Skocz do zawartości

Hidden Agenda

Mikołaj

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasias
Opublikowano

Da się w to grać w pojedynkę na padzie? Podano formę dystrybucji i cenę?

Opublikowano (edytowane)

Fajnie to wygląda lubie takie produkcje, tylko czy sterowanie będzie padem 1 osoba

Edytowane przez Fanek
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Gre przesunęli na 21 listopada, w sumie to i dobrze bo teraz sporo premier.

Na allegro jest także wersja pudełkowa 99zł.

Co dziwne na YT jest już walk i sama gra niestety nie jest za długa, liczyłem na choćby 5h

Są już nawet jakieś pierwsze oceny na 8/10

http://www.gameinformer.com/games/hidden_agenda/b/playstation4/archive/2017/10/24/game-informer-hidden-agenda-review-ps4.aspx

1.jpg

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Co dziwne na YT jest już walk i sama gra niestety nie jest za długa, liczyłem na choćby 5h

xD

czyli ile ta "gra" trwa?  dwie godziny czy trzy? 

Opublikowano

Czyli spoko - wysiedział ktoś z Was na dłuższym filmie? No może Władca Pierścieni :P

A tak serio to nie mam pojęcia, po co inwestuje się w takie projekty - kto wpadł na pomysł, że cofnięcie się do czasów produkcji typu Mad Dog McCree to mądre posunięcie? Przecież to już nawet nie jest kreskówka od Telltale, że nie wspomnę o Life is Strange - tego już w żadnym stopniu nie można nazwać grą.

Opublikowano

Czyli spoko - wysiedział ktoś z Was na dłuższym filmie? 

Ogladałem Satantango na raz, jedyne 7,30h.

Opublikowano

Jestem ciekawy czy będzie można sterować solo na padzie. Mam nadzieję, że się nie wygłupią i nie dadzą sterowania tylko z fona.

Co Ty. Do gierka promująca ich system "play link", dla całkowitych casuali. Ty padem masz grać w Uncharted, a osoby, które przychodzą do Ciebie na piwko i nie grają - nagle maja grę dla siebie. I gracie wszyscy.

Jak dla mnie - po(pipi)ka do browara, ściągnę jak bedzie w plusie, albo obniżka na trzy dychy:)

A "to jesteś ty", całkiem miło wspominam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już ponad tydzień po premierze, przechodze w tej chwili 3 raz, sterowanie telefonem na zasadzie wyborów i kwestii dialogowych, pada może dosłownie odłożyć na bok.

Świetna mroczna historia seryjnego zabójcy który zastawia nietypowe pułapki na ofiary. Sterujemy paroma postaciami, wybory mają bardzo duże znaczenie, już widziałem ze 3 zakończenia i różnią się mocno od siebie.

Jedno przejście to jakieś 2h, już w tej chwili save przekładam aby nie zaczynać ciągle od początku ^_^

Tak sobie myśle jak tu jest tyle opcji to co będzie w Detroit? WTF

Bardzo fajny tytuł jak można było się spodziewać, bardzo filmowy, czekam na razie na właściwe zakończenie, gdy wyjaśni się cała historia + walka o platynę :gsr:

Grafika również bardzo wysoka poprzeczka, momentami podchodzi pod filmy renderowane typu Final Fantasy.

Opublikowano

Nie to samo, postacie można uśmiercać nawet na różne sposoby zaczynając od pożaru - trucizny - klasyczna kula i wiele innych.

Opublikowano

Nie, tylko telefonem/tabletem na androidzie lub iOs

słabo to zrobili bo równie dobrze można by przesuwać palcem po touch pad przy kwestii wyborów.

Opublikowano

Aż tak dużo mazania nie ma i generalnie zle nie jest, po prostu używasz telefonu zamiast pada.

jeśli chcesz filmowe doświadczenie możesz sprawdzić Late Shift, to jest dopiero jak film :D

też bardzo fajny tytuł, różne zakończenia, dobra gra aktorów, kwestie wyborów, dobra fabuła, sterowanie padem, za grosze teraz to chodzi

Opublikowano

8 dyszek za 2h grania z teoretycznie sporym replayabillity... Nah, jak dla mnie nadal sporo. Acz w sumie fajna rzecz do zabawienia imprezowego - nawet stuprocentowy Janusz gamingu, co to w życiu pada w ręku nie trzymał, da radę smyrać paluchem po ekranie smartfona. Pod tym kątem zostało to całkiem dobrze pomyślane.

Opublikowano

Będzie w PLUSie to się obada. Nie jestem fanem filmów z nikłą ilością gameplayu, ale raz na ruski rok lubię coś takiego odpalić i przekonać się, czy opowiadana historyjka jest ciekawa.

Opublikowano

Pierwsze przejście zaliczone, ale na tym zdecydowanie się nie skończy :) Oprawa gry jest śliczna (twarze!), a wybory faktycznie mają wpływ na dalszy bieg wydarzeń. Uwielbiam tego typu filmowe doświadczenia, przy Until Dawn i innych Heavy Rainach bawiłem się wybornie, a że Ukryta Prawda trzyma zbliżony poziom... Samo przejście całości trwa jednak zdecydowanie krócej, więc idealnie nadaje się do wielokrotnego katowania. To ile jest tych zakończeń? Naście...? :)

Opublikowano

Już chyba 5 widziałem, jak tutaj jest tyle wyborów w małej gierce to co będzie w Detroit które robią już 4 lata