Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 szansa na dlc z dodatkowymi potworami jest bardzo duża, ale zobaczymy co zrobią, bo mogą też pojsc w stylu frontiera czyli dawać spore dlc-dodatki z nowymi potworami ale też nowymi mechanikami a nawet rodzajami broni tak czy siak licze na długie wsparcie dla gry, nawet jeśli na starcie nie będzie aż tak dużo. 15 obecnie pokazali, zwykle chociwają conajmniej kilka potworow z pozniejszych etapow gry, chociaz tutaj odrazu pokazali glownego bossa (ale troche fabuła tego wymagała), myśle że oprócz tego ognistego ogromnego bossa będzie też coś w stylu altereon i fatalisa, czyli opcjonalni bossowie w end game tutaj macie skróconą wersje dzisiejszego pokazu z tgs z angielskim objaśnieniem Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 września 2017 Autor Opublikowano 24 września 2017 System z frontiera chyba osobiscie by mnie bardziej zadowolił, niż co kilka lat zaczynać od zera. Jednak pewnie bardziej im się opłaca rzucać na rynek nowe czesci. 1 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Albo takie wielkie paczki z klasycznymi mapami danej generacji i kilkunastoma potworami. Ciekawi mnie tylko jak to z rankami by wyglądało, najfajniej jakby każde kolejne DLC dawało jakiś nowy rank, z bestiami z danej odsłony i z podstawki, trochę variantów, podgatunków i byłby git. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 na Konsole i Gry pojawiły się preordery na limitki monhuna na Ps4 i X1. 6 stów zapodałem refy w odpowiednim dziale, jakby kto był zainteresowany, nie ma jeszcze preorderów na zwykłe wersje. Za to na powerplay są preordery na zwykła wersję a nie ma na limitki ;) Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 http://www.ppe.pl/news/53693/ps4-pro-i-ps4-slim-w-motywach-z-monster-hunter-world-gran-turismo-sport-oraz-call-of-duty-wwii.html Na ppe piszą, że limitkę Prosiaka bez problemu kupi się w Polsce, wie ktoś coś o tym(Rayos?) Na Facebooku monhuna nie widzę żadnej informacji o tym. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Insajderzy mówią, że będzie Nic więcej nie wiem. Ale z drugiej strony- dlaczego miałby ten prosiak NIE BYĆ w Polsce dostępny? 1 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 O ile się nie mylę, to limitki konsol na ogół dla Japonii były, a w takim wypadku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Wszystko, co związane z MH World jest worldwide :) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 września 2017 Autor Opublikowano 26 września 2017 Limitka gry mnie nie interesuje, ale ten prosiaczek kusi... 1 Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Tego się nie spodziewałem ale to będzie pierwsza gra, która dostanie polskie napisy. Nieźle dbają o polskich graczy, że nawet takie egzotyczne gry zaczynają lokalizować. Edytowane 25 października 2017 przez Faka Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Lol to bedzie masakra. Od 15 lat gra ma swoje ustalone nazwy itemiow i sprzetu a teraz to bedzie (pipi)a show gownianych prob przetlumaczenia dziwacznych nazw ktore po polsku bedzie beda brzmialy rownie absurdalnie co w bloodborne. Ni chyba ze menusy beda po angielsku a tylko napisy pod scenkami po polsku ale to tez glupota bo fabuly w mh prawie nie ma. A te strzepy co beda raczej nie wymagaja tłumaczenia Tak czy siak ja sie trzymam zdala od poslkich tlumaczen. W razie tragedii ze nie bedzie do wyboru ang to bede sprowadzal gre z UK Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Spokojnie Yano, te spolszczenie czy co tam Cenega przygotowuje będzie w formie ściągania aktualizacji także raczej gra na płycie będzie po angielsku, a jak chcesz pograć po polsku to będziesz musiał ściągać pakiet językowy, to tak samo w Wieśkiem było (gra na płycie po polsku ale jak chciałeś po angielsku to trzeba było ściągać), różne pakiety językowe i to samo z Dying Light. Edytowane 25 października 2017 przez Faka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Włąsnie Yano, spokojnie, jesteśmy w tej samej sytuacji, ja nie zamierzam grać w polsku z dokłądnei temu samego powodu co Ty - nie po to porzez 10 lat uczylem sie nazw przedmiotow, potworow miejsc itd itp zeby nagle wszystko to wywalic do kosza Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 nowa mapa nowe potwory, nowe jaranoko Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 października 2017 Autor Opublikowano 30 października 2017 Oj bedzie grane 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Publiczna czy są jakieś zapisy? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 października 2017 Autor Opublikowano 30 października 2017 Czytałem, że dla każdego z plusem, ale nie wiem czy to potwierdzone info. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Woho, jaram się! Szkoda, że tak późno :/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 No to trzeba kupić plusa Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 To może być najlepsza gra do coopa od dłuższego czasu. Wiem, wiem że były inne monhunty, ale poza mną to mało znajomków ma konsole inne niż polystation. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 października 2017 Autor Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Na forum akurat sporo osob grało w MH na 3ds, tylko brak tam sensownej komunikacji, strasznie mnie to w(pipi)ialo. Tutaj na lajcie się party zrobi i mozna polować Edytowane 30 października 2017 przez Shen Cytuj
firana140 621 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Wreszcie kutku mać. Mam nadzieję że nie będzie drastycznej róznicy ps4-ps4pro. Już upgradowałem 3DSa dla 4U, ps4 nie chcę. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego... 4 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Ty grales kiedys w jakiegos MH czy tylko tak dla beki to piszesz bo ci shooterki online nie podeszly xd? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego... matka wie że ćpiesz? prowo albo prawdziwy d.... monster nie ma nic wspolnego z destiny, a system walki jest lepszy niż w dark souls Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi