Skocz do zawartości

Monster Hunter World

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  Cytat

Get this game, buy a console for it if you must. Met and exceeded my unrealistic expectations. Pure fun.

Rozwiń  

Cytat

Monster Hunter: World is the evolution the series has been waiting for. (...) Whether on your own, or in a group, now is the time to join the hunt.

Rozwiń  

Cytat

Capcom brings Monster Hunter back to the big screen in a big way, culminating in perhaps the best game in the franchise's history.

Rozwiń  

Cytat

Any issues melt away as you leap whooping from your seat, punching the air after you slay a giant beast while on your last sliver of health. In Monster Hunter: World, those heart-pounding epiphanies happen with thrilling regularity.

Rozwiń  

Cytat

Whether or not it's the best, this is certainly the most audacious Monster Hunter game. (...) This is as all-consuming and incredible a ride as ever.

Rozwiń  

Wzwod w punkcie krytycznym, bedzie tlusto :banderas:

Edytowane przez Kinoji
Opublikowano

macie tu recke

przy okazji jak ktoś jeszcze nie wie polecam subskrybować tego jutubera jeśli chcecie grać w gre i , zrobi mase tutoriali i innych ciekawych filmow na temat mhw

Opublikowano

Na jakim sprzęcie będziecie grać?
Wersja na XOX będzie sporo lepiej wyglądać i działać niż na ps4 pro?
Pytam gdyż ominęła mnie beta na prosiaku i patrzę sobie na dzisiejsze gameplaye na yt i nie wygląda to ciekawie. Widać jak tekstury się doczytuja na oczach, nawet w filmiku przerywnikowym było to widoczne... Graficznie na ps4 pro, przynajmniej na YT wygląda to bardzo przeciętnie ale sama gra bardzo przyciąga!

Opublikowano

nie wiadomo absolutnie nic o wersji na X1. beta ominęła X1, wszelkie materiały promocyjne z PS4/PRO, recenzje z PS4, a sama wersja na X1 w Japonii nawet nie wychodzi. Dowiesz się pewnie po premierze jak chodzi na x1/koxie 

• Lubię! 1
Opublikowano

W sumie i tak nie mam klocka a jedynie prosiaka do którego niebawem dokupię pstryczka a wiec po co się wkurzać jeśli wersja na Xbox będzie znacznie lepsza.
Tak ogólnie zapytałem gdyż z filmów na YT to wersja na ps4 pro nie wygląda za dobrze i chciałem dowiedzieć się czy gra tak wyglądać będzie na każdej platformie czy porostu brakuje mocy na sprzęcie Sony ale sru z tym tak naprawdę

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 25.01.2018 o 09:41, Rayos napisał(a):

nie wiadomo absolutnie nic o wersji na X1. beta ominęła X1, wszelkie materiały promocyjne z PS4/PRO, recenzje z PS4, a sama wersja na X1 w Japonii nawet nie wychodzi. Dowiesz się pewnie po premierze jak chodzi na x1/koxie 

Rozwiń  

Cytat
Rozwiń  

50-52 fpsów, ale też lata.

Cytat

- Never totally smooth, neither on PS4 or XB1X

Rozwiń  

Edytowane przez ragus
Opublikowano

O jezu jak bedzie napierdalane jutro, nawet nie wiem po co bralem tego nowego Dragon Balla. 

Jak ktos w przyszlosci bedzie chcial cos online pograc, to dodawac na ps network. 

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

podstawowe story mode nie powinno sprawić większych problemów, dopiero post game

pytanie, czy będzie chciał się w ogóle bawić w post game, bo wcześniej i tak spędzi kilkadziesiąt godzin ze wspaniałą grą

także brać i nie gadać

Edytowane przez ragus
Opublikowano

a to nie ma podziału na questy g-rank i nie g-rank?

bo mi o to się rozchodzi, nie-grank traktuję jako story mode, a nie jakieś tutoriale na 6h

Opublikowano (edytowane)

Tu wogóle nie ma podobno rozdzialu na questy vvillage i guild hall online. Jest jedna lista questów g ranka nie ma wogóle.

A przejsc wszystko bedzie można szybko jeżeli zrobimy tylko key questy żeby odblokować dalsze ranki.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

brzmi niepokojąco. "fabułę" w 4 przechodziło się w 60h bez zbędnych filmików