Opublikowano 12 grudnia 20186 l Ajj kulła kiedyś to było, a teraz to klimat jakby się rozpłynął w kosmosie.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l ktoś w ogóle jeszcze na to czeka po tym, co pokazali te 3 lata temu? wyglądało to jak jakieś gówno
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 3 godziny temu, Ludwes napisał: ktoś w ogóle jeszcze na to czeka po tym, co pokazali te 3 lata temu? wyglądało to jak jakieś gówno Ja, ponieważ kocham pierwszą cześć (moje top 10 życia) i mimo wszystko wierzę i czekam
Opublikowano 10 czerwca 20213 l mnie też się swego czasu bardzo podobała pierwsza część, ale to co pokazali przy okazji ostatniej prezentacji dwójki nie miało nic wspólnego z tamtą grą jak dwie różne gry Edytowane 10 czerwca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Jedynka jest świetna ale to były inne czasy, inne ubi. Chciałbym żeby coś z tego wyszło ale tamten gameplay który pokazali był fatalny i nie wiem czy to wykierują
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Moze by z tego projektu cos bylo gdyby mieli ogrom pieniedzy. Na ten moment zapowiada sie to na cos, co i tak bedzie anulowane i nigdy nie wyjdzie. I dobrze, bo prace ida zalosnie powoli a gierka nie rosnie na nic sensownego. Juz pomojajac, ze to nie wyglada jak Beyond.
Opublikowano 5 września 20222 l Czy oficjalnie już zdechło czy jeszcze robią zasłonę dymną, że cokolwiek dzieje się w temacie?
Opublikowano 10 września 20222 l Zdechnąć może i nie zdechło, ale wyjść o pewnie w najbliższych dwóch latach nie wyjdzie.
Opublikowano 10 września 20222 l Na gogu jest teraz promka na tego sztosa na dwójkę nie czekam bo obecne ubi nie potrafi robić dobrych gier wideo a jakoś nie mam ochoty wspinać się na kosmiczne wieże jako pan świnia
Opublikowano 6 grudnia 20231 r Ubisoft raczej nie skasowało projektu bo zaczęło zatrudniać do pracy nad nim nie tylko we Francji ale też w Niemczech. Może po wydaniu tego remaster jedynki coś się ruszy.
Opublikowano 6 grudnia 20231 r W kategorii development hell tytuł przebił już Duke Nukem Forever (inna sprawa, że raczej równie jaskrawym symbolem się nie stanie). Jedynkę ogrywałem z poślizgiem, a i tak zrobiła w tamtym czasie rewelacyjne wrażenie. Na kontynuacji już dawno położyłem krzyżyk, news o odejściu Ancela tylko to potwierdził. Żal wielki, bo świat miał duży potencjał, by stworzyć fajną alternatywę dla np. Zeldy.
Opublikowano 2 listopada 20242 lis https://www.eurogamer.pl/w-koncu-dobre-wiesci-o-beyond-good-and-evil-2-gra-wreszcie-otrzymala-pozytywne-opinie-po-wewnetrznych-testach
Opublikowano 2 listopada 20242 lis Godzinę temu, Wredny napisał(a): AC Shadows i SW Outlaws na pewno też takowe otrzymały Pewnie tak. Jednak w tym wypadku gracze na BG&E2 czekają 15 lat. Grę ogloszono, i do dziś cholera wie co się z nią dzieje. Będąc szczerym jednak, nie nastawiam się na niewiadomo co, obserwując ostatnio posunięcia Ubisoft