Skocz do zawartości

Beyond Good and Evil 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...
Opublikowano
3 godziny temu, Ludwes napisał:

ktoś w ogóle jeszcze na to czeka po tym, co pokazali te 3 lata temu?

wyglądało to jak jakieś gówno

Ja, ponieważ kocham pierwszą cześć (moje top 10 życia) i mimo wszystko wierzę i czekam:(

Opublikowano (edytowane)

mnie też się swego czasu bardzo podobała pierwsza część, ale to co pokazali przy okazji ostatniej prezentacji dwójki nie miało nic wspólnego z tamtą grą

jak dwie różne gry

Edytowane przez Ludwes
  • Plusik 1
Opublikowano

Jedynka jest świetna ale to były inne czasy, inne ubi. Chciałbym żeby coś z tego wyszło ale tamten gameplay który pokazali był fatalny i nie wiem czy to wykierują

Opublikowano

Moze by z tego projektu cos bylo gdyby mieli ogrom pieniedzy. Na ten moment zapowiada sie to na cos, co i tak bedzie anulowane i nigdy nie wyjdzie. I dobrze, bo prace ida zalosnie powoli a gierka nie rosnie na nic sensownego. Juz pomojajac, ze to nie wyglada jak Beyond. 

• 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Na gogu jest teraz promka na tego sztosa :( na dwójkę nie czekam bo obecne ubi nie potrafi robić dobrych gier wideo a jakoś nie mam ochoty wspinać się na kosmiczne wieże jako pan świnia

• 9 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ubisoft raczej nie skasowało projektu bo zaczęło zatrudniać do pracy nad nim nie tylko we Francji ale też w Niemczech. Może po wydaniu tego remaster jedynki coś się ruszy.

Opublikowano

W kategorii development hell tytuł przebił już Duke Nukem Forever (inna sprawa, że raczej równie jaskrawym symbolem się nie stanie).

Jedynkę ogrywałem z poślizgiem, a i tak zrobiła w tamtym czasie rewelacyjne wrażenie. Na kontynuacji już dawno położyłem krzyżyk, news o odejściu Ancela tylko to potwierdził.

Żal wielki, bo świat miał duży potencjał, by stworzyć fajną alternatywę dla np. Zeldy.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

AC Shadows i SW Outlaws na pewno też takowe otrzymały :reggie:

Pewnie tak. Jednak w tym wypadku gracze na BG&E2 czekają 15 lat.

Grę ogloszono, i do dziś cholera wie co się z nią dzieje. Będąc szczerym jednak, nie nastawiam się na niewiadomo co, obserwując ostatnio posunięcia Ubisoft