Skocz do zawartości

Monster Hunter World

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szansa na dlc z dodatkowymi potworami jest bardzo duża, ale zobaczymy co zrobią, bo mogą też pojsc w stylu frontiera czyli dawać spore dlc-dodatki z nowymi potworami ale też nowymi mechanikami a nawet rodzajami broni

tak czy siak licze na długie wsparcie dla gry, nawet jeśli na starcie nie będzie aż tak dużo. 15 obecnie pokazali, zwykle chociwają conajmniej kilka potworow z pozniejszych etapow gry, chociaz tutaj odrazu pokazali glownego bossa (ale troche fabuła tego wymagała), myśle że oprócz tego ognistego ogromnego bossa będzie też coś w stylu altereon i fatalisa, czyli opcjonalni bossowie w end game

tutaj macie skróconą wersje dzisiejszego pokazu z tgs z angielskim objaśnieniem

Opublikowano

System z frontiera chyba osobiscie by mnie bardziej zadowolił, niż co kilka lat zaczynać od zera. Jednak pewnie bardziej im się opłaca rzucać na rynek nowe czesci.

• Minusik 1
Opublikowano

Albo takie wielkie paczki z klasycznymi mapami danej generacji i kilkunastoma potworami. Ciekawi mnie tylko jak to z rankami by wyglądało, najfajniej jakby każde kolejne DLC dawało jakiś nowy rank, z bestiami z danej odsłony i z podstawki, trochę variantów, podgatunków i byłby git.

Opublikowano

na  Konsole i Gry pojawiły się preordery na limitki monhuna na Ps4 i X1. 6 stów :obama: zapodałem refy w odpowiednim dziale, jakby kto był zainteresowany, nie ma jeszcze preorderów na zwykłe wersje. 

Za to na powerplay są preordery na zwykła wersję a nie ma na limitki ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tego się nie spodziewałem ale to będzie pierwsza gra, która dostanie polskie napisy. Nieźle dbają o polskich graczy, że nawet takie egzotyczne gry zaczynają lokalizować.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Lol to bedzie masakra. Od 15 lat gra ma swoje ustalone nazwy itemiow i sprzetu a teraz to bedzie (pipi)a show gownianych prob przetlumaczenia dziwacznych nazw ktore po polsku bedzie beda brzmialy rownie absurdalnie co w bloodborne.

Ni chyba ze menusy beda po angielsku a tylko napisy pod scenkami po polsku ale to tez glupota bo fabuly w mh prawie nie ma. A te strzepy co beda raczej nie wymagaja tłumaczenia

Tak czy siak ja sie trzymam zdala od poslkich tlumaczen. W razie tragedii ze nie bedzie do wyboru ang to bede sprowadzal gre z UK

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie Yano, te spolszczenie czy co tam Cenega przygotowuje będzie w formie ściągania aktualizacji także raczej gra na płycie będzie po angielsku, a jak chcesz pograć po polsku to będziesz musiał ściągać pakiet językowy, to tak samo w Wieśkiem było (gra na płycie po polsku ale jak chciałeś po angielsku to trzeba było ściągać), różne pakiety językowe i to samo z Dying Light.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Włąsnie Yano, spokojnie, jesteśmy w tej samej sytuacji, ja nie zamierzam grać w polsku z dokłądnei temu samego powodu co Ty - nie po to porzez 10 lat uczylem sie nazw przedmiotow, potworow miejsc itd itp zeby nagle wszystko to wywalic do kosza

Opublikowano

To może być najlepsza gra do coopa od dłuższego czasu. Wiem, wiem że były inne monhunty, ale poza mną to mało znajomków ma konsole inne niż polystation.

Opublikowano (edytowane)

Na forum akurat sporo osob grało w MH na 3ds, tylko brak tam sensownej komunikacji, strasznie mnie to w(pipi)ialo. Tutaj na lajcie się party zrobi i mozna polować :lapka:

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego...

• Minusik 4
Opublikowano

Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego...

matka wie że ćpiesz?

prowo albo prawdziwy d....

monster nie ma nic wspolnego z destiny, a system walki jest lepszy niż w dark souls