Skocz do zawartości

Monster Hunter World

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na streamie jest odliczanie, 111minut, czyli o 12

swoją drogą już teraz jest prawie 2000 osób "oglądających" streama mimo że jeszcze prawie dwie godziny do startu, monster jednak rządzi :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano

no przeciez to prezentacja jest Yano, musza sie nagadac i popochwalać przecie, a nie puszczac na sucho gejplej. 

szkoda tylko, ze poki co nie pokazuja nic nowego a teraz leci trailer z E3 

Opublikowano

bardzo fajnie to wyglada, jak klasyczny monhun w lepszej grafie po prostu.  fajne patenty noe sie pojawily, ale dobrze ze rdzen jest ten sam.

Przydałoby się, żeby to demko rzucili na PSN :lapka: 

Opublikowano

No przydałoby się demko, bo z samego gameplaya jest mi jakoś ciężko wyczuć feeling tej gry - hunterem by się ograło, postać dystansowa jest ogrywana przeze mnie w większości grach jeśli jest możliwa ;)

Opublikowano

To zupełnie nie wygląda jak klasyczny monhun, ale ile można tłuc to samo? Dobrze, że szukają nowej drogi dla serii.

Jak dla mnie to za dużo się dzieje tutaj ale pewnie na prezentację musieli wybrać coś z wyższego poziomu.

Opublikowano

kurna za(pipi)iste, chociaz ludzie w pracy mi przeszkadzali oglądać ;;p popoludniu bede musiał jeszcze raz na spokojnie, żeby wszystko wychwycić

młot ma fajnego skaczącego kręciąłka :D

wygląda jak monster na ogromnych sterydach i mnie to cieszy

Opublikowano (edytowane)

dorzucą tradycyjne tryskanie krwi i jakieś błyski i będzie gicior :) dinuś fajny design, widać, że to raczej jeden z peirwsyzch większych potworków.

Bardzo mi się podoba ta interakcja z otoczeniem, powalone drzewa chwilowo unieruchamiają potwory, można wysadzić źródełko i woda zmyje wsio na swojej drodze, potwory atakują się wzajemnie, no czuć ten cały ekosystem 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Dobrze to wygląda. Klasyczny monster hunter. Już tego raczej nie s(pipi)ą. Core gameplay broni ten sam. Kilka nowych ciosów wziętych z mh generations i tyle np. Aerial charge GSa.

Opublikowano

cos mowia o ps plus i online w monhunie, ale oczywiscie nic nie zrozumialem :( buiorac pod uwage male emocje, to penwie potwierdzili tylko ze do online potrzebny plus