Yano 3 697 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) jeszcze kolejny nowy gameplay, pokazówka jak wygląda branie zlecenia, quest w skrócie i potem robienie ekwipunku za(pipi)iście że w czasie robienia broni widać całe drzewko rozwoju i rozgałezienia w co daną bron mozna przerobić, bo do tej pory trzeba bylo te drzewka sprawdzać w necie Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 no drzewka to zayebista sprawa, powinni juz to dawno temu wprowadzic do serii Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Notabene na jakiejś imprezie growej w Tokio ma być demko do ogrania, mam nadzieję, że nie będziemy czekać za długo, aż się pojawi na psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 chociaz dawało to kapkę ryzyka i tajemniczosci, bo nigdy nie wiedziales (o ile nie sprawdziles) co bedzie potem i czy nie zyebales sobie przypadkiem broni :P ostatnio przed kazdym monhunem na 3ds/switcha bylo demko, wiec pewnie i tu bedzie do pobrania to demo co pokazywali w trailerach i ogrywali na prezentacjach. mam nadizeje ze w ciagu miesiaca/dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) na jakiejś imprezie growej w Tokio to taka niszowa imprezka, tokyo games show, mało kto o tym słyszał ;) demo raczej nie bedzie z tych wczesnych pokazów tylko jakieś nowe, chociaz kto wie, demo na 3dsa a demo na ps4 to jednak dwie różne sprawy, przy takiej skali gry czasem przygotowanie dema to zbyt duże pieprzenie, z drugiej strony muszą reklamować gre na zachodzie a demko gierki dobrej jakości może przekonać ludzi nieznających marki Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) analiza trailera jeszcze angielska wersja trailera o robieniu questa EDIT analiza tego trailera powyzej Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 ja juz odpuscilem ogladanie trailerow po tym pierwszym i po tym co pokazuje all bronie, widzialem dosc zeby osiagnac hype level over 9000, teraz tylko czekac na premiere bez spoilerowania sobie niespodzianek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 A ludzie się XXem podniecają xD Wygląda wyśmienicie, to się dzieję naprawdę, prawilny Monster Hunter na PS4, w dodatku pierwszy raz od lat z grafiką. Nie mogę się doczekać aż będziemy w to nadupczać na party. @Yano Będzie cię obowiązywał zakaz picia przed i w trakcie grania. piwo też nie Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 nie odbierzesz mu przyjemnosci gwalcenia rathalosa po pijaku, malo tego, proponuje wrecz ustawic sie na pijackie psn party jakos zaraz po premierze celem uczczenia pierwszego sony mh od lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Moze i dla oblania mozna raz sie napic ale w monstera zawsze gram na trzeźwo żeby skill był na poziomie. Wiec akurat o to sie nie trzeba martwić;) W sumie dobra okazja zeby na kilka miesiecy porzucić alkohol xD Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 w tym mh nie trzeba skilla, widziales filmy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 myśle ze będzie trzeba, robi to główny team, pewnie na początku będzie łatwo żeby nie odstraszyć graczy, ale mam nadzieje że pod koniec będzie ostro jak to zwykle bywało Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 E tam, robisz bronie z brachydiosa i jedziesz z koksem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jedyny minus tego MH World jest taki, że będę chyba musiał kupić PS4. Może znajdę jakąś zużytą poniżej tysiaka - nie chcę przepłacać za jakieś PRO itp dla jednej gry. Na PC wyjdzie kupę czasu po premierze, a i mój sprzęt już się starzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) za 7-8 stówek z palcem w du,pie kupisz Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Chcesz to ci moja sprzedam za 700 przed premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) za je bi ste Tylko te wygłaszane podpowiedzi bym wyłączył z cholerę. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Bedzie taka opcja, lub po pierwszych misjach same znikna, czytalem kiedys na gafie jakiegos tweeta gdzie ktos mowil ze chwilowo jest to mus dla osob ktore na targach graja. Anyway, ogladalem chwile streama jak sie z Barrothem napieprzali i jak jeszcze Diablos wychylil leb zeby zobaczyc co sie (pipi)a wyprawia nad jego legowiskiem przy okazji przypomninajac kto tu rzadzi: https://youtu.be/lH7FNHqM1Ps?t=34m18s Staram sie unikac tematu jak ognia ale jest coraz ciezej, szczegolnie jak takie gameplaye sie pojawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, bez podpowiedzi i jakichś combo list (xddd) będzie wspaniale. Krew będzie dało się włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, bez podpowiedzi i jakichś combo list (xddd) będzie wspaniale. Krew będzie dało się włączyć? Ma byc domyslnie wlaczona, na potrzeby trailerow jest niby wylaczona, ale: https://youtu.be/g3Alvh9yUuM?t=23s No i: https://www.reddit.com/r/MonsterHunter/comments/6uqd9x/monster_hunter_world_blood/ Glider Mantle: https://youtu.be/i4T0aRZNoJk?t=2m37s 'riding strong winds' Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) jeszcze jeden film, tym razem o płaszczach jakie mozemy zakładać jak widać część z nich mocno przypomina skille jakie wcześniej były dostępne na zbrojach, tylko w sumie mają znacznie większy efekt, może nawet troche za duży ale ten latający płaszcz może dawać niezłą zabawe zwłaszcza na niektórych mapach ogolnie jaram sie coraz bardziej (a juz na początku sie jarałem prawie na maxa) edit jeszcze jeden gameplay z pustyni https://www.youtube.com/watch?v=ncTijtgt5ik EDITTTT2 jeszcze jeden gameplay, tym razem młotem... i kurde cieszylem sie na film z młotem ale typek tak lami i tak (pipi)owo gra że aż przykro sie na to patrzy jak bym sie nie znał i zobaczyl takie cos to bym pomyślał że młot to (pipi)owa broń, a to poprostu (pipi)owy gracz ;/ Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 ja pierdziele ale kozacko ulepszyli młot :D planowalem grać wieloma broniami bo wiele jest fajnych i wiele ma fajne ulepszenia ale młot zawsze uwielbiałem a teraz dodali mu kilka tak cudownych rzeczy że prawdopodobnie ciężko mi będzie sie od niego oderwać :D jak ktoś ciekawy to na kanale tego typa są też tego typu filmy o pozostałych broniach (narazie nie wszystkie ale powiedział że z czasem wrzuci dla wszystkich broni bo na gamescomie ograł każdą) Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 mnie w sumie interesuje tylko jedno - data premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ale będzie napier.dalane Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 na kanale typa co dałem film z młotem są już pokazówki wszystkich broni https://www.youtube.com/user/ArekkzG/videos najbardziej mnie kusi młot, a o dziwo na drugim miejscu heavy bowgun, ale musze też dorwać sie do jakiejś broni tnącej na potrzby ogonów, myśle że pobawie sie też HH dla ogolnego wsparcia kłopot z HBG może byc taki że te wszystkie kozackie wybuchy będą rozrzucać pozostałych graczy po okolicy, trzeba będzie uważać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi