Frantik 2 571 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 W najnowszej aktualizacji dodano oficjalny tryb FPP Nieoficjalny był dostępny w formie moda na PC już od jakiegoś czasu, ale to i tak wygląda sporo lepiej. Cytuj
damianopl 1 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Witam. Nie wiem czy to dobry temat, ale czy ktoś może wie czy w tej grze https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4EV09-the-evil-within-2-inc-the-last-chance-dlc-pack zakupionej w UK bedzie polska lokalizacja, napisy? Fajna promka. Ostatnio kupiłem w tym sklepie Street Fighter V AE i lokalizacja polska jest, ale nie mam pewności tu. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Temat i tak do usunięcia, bo w dziale "Ogólne" jest już taki poświęcony TEW2, a na pytanie sam możesz sobie odpowiedzieć, jakbyś uważniej przyjrzał się temu, co sam tu wklejasz. Jest tam kilka flag, więc jeśli wiesz jakie barwy ma nasza, to powinieneś już znać odpowiedź. Cytuj
damianopl 1 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Jest tam kilka flag dobrze o tym wiem, przy Street Fighter V który kupiłem jest jedna flaga a język mam polski, ale dziekuje za fatyge. Można usunąc temat jeśli takowy jest. Nie przejrzałem dokładnie. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Serio nie ma być żadnego singlowego dlc do dwójki? Trochę dziwne, biorąc pod uwagę, że do jedynki wyszły całkiem spoko dodatki. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 27 minut temu, Słupek napisał: Serio nie ma być żadnego singlowego dlc do dwójki? Trochę dziwne, biorąc pod uwagę, że do jedynki wyszły całkiem spoko dodatki. Kasa panie, kasa. Gra nie sprzedała się tak jakby chcieli, to i nie ryzykują. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 (edytowane) Troszkę domyślam się, że chodzi sprzedaż - sam należę do bydlaków którzy nie kupili gierki na premierę Wraz z Doom'em to moje największe grzechy generacji, wstyd mi. Edytowane 18 maja 2018 przez Słupek Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 I słusznie - jeden z najlepszych tytułów poprzedniego roku (mój numer dwa, tylko za Horizon). W sumie żadne DLC nie jest mi potrzebne, ale mam nadzieję, że kiedyś otrzymamy kontynuację na co najmniej tak samo wysokim poziomie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Ja bym tylko chciał poznać los Sykesa. Nic więcej nie potrzebuję, a jak mają robić na siłę DLC, to lepiej niech jest tak jak jest. 1 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Fakt, zapomniałem o nim - fajnie by było poznać jego losy, pokierować nim w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, czy gdzie mu się tam wylądowało Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 3 minuty temu, Wredny napisał: Fakt, zapomniałem o nim - fajnie by było poznać jego losy, pokierować nim w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, czy gdzie mu się tam wylądowało Trochę czasu miał zanim Sebastian zakończył co oni zaczęli więc jak żaden błąd systemu nie wywalił, to miał szansę Teraz jeszcze kwestia, jak już dotarł niżej, to czy był w jeszcze większym koszmarze, czy iluzji opuszczenia systemu Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 maja 2018 Autor Opublikowano 19 maja 2018 W tygodniu w końcu kupuję, ale się jaram po przeczytaniu tych wszystkich opinii boję się że jak już odpalę to nie wstanę od konsoli przez następne trzy dni. A jak tam z platynką było? Wystarczającą ciężka by można było się przy niej spocić? Wiem że już tu nie ma akumu (a szkoda), ale i tak liczę na solidne wyzwanie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 maja 2018 Opublikowano 19 maja 2018 15 minut temu, c0ŕ napisał: W tygodniu w końcu kupuję, ale się jaram po przeczytaniu tych wszystkich opinii boję się że jak już odpalę to nie wstanę od konsoli przez następne trzy dni. A jak tam z platynką było? Wystarczającą ciężka by można było się przy niej spocić? Wiem że już tu nie ma akumu (a szkoda), ale i tak liczę na solidne wyzwanie. Co do platyny, to nie wiem, ale gierka jest przednia. Sam byłem w szoku jak ten tytuł mnie wessał. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 19 maja 2018 Opublikowano 19 maja 2018 3 godziny temu, c0ŕ napisał: A jak tam z platynką było? Wystarczającą ciężka by można było się przy niej spocić? Wiem że już tu nie ma akumu (a szkoda), ale i tak liczę na solidne wyzwanie. Nie ma Akumu, ale jest Classic, będący wariacją Nightmare, tyle że z siedmioma manualnymi save'ami na całą grę, bez checkpointów i bez upgrade'ów zarówno broni, jak i Sebastiana. Reszta prosta, wbiłem wszystko już dawno temu i tylko ten Classic dzieli mnie od platyny - nie wiem, czy kiedykolwiek się za to zabiorę 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 maja 2018 Opublikowano 19 maja 2018 4 godziny temu, c0ŕ napisał: W tygodniu w końcu kupuję, ale się jaram po przeczytaniu tych wszystkich opinii boję się że jak już odpalę to nie wstanę od konsoli przez następne trzy dni. Uważaj tylko żeby nie zrazić się do gry po pierwszych dosyć kiepskich etapach. Gra jest mega, ale potrzebuje czasu na rozkręcenie. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 19 maja 2018 Opublikowano 19 maja 2018 Nie zauważyłem tam "kiepskich" etapów - tak właśnie powinno wyglądać wprowadzenie do gry, która ma jakieś fabularne podłoże. Podobnie jak w przypadku The Last of Us nie rozumiałem tej nagonki na rzekomą nudę. The Evil Within 2 jest świetne i na pewno nie ma "kiepskich" etapów. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 maja 2018 Opublikowano 19 maja 2018 Zgadzam się z Wrednym, gra od pierwszej chwili jest dobra. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 maja 2018 Autor Opublikowano 20 maja 2018 16 godzin temu, McDrive napisał: Uważaj tylko żeby nie zrazić się do gry po pierwszych dosyć kiepskich etapach. Gra jest mega, ale potrzebuje czasu na rozkręcenie. Jako duży fan jedynki nie biorę tego pod uwagę, całość musi być zaje.bista Jaram się trochę tą formułą open worlda. Mimo że wiele recenzji podkreśla że gra jest mniej schizowa niż jedynka, to jednak ten element eksploracji opuszczonych domów z rozsianymi wszędzie potworami to coś co lubię, pierwsze etapy jedynki gdzie trzeba było eksplorować taką małą wioskę to były moje ulubione etapy gry. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 No to będziesz pan więcej niż zadowolony Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 (edytowane) Początek najlepszy właśnie. Im dalej tym dla mnie trochę słabiej, liniowe etapy przeplatane bełkotem fabularnym bez fajnych bossów było akurat kiepskie moim zdaniem. Ale ten hub na początku to jest jeden wielki banderas jeśli chodzi o klimat Edytowane 20 maja 2018 przez _Be_ Cytuj
Mani 686 Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 19 godzin temu, Wredny napisał: Nie ma Akumu, ale jest Classic, będący wariacją Nightmare, tyle że z siedmioma manualnymi save'ami na całą grę, bez checkpointów i bez upgrade'ów zarówno broni, jak i Sebastiana. Reszta prosta, wbiłem wszystko już dawno temu i tylko ten Classic dzieli mnie od platyny - nie wiem, czy kiedykolwiek się za to zabiorę Oj to teraz się nakręciłem. Brzmi troche jak ten hardcore z dead space2. Co prawda zastanawiałem się czy kupic Last of Us czy EW2. Ale bo zrobieniu plantynowego dzbana w EW1 (+ DLC) chyba bardziej chce poznać dalsze losy Sebastiana. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Opublikowano 24 maja 2018 lecę, ślepe przejście na Koszmarze bez zwracania uwagi na trofea. Przyznam że brak chapter selecta trochę podcina mi skrzydła, wszelkie znajdźki i trofea dotyczące danych chapterów będzie trzeba zostawić na kolejne przejścia. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Resztę opyerdolisz na easy, też fajna zabawa jak się leci z tym spowalnianiem czasu - sadzisz headshoty niiczym Max Payne Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Opublikowano 24 maja 2018 Pograłem dwie godzinki i tak, jest klimatycznie. Jak na razie odwiedziłem kościół (i cyk z powrotem do kryjówki sprintem xd) i pokręciłem się wokół punktu informacji turystycznej, bardzo mi się podoba takie powolne odkrywanie miasta. Pytanie natury technicznej - u was też zdarzały się lekkie doczytywania tekstur i spadki fps? Ogólnie da się jak najbardziej grać, ale jak obracam kamerę wokół miasta to gra leciutko chrupnie, podobnie jak sprintuję sobie po kryjówce czy gabinecie Sebastiana. Najgorzej było w drugim rozdziale po wbiegnięciu do kryjówki, odpaliła się cutscenka jak Sebastian zamyka drzwi i po tym miałem chyba z 10 fps xD. Doczłapałem się na dół, odpaliła się cutscenka i gra znowu chodziła płynnie. Na szczęście znalazłem w internecie parę postów ludzi którzy też się skarżą na utratę fpsów w tym momencie, więc ok. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Gra nie chodzi idealnie ale i tak lepiej niż jedynka. Pacze też trochę pomogły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi