Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak chcesz eksplorowac to co za problem wyjść na mapę bez questa? Tam nie będziesz miał swietlikow do potwora póki sam go na mapie nie zaznaczasz do śledzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 A jak chcę zrobić questa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To po zwiedzaniu Wracasz do obozu i bierzesz questa, w czym problem? Albo robisz questa, albo zwiedzasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 no chciałbym wziąć questa i nie mieć zielonego śladu, ale dzięki za bardzo cenne porady Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Panowie olejcie świetliki. W endgamie jak coś będziemy farmić to po prostu lecimy w jedno z 2 miejsc jak najbliżej obozu gdzie potwór powinien być, jak go nie ma to restart i w końcu będzie. Świetliki poroniony pomysł pomyłka Capcomu, zapomnijmy o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 54 minuty temu, Rayos napisał: Also, cyferki obrażeń świetny patent, wiadomo w co walić od razu, a szczegółowe info dotyczące potworow, dropow, słabych punktów itd itp to mistrzostwo świata, nareszcie nie trzeba śledzić www żeby si dowodziec takich rzeczy W poprzednich odsłonach to się wiedziało gdzie walić, bo zależnie od czułości danego miejsca, broń wchodziła gładko, lekko tarła lub się odbijała- ja na tym poprzestanę i jak w końcu się zabiorę do gry, to wyłączam wszystkie pomoce. A świetliki to jak dla mnie spoko pomysł na początku, te nowe mapy wydają się dość skomplikowane bym mógł na szybko ogarnąć gdzie biec by się dostać do danego gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ogarniamy jakiś forumowy squad? Będzie pozniej łatwiej o ustawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Chyba mają kłopoty z online albo czegoś nie ogarniam chciałem komuś pomóc online i wyszukać glary ale anj nie znajduje mi sesji w grze ani nikogo z flara. Zanim zaczniecie się śmiać że xbox nikogo to na mojej liście znajomych 5 gra w mh a wczoraj bez problemu zadanie na arenie zrobiłem z innym graczem i dołączyłem do sesji z innymi graczami. Czy na ps4 wszystko z tym dołączaniem do sesji działa ok? Miecz i tarcza zaczęły mi się nudzić zatanawiam się nad zmianą bo za dużo czasu zajmuje dobicie przeciwnika. Jaka broń ma dobry dps ale nadal do ogarnięcia dla nooba? Zastanawiam się między dwoma mieczami, katana albo tym toporem co zmienia się w miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Long sword. Nie masz obrony, ale za to dobry zasięg, dobry damage i w miarę mobilność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Tak jak pisze ragus, swoje pierwsze mh przeszedłem uzywajac tylko LS. Młotek tez spoko jest Co do online, to grałem niedawno, testowalem tez flare, wszystko działa Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 O proszę, zaliczyłem pierwszy zgon. Czyli jednak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mnie rathian ubił w fabularnym quescie, gdzie dziadka z wozem trzeba eskortowac, myslalem, ze dam rade bez przygotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak łapiesz potwory to jak rzucać te granaty usypiajace? Miałem 8 i złapałem potwora osłabionego w pułapke. Rzuciłem wszystkie 8 stojąc przy nim i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Miałem nie kupować ale kumple mnie namówili żeby razem grać. Jak dla mnie wszystko super. Wkurza trochę że nie raz trzeba się nalatać za potworem jednak pewnie zawsze tak było.Niestety ta gra strasznie daje w kość mojemu poor station. Filmiki czy grubsza zadyma i już max obroty.Jakieś porady dla nooba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja już gram coś bym napisał ale to bez sensu za dwa miesiące może będę miał chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mnie Anja pierwsza zaebała, już poszła spać, obudziłem, cart. Powrót, cart. Ostatnie podejście, cart. Czas kupić jakiś armor z więcej niż 2 def lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mnie też zmotywowała do zmiany sprzętu, farmie tobi kadachi teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja właśnie skończyłem farmic tobi nogi zostawiłem inne, bo mi skill bardziej pasuje, plus jeszcze chyba nie mam gdzie zdobyć warm pelt Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Chyba z kelbi mi wyleciało warm pelt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Coś się mój link z Twitterem gryzie... Mamy już jakiś forumkowy squad? Thx za cynk z kelbi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nie ma, proponowałem pare postów wyzej, zeby cos zmontowac, ale zerowy odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak by ktoś chciał pograć to dodawać.Dopiero zaczynam. Nick Necrosis826 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Anja padł za 1 razem tzn dwa razy cart no ale nie było failed niezły skok w poziomie trudności, nie powiem, już bardziej jak klasyczny monhun Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Jak mnie za(pipi)ała na hita w secie jagrasa, to sie wrocilem po lepszy sprzet. No fakt, skok jest spory. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Gdzie zdobyliscie Wingdrake Hide dla setu Tobi'ego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi