Skocz do zawartości

Beyond Good and Evil 2

Featured Replies

Opublikowano

Nie przekonuje mnie to zupełnie 

• Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 10,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Technologia wygląda imponująco, jak uda im się zrobić tę grę, to będzie niesamowicie. Latanie stateczkiem wygląda miodnie.

• Jedna z gier życia, tak poniewierana, serce płacze     na osłodę     

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Jak już to cytuj całe xd   Piszą tam jeszcze, że chcą tą gre developować z pomocą community fanów.

Opublikowano

Ajj kulła kiedyś to było, a teraz to klimat jakby się rozpłynął w kosmosie. 

Opublikowano

Ech, chyba wolałbym tę wersję ze starego zwiastuna :/

Opublikowano

Vincent był fajny, ale utrzymanie tej dynamiki niemożliwe:(

• 2 lata później...
Opublikowano

ktoś w ogóle jeszcze na to czeka po tym, co pokazali te 3 lata temu?

wyglądało to jak jakieś gówno

Opublikowano
3 godziny temu, Ludwes napisał:

ktoś w ogóle jeszcze na to czeka po tym, co pokazali te 3 lata temu?

wyglądało to jak jakieś gówno

Ja, ponieważ kocham pierwszą cześć (moje top 10 życia) i mimo wszystko wierzę i czekam:(

Opublikowano

Już odejście ancela nie wróżyło niczego dobrego. 

Opublikowano

mnie też się swego czasu bardzo podobała pierwsza część, ale to co pokazali przy okazji ostatniej prezentacji dwójki nie miało nic wspólnego z tamtą grą

jak dwie różne gry

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Jedynka jest świetna ale to były inne czasy, inne ubi. Chciałbym żeby coś z tego wyszło ale tamten gameplay który pokazali był fatalny i nie wiem czy to wykierują

Opublikowano

Moze by z tego projektu cos bylo gdyby mieli ogrom pieniedzy. Na ten moment zapowiada sie to na cos, co i tak bedzie anulowane i nigdy nie wyjdzie. I dobrze, bo prace ida zalosnie powoli a gierka nie rosnie na nic sensownego. Juz pomojajac, ze to nie wyglada jak Beyond. 

• 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy oficjalnie już zdechło czy jeszcze robią zasłonę dymną, że cokolwiek dzieje się w temacie?

Opublikowano

Trzymam kciuki, żeby zdechło, bo albo to, albo krapiszcze.

Opublikowano

Jedna z gier życia, tak poniewierana, serce płacze :( 

na osłodę 

Opublikowano

Na gogu jest teraz promka na tego sztosa :( na dwójkę nie czekam bo obecne ubi nie potrafi robić dobrych gier wideo a jakoś nie mam ochoty wspinać się na kosmiczne wieże jako pan świnia

• 9 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ubisoft raczej nie skasowało projektu bo zaczęło zatrudniać do pracy nad nim nie tylko we Francji ale też w Niemczech. Może po wydaniu tego remaster jedynki coś się ruszy.

Opublikowano

W kategorii development hell tytuł przebił już Duke Nukem Forever (inna sprawa, że raczej równie jaskrawym symbolem się nie stanie).

Jedynkę ogrywałem z poślizgiem, a i tak zrobiła w tamtym czasie rewelacyjne wrażenie. Na kontynuacji już dawno położyłem krzyżyk, news o odejściu Ancela tylko to potwierdził.

Żal wielki, bo świat miał duży potencjał, by stworzyć fajną alternatywę dla np. Zeldy.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

AC Shadows i SW Outlaws na pewno też takowe otrzymały :reggie:

Pewnie tak. Jednak w tym wypadku gracze na BG&E2 czekają 15 lat.

Grę ogloszono, i do dziś cholera wie co się z nią dzieje. Będąc szczerym jednak, nie nastawiam się na niewiadomo co, obserwując ostatnio posunięcia Ubisoft