Rayos 3 171 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 oczywiscie, ze nie jest, zdziwielm sie tylko, ze w ogole o tym mowia :) moze japonczycy nie byli do konca pewni co i jak Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 oczywiscie, ze nie jest, zdziwielm sie tylko, ze w ogole o tym mowia :) moze japonczycy nie byli do konca pewni co i jak Chodzilo o uspokojenie plotek ze bedzie miesieczny abonament jak w tym MonHunowym MMO. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Jedni hejtują gatheringi, ja sobie właśnie wyobraziłem kradzież jaj, pierw zwabiając jakiegoś gościa do gniazda rathalosa i w czasie gdy oni by się naparzali, my szukamy jaja i wiejemy... Bez loadingów, z Rathalosem na karku. Na moje to ma potencjał na najbardziej hardkorowe misje tego typu. No i bardzo mi się podoba ten nowy drome, mam nadzieję, że kolejne to nie będą zwykłe reskiny jak z Giadromem i Great Jaggim. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) jeśli to ma być nowy drome to ciekawe jak będą wyglądały "prawdziwe" potwory ;p podejrzewam że on jest raczej jak barroth - jeden z pierwszych i prostszych ale jednak nie drome Edytowane 20 czerwca 2017 przez Yano Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 kolega gkihgfkjidjkj ma raczej na mysli tego koleżke: 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) hm no mi on bardziej przypomina royal ludrotha, nawet ma taki sam atak z turlaniem na na boki dromy to te "raptorki" swoją drogą great baggi potrafił być całkiem spory dlatego wydaje mi sie że jeśli już to tyranozaur może być jedo odpowiednikiem, a ten żółty jaszczur odpowiednikiem ludrotha - czyli oba jedne z pierwszych większych wrogów Edytowane 20 czerwca 2017 przez Yano Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 dobra, yebac. odpalam dzis MH4U na 3DSie i gram bo mam tak ogromne parcie na monhuna ze masakra. A moze zaczne grac od nowa w 3U na wii u bo ngidy jakos dlugo nie gralem? W sumi to w monhuna juz prawie rok nie gralem... Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Też ogrywam teraz 4U ciężko idzie, Generations było prostsze bo miało darmowe uratowanie dupy w postaci 2 skilli z evade + nietykalność totalna ze stylem adept. Upośledziło to mojego skilla. Zapomniałem jak ustawiać się do moba żeby nie dać się trafić bo z adept evade leciałem na główkę w moba podczas jego ataku, a okno nietykalności było ogromne. Daj ktoś linki w HD gameplayu MHW dzisiejszego bo streama oglądałem na komórce. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Daj ktoś linki w HD gameplayu MHW dzisiejszego bo streama oglądałem na komórce. od 46:30 niczego lepszego nie znajdziesz, bo capcom nigdzie nie wrzucal tego gameplayu, tylko jest zapis z tego streamu :/ Edytowane 20 czerwca 2017 przez Rayos Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 20 czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 czerwca 2017 Dawno nie grałem w nic online, ale tutaj znowu kilkaset godzin bedzie na(pipi)ane jak cos to biore SnS 1 Cytuj
XM. 10 925 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Ten rok rozpier.dala grami, przyszły rok rozpie.rdoli grami :( Boże mój portfel. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 w ogole oglądam ponownie gameplay i jak ktoś mówi że to wyglada jak późne ps3 to chyba miał PS3 PRO albo inne dziwy wyglda bardzo dobrze, wieczorem bede oglądał z lupą, postaram sie wypisać smaczki tymczasem jak japończyki na wymawiają nazwe gry to mam jedno skojarzenie: MONSTER HUNTER Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 (edytowane) kolega gkihgfkjidjkj ma raczej na mysli tego koleżke: Na facebooku podali jego nazwę- Great Jagras. Bardzo mi się podoba jego design, całkiem naturalnie wypada, tamten brute wyvern też. Jak dla mnie stonowanie kolorów dodaje grze. Edytowane 21 czerwca 2017 przez gkihdghdhj Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 gameplay z wrotrku z komentarzem i tłumaczeniem gaijina Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 czerwca 2017 Opublikowano 25 czerwca 2017 analiza broni na bazie tego co widzieliśmy dotychczas Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) tym razem podsumowanie info o mapie/lokacji itp swoją drogą fajnie wyglada jak wchodzimy do namiotu sie przebrać a łowca sobie siedzi i pije coś, wszystko jest tak ładnie klimatycznie zrobione, a nie tylko wyskakujące menu z tekstem Edytowane 28 czerwca 2017 przez Yano Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) Edytowane 6 lipca 2017 przez Rayos Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Pieknie to wyglada, ladnie w 11:50 ogon odcial potworkowi. Ale bedzie grane. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) bardzo ładne, widać też że chcieli pokazać inne bajery niż na japońskim gameplayu fajnie że można odcinać ogony podczas siedzenia na potworze no i w końcu lepsza jakość nagrania bardzo ładnie tu jeszcze troche analizy sprzetu na bazie nowego gameplayu gdzie się podziały kolory? są bardziej stonowane i realistyczne mi sie bardziej podoba niż to oczo(pipi)ne żółte coś zresztą pewnie będą też bardziej kolorowe mapy przypominam też że MH już od jedynki był w miare stonowany to dopiero na 3ds wylały im sie wszystkie farby Edytowane 6 lipca 2017 przez Yano 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Ja mam nadzieję, że Capcom stać na stworzenie MMO w stylu FFXIV, gdzie będą raidy na 8 osób, handel i pvp. Przecież to by miało miliony graczy na serwerach, a pozostałe MH wyglądałoby biednie na tym tle. To byłby też raj dla Capcom, które uwielbia rukać na kasę, a MMO-sy to kopalnia mikrotransakcji i płatnych dodatków z dwoma nowymi questami i ubraniami. Myślę, że Capcom widzi po Bethesdzie i Square-Enix że to opłacalny biznes. Stonowany świat ma trafić w gusta też europejskich graczy. Widać, że biorą się za to na poważnie ;) 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Jakby ci to powiedzieć, Monster Hunter od dawna ma już swoją grę MMO na PC. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Ja mam nadzieję, że Capcom stać na stworzenie MMO w stylu FFXIV, gdzie będą raidy na 8 osób, handel i pvp. Miej unikalną formułę, dla której gracze siegają po twoją serię. Zmień ją na typowe MMO. Biznesplan jak się patrzy. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 ja to sie w sumie troche przerazilem jak zobaczylem ten najnowszy gejmplej. Na poczatku bylem urzeczony, ale obawiam sie tego ze gra bedzie przesadnie casualowa, przegiete patenty ze wskakiwaniem na grzbeit i easy kill w wiekszosci przypadkow. Mam na uwadze to co Capcom zrobil z najnowszym SF i to nie dodaje otuchy. Oby magia MH nie zginela w gaszczu ulatwiajacych zycie nowosci. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi