Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 To najpierw fabula przez weekend a potem online. Licze, ze w przyszlosci jakis odpowiednik g ranka dostaniemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Skoro Gaijinowi sie podobalo i mowi ze to najlepszy mh ever, to ja mu wierze. Grank? pewnie w Monster Hunter World G Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Mysle, ze pojda w dodatki, a nie wydawanie dopakowanych wersji. To nie konsole nintendo. Nadal nie moge uwierzyc, ze dostajemy nextgenowe monster hunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Oglądałem trochę streama. Interfejs i całe menu ulepszania oręża jest za(pipi)iście wygodne i przejrzyste. Dużo aktywności pobocznych jakieś zbieranie żywych potworków i wypuszczanie ich do swojego pokoju. Pokemon w MH. 350h wyciągne z tego minimum. Jaram się. Niestety nie zagram na premierę bo zachciało mi się na narty wyjechać. Dopiero w niedziele przyrushuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 po co rushowac kiedy mozna sie na spokojnie cieszyc gierka? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zawsze tak gram rushuje ile mogę odblokuje wtedy najlepsze sety i bronie po czym zaczynam się cieszyć grą składając je i bijąc setki razy wszystkie już odblokowane potwory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 a no można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Tłumaczenia w innych językach też z dupy. W Brazylijskim Portugalskim narzekają, że dostali np. "Dynamo Axe". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 24 minuty temu, devilbot napisał: Mam nadzieję, że wszystkie te cutscenki da się skipować. Co za strata środków ze strony Capcomu. Dokladnie, mogli dodac inne rzeczy majace na celu przyciagniecie nowych graczy, np. lootboxy albo jakas wbudowana karcianke ala hearthstone. xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie, po prostu fabuła w MH zawsze była bezwartościowym zapychaczem. Zresztą żadna gra Capcomu(Residenty, Dragons Dogmy, Dead risingi) nie ma godnej fabuły. Za to wszystkie ich gry mają znakomity gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 27 minut temu, Shen napisał: Mysle, ze pojda w dodatki, a nie wydawanie dopakowanych wersji. To nie konsole nintendo. Nadal nie moge uwierzyc, ze dostajemy nextgenowe monster hunter Za maksymalnie 1,5 roku będą już pierwsze informacje o MHWorld Ultimate. Zarówno w pudełku jak i DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Panowie a czy dla kogoś kto ma platyne w Bloodborne i uwielbia soulsy i soulslike a nigdy nie grał w Monster Hunter to gra będzie przychylna na tyle by się od niej nie odbić? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 To są dwa zupełnie różne gatunki. MH to napier.dalanie tych samych przeciwników po 50 razy żeby zbroje zrobić, broń nie wypada z potwora, jest ciężko, walki trwają po pół h dopóki nie zrobi się lepszego ekwipunku i nie pójdzie na następnego potwora z którym walka trwa tyle. W dniu 23.01.2018 o 15:11, devilbot napisał: Jak tu spodziewć się czegoś innego od serii wychodzącej w tej samej formule od niemal 15 lat? No może ktoś nie ma internetu wtedy rozumiem. Jak ktoś nie doczytał lub nie wie czym jest monster hunter to przypominam: Walczymy z potworami do usrania farmiąc partsy pod nowe sety, system walki jest za(pipi)isty. Tu kolega dobrze opisał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 I najważniejsze: dla max frajdy gramy samemu, a multi dla wygłupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 E tam, (pipi)enie hardkorów, multi też daje mase frajdy, o ile są odpowiednio wysokie ranki i dobra komunikacja. Bardzo dobrze wspominam jak 10 lat temu kumple do mnie wpadali i cisnelismy w freedom unite na psp. Devianty w generations nawet w multi stanowiły wyzwanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryjek91 0 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zamówiłem MHW w sklepie Euro wczoraj, dziś dostałem info że gra do odebrania, od razu po robocie pojechałem by się upewnić czy serio już dostanę dziś i okazało się że tak. Zainstalowałem , spatchowalem i właśnie siedzę w kreatorze postaci. Ciekawe czy normalnie już w singla można grać dziś bo na to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Od tygodnia są streamy graczy co dostali grę wcześniej także można grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Event z Horizon Zero Dawn bedzie juz od premiery dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ostatni raz tak czekałem na premierę na PS4 przy okazji Nioha. Jezu dawać mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 pograłem ponad 12 godzin , od 18 do teraz.. no i co? jest za(pipi)iście gram bardzo wolno, ledwo co ruszyłem fabułe bo zwiedzam, zbieram, bawie sie, odkrywam smaczki co do scenek to są całkiem spoko, zazwyczaj krótkie i widowiskowe, nie są to scenki jak w MGS gdzie 30 minut gadają Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Yano napisał: pograłem ponad 12 godzin , od 18 do teraz.. no i co? jest za(pipi)iście gram bardzo wolno, ledwo co ruszyłem fabułe bo zwiedzam, zbieram, bawie sie, odkrywam smaczki co do scenek to są całkiem spoko, zazwyczaj krótkie i widowiskowe, nie są to scenki jak w MGS gdzie 30 minut gadają zdrowy wariat ... ja odbieram swoją sztukę po siłce i wieczorem będe grał. Dam znać jak na skorpioniku działa bo pewnie jedyny kupiłem na skorpiona Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 7 minut temu, blantman napisał: zdrowy wariat ... ja odbieram swoją sztukę po siłce i wieczorem będe grał. Dam znać jak na skorpioniku działa bo pewnie jedyny kupiłem na skorpiona nie jedyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No klocka na pewno będzie wyglądać i działać lepiej niż na prosiaku a wiec miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Yano, ty chory człowieku twoja pasja do Monster Huntera jest ogromna, nie do pokonania czy nawet zbliżenia się. Ja właśnie jadę do paczkomatu po swoją kopie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Do 15 w robocie a potem caly weekend napierdalam!!!!!!!!!!!111111oneone Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi