Mikołaj 348 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=WgBuEJ7FAqQ Gra twórców Until Dawn. Sposób sterowania zapowiada się co najmniej intrygująco. Edytowane 13 czerwca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) I to premiera jeszcze w tym roku. Edytowane 13 czerwca 2017 przez YETI Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Da się w to grać w pojedynkę na padzie? Podano formę dystrybucji i cenę? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Fajnie to wygląda lubie takie produkcje, tylko czy sterowanie będzie padem 1 osoba Edytowane 13 czerwca 2017 przez Fanek Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 albo bez sterowania, i same "granie" w wybieranie decyzji dla 4 graczy marnotrawstwo devsa jak dla mnie, wolałbym Until Dawn 2 w to miejsce Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Gre przesunęli na 21 listopada, w sumie to i dobrze bo teraz sporo premier. Na allegro jest także wersja pudełkowa 99zł. Co dziwne na YT jest już walk i sama gra niestety nie jest za długa, liczyłem na choćby 5h Są już nawet jakieś pierwsze oceny na 8/10 http://www.gameinformer.com/games/hidden_agenda/b/playstation4/archive/2017/10/24/game-informer-hidden-agenda-review-ps4.aspx Edytowane 25 października 2017 przez Fanek Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Co dziwne na YT jest już walk i sama gra niestety nie jest za długa, liczyłem na choćby 5h xD czyli ile ta "gra" trwa? dwie godziny czy trzy? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 z recki co fanek dal linka: I still have mixed feelings about Hidden Agenda's length, which clocks in around two hours. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Czyli spoko - wysiedział ktoś z Was na dłuższym filmie? No może Władca Pierścieni :P A tak serio to nie mam pojęcia, po co inwestuje się w takie projekty - kto wpadł na pomysł, że cofnięcie się do czasów produkcji typu Mad Dog McCree to mądre posunięcie? Przecież to już nawet nie jest kreskówka od Telltale, że nie wspomnę o Life is Strange - tego już w żadnym stopniu nie można nazwać grą. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Jestem ciekawy czy będzie można sterować solo na padzie. Mam nadzieję, że się nie wygłupią i nie dadzą sterowania tylko z fona. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Czyli spoko - wysiedział ktoś z Was na dłuższym filmie? Ogladałem Satantango na raz, jedyne 7,30h. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Jestem ciekawy czy będzie można sterować solo na padzie. Mam nadzieję, że się nie wygłupią i nie dadzą sterowania tylko z fona.Co Ty. Do gierka promująca ich system "play link", dla całkowitych casuali. Ty padem masz grać w Uncharted, a osoby, które przychodzą do Ciebie na piwko i nie grają - nagle maja grę dla siebie. I gracie wszyscy. Jak dla mnie - po(pipi)ka do browara, ściągnę jak bedzie w plusie, albo obniżka na trzy dychy:) A "to jesteś ty", całkiem miło wspominam. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Już ponad tydzień po premierze, przechodze w tej chwili 3 raz, sterowanie telefonem na zasadzie wyborów i kwestii dialogowych, pada może dosłownie odłożyć na bok. Świetna mroczna historia seryjnego zabójcy który zastawia nietypowe pułapki na ofiary. Sterujemy paroma postaciami, wybory mają bardzo duże znaczenie, już widziałem ze 3 zakończenia i różnią się mocno od siebie. Jedno przejście to jakieś 2h, już w tej chwili save przekładam aby nie zaczynać ciągle od początku ^_^ Tak sobie myśle jak tu jest tyle opcji to co będzie w Detroit? WTF Bardzo fajny tytuł jak można było się spodziewać, bardzo filmowy, czekam na razie na właściwe zakończenie, gdy wyjaśni się cała historia + walka o platynę Grafika również bardzo wysoka poprzeczka, momentami podchodzi pod filmy renderowane typu Final Fantasy. Cytuj
Moldar 2 272 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Pytanie. Warto grać w kilka osób parę razy czy to samo? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Nie to samo, postacie można uśmiercać nawet na różne sposoby zaczynając od pożaru - trucizny - klasyczna kula i wiele innych. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Można w to grać wyłącznie na padzie? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Nie, tylko telefonem/tabletem na androidzie lub iOs słabo to zrobili bo równie dobrze można by przesuwać palcem po touch pad przy kwestii wyborów. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Beznadzieja IMO. W sumie to miałem chęć na to "filmowe doświadczenie", ale konieczność mazania paluchem po ekranie mnie odstrasza jak cholera. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Aż tak dużo mazania nie ma i generalnie zle nie jest, po prostu używasz telefonu zamiast pada. jeśli chcesz filmowe doświadczenie możesz sprawdzić Late Shift, to jest dopiero jak film też bardzo fajny tytuł, różne zakończenia, dobra gra aktorów, kwestie wyborów, dobra fabuła, sterowanie padem, za grosze teraz to chodzi Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Testowałem W sumie bardzo OK, chociaż Ukryty Plan intryguje mnie jakoś bardziej (tematyka). Ty Fanek masz edycję na płycie? Nie chcesz się może pozbyć? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Na płycie tak, ale już ktoś będzie brał ode mnie jak skończe, walcze o platyne Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 8 dyszek za 2h grania z teoretycznie sporym replayabillity... Nah, jak dla mnie nadal sporo. Acz w sumie fajna rzecz do zabawienia imprezowego - nawet stuprocentowy Janusz gamingu, co to w życiu pada w ręku nie trzymał, da radę smyrać paluchem po ekranie smartfona. Pod tym kątem zostało to całkiem dobrze pomyślane. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Będzie w PLUSie to się obada. Nie jestem fanem filmów z nikłą ilością gameplayu, ale raz na ruski rok lubię coś takiego odpalić i przekonać się, czy opowiadana historyjka jest ciekawa. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Pierwsze przejście zaliczone, ale na tym zdecydowanie się nie skończy Oprawa gry jest śliczna (twarze!), a wybory faktycznie mają wpływ na dalszy bieg wydarzeń. Uwielbiam tego typu filmowe doświadczenia, przy Until Dawn i innych Heavy Rainach bawiłem się wybornie, a że Ukryta Prawda trzyma zbliżony poziom... Samo przejście całości trwa jednak zdecydowanie krócej, więc idealnie nadaje się do wielokrotnego katowania. To ile jest tych zakończeń? Naście...? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Już chyba 5 widziałem, jak tutaj jest tyle wyborów w małej gierce to co będzie w Detroit które robią już 4 lata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi