Bansai 11 198 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Bedzie grane co Yanex? Jak dla mnie zapowiedz targow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 oj będzie będzie, po obawach o januszostwo jakie mnie dopadły w pierwszej chwili z każdą nową informacją zapowiada sie że to bedzie prawidziwy porządny monster, a może i najlepszy monster ever, na coś takiego czekałem od lat, na ps3 sie nie doczekałem, a teraz powinna być petarda szykuje sie moja druga platyna w życiu :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Znowu na(pipi)iemy setki godzin, tym razem z komunikacja głosową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 kurcze na E3 są pokaz/demo dla prasy, szkoda że żadne gameplaye nie wypłyneły :/ no ale jest jeszcze więcej info na bazie gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fajnie jakby zgodnie z pewną tradycją rzucili demko jakiś czas przed premierą, ale by się rozgrzewkę miało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) jeszcze troszke informacji na bazie pokazu dla prasy i najważniejsze 20 czerwca ma być jakiś nowy pokaz, chyba japoński, powinno być sporo konkretów bo japończycy lubią pokazywać detale Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 >pokaż nowego monster huntera >ogranicz się do najazdów kamery i ludzika siedzącego w krzakach co oni, boją się czegoś? robią tajemnicę z niczego, bardzo to słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 skupili sie na nowościach, chociaż też uważam że trailer był jakis taki słaby i mało reprezentatywny, tak jak by skierowany do starych graczy "macie zobaczcie nowości" a nie prezentujący ogółu gry no ale za 4 dni powinno być więcej gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 kurcze na E3 są pokaz/demo dla prasy, szkoda że żadne gameplaye nie wypłyneły :/ no ale jest jeszcze więcej info na bazie gameplayu Po tych wszystkich wrazeniach, szczegolnie od ziomkow ktorzy swoje przegrali w Monstery - wszystko wskazuje na to ze szykuje sie iscie next genowy Monster Hunter. Niech oni jakis gameplay juz pokaza bo nie WYTRZYMAM. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Trailer MH4 też pokazywał coś czym gra na szczęście nie była: Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Gameplay z dema w gównianej jakości. Movset GSa i LSa wygląda na niezmieniony czyli stary dobry MH w lepszej grafice. Ufff... https://www.youtube.com/watch?v=x1DHztVP_nM Trochę mniej Quick Time Eventów i będzie super. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 za(pipi)iście, 20 min oglądania filmu gdzie prawie nic nie widać a i tak sporo detali wyłapałem xDD za 3 dni powinien być jakiś pokaz z lepszą kamerą ;) mam nadzieje że pokażą fragment normalnej walki i najlepiej movesety broni , jakoś mam ochote wrócić do młota Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jak ten Rathalos sie dolaczyl do akcji... Myslalem ze to taki gimmick na trailerze a tu prosze, pelna walka, tame rozyebal jeszcze wszyscy sie spieprzyli na dol, typek wzywa pomoc i drugi typek zeskakuje prosto na leb Ratha... ayyyyyyyyyyyy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Smakowicie to wszystko wygląda. Wszelkie pogłoski o każualizacji były zupełnie nietrafione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 od 4 wskakiwanie polega na trzymaniu R i puszczaniu go, gdy bestia za bardzo się wierzga Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 ALE BĘDZIE NAPIER.DALANE Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU. pewnego rodzaju QTE było już właśnie w momencie wskoczenia potworowi na plecy, ale tutaj i tak jest to bardziej naturalnie zrobione z trzymaniem sie potwora i łeżeniem po nim wcześniej była przedefiniowana animacja siedzenia na plecach i nawalanie nożem, naciskąc czasem guzik "mocnego trzymania sie" gdy potwór wierzgał, tutaj zasada jest podobna ale mniej schematyczna, można przemieszczać sie po potworze troche jak w dragons dogmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 A to spoko. Ta narratorka to pewnie tez bedzie tylko w poczatkowych questach. Jaram sie i kupie na premiere. Napier.dalanie khezu z trzema forumkami z voice chatem bedzie wykur.wiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Kto nie widział gameplayu link alternatywny https://u.nya.is/fzyrht.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Też będzie day-one, oby wyszedł w styczniu tak jak Resident, bo szykuje się idealny prezent na kolejne urodziny :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 No i pikna ekipa sie szykuje do grania. Yano-senseigrzmo(pipi)ła pewnie bedzie mial rece pelne roboty Też będzie day-one, oby wyszedł w styczniu tak jak Resident, bo szykuje się idealny prezent na kolejne urodziny :v To co Hendrix, znowu beda nocki zarywane jak za czasow D? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 gaijin hunter sie troche spóźnił ze swoimi uwagami na temat pokazu dema, no ale wrzucam, chociaz przyznaje że większość już została powiedziana w filmach które wrzucałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 słodki jezusku, ależ to miodnie wygląda, ja już to chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 zluzuj poślady i tak nie będziesz w to grał tak jak na 3ds ;p ani razu z nami nie zagrałeś rajos, jak my kończylismy g-rank to dopiero odpalałeś gierke, coś nieładnie sie zachowałeś musisz troche sie postarać bo inaczej będziesz w tyle 100 lat za murzynami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi