Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 kiranico.com i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) no tam zapewne będą wszystkie tabelki i dogłębne statsy, ale nowicjusze zwykle mają pytania innego typu ale serio - teraz sama gra ma bardziej informujący tutorial, i wiele informacji w sobie więc nie powinno być tragedii Edytowane 22 Listopada 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Bierze ktoś na PC? Po przeczytaniu zapowiedzi w Edgu naszła mnie ochota na kolejną po borderach porcję lootu i grindu Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu 22.11.2017 o 12:50, kes napisał: Bierze ktoś na PC? Po przeczytaniu zapowiedzi w Edgu naszła mnie ochota na kolejną po borderach porcję lootu i grindu A wiadomo kiedy wersja PC będzie miała premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 chyba nie wiadomo, i nie wiem czy przypadkiem gdzieś nie czytalem że twórcy skupiają sie na konsolach i wersje PC będą ogarniać bardziej dopiero po proemierze konsolowej Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Z własnego doświadczenia wiem, że dla początkującego chyba na początku niejasne moze być - ostrosc broni ( mam na mysli kolorowy pasek), skille, sloty, charmy itp upgrady rynsztunku. Pamietam jak za pierwszym razem patrzylem na wielokolorowy pasek przy broniach i nie kumalem o co chodzi. Reszta mysle wychodzi w "praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 wszystko zależy jak bardzo przystępnie sama gra wyjaśni meandry rozgrywki beta już niedługo, czaicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 3 godziny temu, UberAdi napisał: A wiadomo kiedy wersja PC będzie miała premierę? O shiet myślałem że premiera równo z konsolami W takim razie ogarnę sobie wcześniej monhuna na 3dsa @Yano @Rayos Gdybyście mieli wybrać jedną cześć mh z 3dsa która by to była? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 obczaj demo czwórki ultimate. sam mimo 3 podejść odpusciłem przez ten zyebany pseudo analog, ale może tobie i tak podejdzie. na stacjonarke jestem jak najbardziej podjarany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ino 4 Ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) MH4 ultimate najlepszy na 3dsa, lepszy niż nowszy MH generations, który przez samych twórców jest nazywany spin offem (moim zdaniem przekombinowanym spłycającym spinoffem) jednak na 3dsie sterowanie jest bardzo wkurzające, nawet osoba która umie grać musi sie mocno przyzwyczajać, dla nowicjuszy to dramat (widzialem pare razy jak grają nowe osoby - kamery nawet nie były w stanie ogarnąć) Edytowane 24 Listopada 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 gierka się prezentuje mega na filmikach ciekawi mnie tylko jak sie odnajdzie monhunowy noob i to grając w singlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Bierze ktoś na PC? Po przeczytaniu zapowiedzi w Edgu naszła mnie ochota na kolejną po borderach porcję lootu i grindu Ja docelowo na PC bede gral jak port nie bedzie skopany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 W dniu 25.11.2017 o 07:27, kermit napisał: gierka się prezentuje mega na filmikach ciekawi mnie tylko jak sie odnajdzie monhunowy noob i to grając w singlu Aż taka trudna, w sensie nie warto grać w SP tylko na multi? Nigdy nie znałem tej serii ale widziałem game play MHW i fajnie to to wygląda, rozważam ewentualny zakup jak skończę nowego Asasyna Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 W mh3u grałem przez pierwsze 100h samemu i dawałem sobie spokojnie rade i grało się zaje.bicie. Wiadomo że będzie się najfajniejsze grało w multi ale samemu tez będzie petarda i nie ma co się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jasne, że warto grać SP. Wyzwanie jest wtedy takie jak trzeba, a nie gwałt na bestii za pomocą 4 hunterów Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja MH3U i MH4U przeszedłem całe grając samemu ( G rank tez oczywiscie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Tylko samemu. To jest klimat, wyzwanie, strategia. We 4 to sobie można w chińczyka zayebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 @Kaczi Kermitowi chodziło raczej o podstawy, mechanikę świata, co gdzie jest i co trzeba robić- o to bym się nie martwił, bo z wiekiem seria jest coraz bardziej przyjazna dla nowych i wszystko będzie pewnie ładnie wyjaśnione w pierwszych paru godzinach gry. Jeśli zaś chodzi o same łowy, to tu też jest raczej nerfienie zwierzyny i po ogarnięciu zasad będzie ci się miło polowało samemu, jak i z grupą, raczej wątpię, by coś kogokolwiek zatrzymało na dłużej nić dzień, dwa(chociaż z przyjemnością bym się pomylił w tej kwestii i to na własnej skórze). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Damy radę ci co grali w demo piszą że hitboxy są wewnątrz potworów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 detale na temat bety Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Plus mi się skończył, nie ma wyjścia, trzeba kupić ;/ Dobrze, że beta w sobote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 a ja na weekend jade do domu rodzinnego: whyyy: Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jakaś wymiana psn id? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 większość osób ma pod avatarem wpisane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi