojade do sklepu. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Spoko B, to przecież Fanek - czego się spodziewałeś? :) Muszę z nim kiedyś na party pogadać, bo słyszałem od paru osób, że chłopak ma niezłe jazdy :) W każdym razie apeluję po raz ostatni - najpierw jedynka, a później dwójka!!! 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 A jak się już jedynkę skończy, to i naprawdę warto po dwa fabularne DLC siegnąć. :) Długie nie są, a i kilka rzeczy robią moim zdaniem lepiej i ciekawiej niż podstawka + rozwijają historię. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 A całość w promocjach kosztuje dwie stówki mniej niż tew2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 No to ładnie mnie na tą dwójkę nakręciliście Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Nawet bez medycznego wykształcenia diagnoza sama ciśnie się na usta, ale się powstrzymam, bo nie wiem, na ile wrażliwi są tu moderatorzy... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Spokojnie bo zaraz się zapienisz, wdech wydech - wdech wydech Człowiek pyta spokojnie o gierke, a na siłę mu wciskają masz zagrać w jedynkę i chuy Chłopie ile ty masz lat, it's just a game troche dystansu, nawet nie wiem czy będę w to w ogóle grał. btw. ktoś dorwał gre wcześniej, ponoć na być patch day1, na razie nie pobrało, na PS4 Pro gra działa w 1080p 30fps.Na pudełku nie ma oznaczenia PRO ENHANCED Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jak zwykle kozoyebcy - u nich nie ma embargo, oficjalnych premier itp - jest, to wrzucają na półki. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 października 2017 Autor Opublikowano 10 października 2017 No właśnie jedynka mnie troche odrzuciła jak przeglądałem gameplay, zawsze trafiałem na fragmenty z kawałkami ciał gore etc. 3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) To jest misz masz wszystkiego, co dobre( RE4, TLoU(mechanika, gore) + Silent Hill(dziwne odpały/wizje). Napiecie jak najbardziej jest obecne poprzez adrenalinę, która jest pompowana do zyl podczas walk z bossami(lepszych potyczek z szefami w survival horrorach to nie widziałem). re4 tak wiem to nie typowy s.horror a głównie shooter no ale tew też nie jest rasowo czysty Edytowane 10 października 2017 przez nobody Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) No imo mocne edit: c0r no dlatego zapytałem w temacie, a z gameplay z 2-jki które przeglądałem nie widziałem żadnych flaków do tej pory. Edytowane 10 października 2017 przez Fanek Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 października 2017 Autor Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) To jak dla ciebie za mocne takie klimaty to co ty robisz w temacie sequela. Bo nie będzie kucyków w tej części ani zielonej krwi. Edytowane 10 października 2017 przez c0r Cytuj
flahu 35 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Dla zainteresowanych na śląsku w games4you w Katowicach i Czeladzi już można kupić TEW 2 :) Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Nie wiem dlaczego ale to tak sobie uswiadomilem chyba jedna z bardziej wyczekiwanych w tym roku przeze mnie gier. Klimat jedynki mi sie podobal mega. Moze dlatego ze posucha w temacie tego typu gier a SH to trup :/ Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) Tez czekam i z tej okazji odpalilem sobie wczoraj streama gostka, ktory dostal juz gre od Bethesdy i wygladalo to kiepsciutko. Sporo bugow, gltchy (pewnie sporo bedzie wyeliminowanych day 1 patchem, ale wciaz), nieciekawa eksploracja, uboga pod katem szczegolow lokacja, graficznie tez nie powalalo. No nie wiem ;/ recki dzisiaj beda? Edytowane 12 października 2017 przez Kinoji Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Ja tam nie nastawiam sie na grafike w tej grze, wazne zeby nie bylo tych obe.sranych czarnych pasów. Jak bedzie tak dobrze jak w jedynce plus dorzucą do tego lepsza fabule i bardziej rowny poziom etapow na przestrzeni calej gry to będzie wystarczająco. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Nie wiem, wygląda jakoś gorzej od jedynki. Jest tak "czysto", bardziej podobała mi się ta surowa oprawa poprzedniczki. Jest za ładnie i dużo bardziej przypomina mi The Last of Us niż poprzednia część, a to nie jest plus. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 No mi sie wlasnie glownie podobala jedynka za sprawo tego gore syfu wokol, przypominalo mi troche sh, nie ogladam zwiastunow ale mam nadzieje ze sie nie zawiode, nie po to czekam na dwojke zeby tam bylo wszystko ladnie i czysto. Ma byc poschizowanie i brudno Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Zakladam, ze na poczatku bedzie sporo otwartych przestrzeni, ale im dalej w las tym bardziej kluastrofobicznie i wiecej gore. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Raczej odwrotnie. Czytałem w jakichś wrażeniach przedpremierowych, że z początku dostaniemy kilka liniowych etapów, a dopiero potem wylądujemy w tej półotwartej mieścinie. W sumie tak kręciłem nosem na te nowinki i zmiany, a koniec końców wczoraj poszedł preorder i czekam jutro na kuriera. :D Jednak wypada wspierać nielicznych przedstawicieli jednego z ulubionych gatunków giereczek. 8) I w sumie od czasu RE7 w styczniu nie grałem w tym roku w nic, co bardziej podnosiłoby mi ciśnienie w sensie lękowym. Nie liczę wakacyjnego replayu SH2. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Jaram się i jutro lecę do lokalnego sklepiku. Nie śledziłem zapowiedzi, trailerów i gameplay'ów. Wiem tyle że ma być strasznie i to mi starczy :) No i teraz u przedmówcy przeczytałem o tym otwartym terenie w dalszej części. Takie coś mi pasuje, w sensie że będzie trochę otwartego terenu (jak w Uncharted The Lost Legacy) a nie full sandbox. Tylko korytarzyk oferuje pełnię wysokiej jakości doznań, taka prawda. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Też czekam na swój pre order chociaż sklepy ponoć jutro mają mieć dostarczone kopie Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 80 na MC Cytat z najnizszej oceny (70): The Evil Within 2 doesn't take the rich, psychologically disturbing premise and aesthetics of the first game to their full potential. If anything, it regresses in a few unfortunate ways. But despite its rough edges, this third-person thriller is still strangely enjoyable. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi