XM. 10 820 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Blant, rzucaj bombki przed ryj a nie gdzieś od tylca jak jest w pułapce i max dwie i będzie złapany. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Ryu i Sakura w MHWorld: Jak macie na dysku save z SFV to dostaniecie to wcześniej. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Czy można kolorować ekwipunek? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 to może inaczej, gdzie xd? bo na 3DSie można było w namiocie, a tutaj tego coś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Niewiem. Pewnie odblokuje się w swoim czasie tu na filmiku gość ma opcje naciśnij start i Armor Pigment: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ktoś wie jakie matsy są potrzebne na rozwiniecie blooming knife I? Pierwszy potrzebny item mam jako znaki zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Pukei pukei quill jest u mnie w BK I i w BK II Coral crystal jako pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Faktycznie wredna ta Ania, 2 razy wysłała mnie na nosze. Gdyby to był mój pierwszy MH to pewnie na dłużej bym się na niej zatrzymał. W ogóle jaki unik niechcący zrobiłem xD Genialna giera, 2 rysy na diamencie (intro + świetliki) ale reszta to ku,rwa jakaś masakra. 10/10. Bałem się znajuszowienia serii, ale Capcom wyszedł z tego obronną ręką. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 11/10 Świetliki dają radę jak są wylewelowane, a intra nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Czemu ja nie mogę dzisiaj pograć tylko pracuje w domu. Konsola tak blisko a jednak tak daleko Gra mnie wciągnęła tak jak rzadko która. Nawet nie myślę o odpaleniu innej. W tamtym roku tylko 4 gry tak na mnie podziały persona5, xenoblade 2 , divinity 2 i thimbleweed park. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dla mnie świetliki hói, brak tego klimatu przygotowywania się do wypraw na potwory oraz korva brak theme monster hunter na minus. Gameplayowo cudo, etap koralowy to chyba wielkoscoa przez wielopoziomowosc wchłania wszystkie mapy razem wzięte z ostatnich 3 części MH. No i wiem ze mnie zabijecie, ale walki pod wodą tez mi brakuje xD uwielbiam mh3u i kochałem walki pod wodą, przywitalbym je znowu hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Cytat pod wodą tez mi brakuje xD NOPE jak na pierwszej mapie łowca mi zanurkował to już się bałem że można pływać pod wodą, ale na szczęście to był tylko skrypt xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Godzinę temu, ragus napisał: to może inaczej, gdzie xd? bo na 3DSie można było w namiocie, a tutaj tego coś nie widzę Trzeba dojść daleko w story. Piąty tier odblokowany. Największą rysą na diamencie jest brak normalnej pauzy w singlu. Kuźwa robię gigantycznego questa story, a tu mi telefon dzwoni od rodziny. I weź im wytłumacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dokładnie. Tez jestem wielkim przeciwnikiem tego debilizmu. Rozumiem brak stopowania rozgrywki przy wchodzeniu do menu ekwipunku itp jak w dead space ale brak możliwości zapauzowania gry bo tak to istny idiotyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 na 3dsie zamykało się klapkę, tutaj pozostaje rest mode Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Widzieliście pewnie takie dziwne malunki grimalkinów na ścianach na różnych mapach. Gdy odnajdziemy dość na danej mapie to idziemy w expedition i w trybie mapy wybieramy ten cel dla świetlików(na menu mapy) i odnajdujemy osadę grimalkinów. Każde plemię oferuję jakąś pomoc np. plemię z ancient forest daje super zabawkę dla naszego palikota - oslepiającą klatkę super przydatne w walkach z latającymi wyvernami. Co do obsługi świetlików to podczas oglądania mapy w lewym dolnym rogu możemy wybrać tropem jakiego plemienia mają one podążać. Na każdej mapie są 3 plemiona grimalkinów. Malunki możemy odkrywać na jakichkolwiek misjach ale odszukać ich można tylko na expedycji. Każdą z tych zabawek dla naszego kota można levelować boże ile contentu sztos nad sztosy nie spodziewałem się że capcom tak bardzo da radę Edytowane 28 Stycznia 2018 przez devilbot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Odpaliłem o 18 na dwa questy, własnie skonczylem, syndrom jeszcze jednego questa jak zawsze obecny. Jutro planuje farmic rathiana, bo chce z niej sns, rathian plate [`] złe wspomnienia z mh2. Wkrecilem sie mega. Trafiłem do coral highlands trzeba tam spotkac na tego raptora z flashem, ale nie znam nazw potworów, to u(pipi)ałem pierwsze co spotkalem, tego klona khezu co się nadyma, no ale to nie to, wpadlem na wyverne co wali lodem, u(pipi)alem i tez nic. W(pipi)ilem sie i wygooglowalem po nazwie czego szukam, spedzilem na spocie godzine Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Rathian akurat jest mega prosty wg mnie. Szybko odciąć ogon i można go praktycznie jechać jak dziką świnie Też go farmie na set i przy okazji Flame Sac do broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Moja jedyna bron to sns z poison, musze cos innego na nia przygotowac. LS zawsze mi sie ja fajnie jechalo, bo latwo odciac ogon a potem lac bezpiecznie po glowie czy skrzydlach. Jaram sie mega, mam nadzieje, ze jakas ustawke zrobimy w weekend, nie musimy raszowac gry, tylko luzno cos pozabijac. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zaje.biscie podoba mi się motyw - walczysz z jakim dużym s(pipi)esynem np. Anką i małe Jagra patrzą z daleka co się dzieje i nie podejda, a jak się powali Anie to od razu dzida, przybiegaja i atakuja ja. Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Hehe myślisz że opanowałeś Charge blade w stopniu zadowalającym a tutaj oglądasz w pracy filmik i wiesz że nic nie umiesz Dobrze że przynamniej wiedziałem jak fiolki ładować i robić discharge Muszę poćwiczyć dzisiaj na salce treningowej kombosy. Chociaż wczoraj w drugiej krainie bez problemu pierwszego potwora (tego fabularnego) pokonałem nawnet się przy tym nie pocąc. Mam charge blade nadal nie pod levelowany ale dmg jest spoooro lepszy od sns czy nawet ls (jak robie discharge atak toporem na głowę potwora ) Edytowane 29 Stycznia 2018 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Może niech ktoś stworzy jakąś grupę psx i wszystkich pozaprasza z tego tematu to bedziemy mogli dołączać do swoich questów. Wczoraj grałem kilka razy z randomami i wszystko chodziło gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Znana jest liczba dużych bossów? Może ktoś walnąć w spoiler? Jestem ciekaw liczby. E: Dobra znalazłem. Mało. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 20 minut temu, devilbot napisał: Może niech ktoś stworzy jakąś grupę psx i wszystkich pozaprasza z tego tematu to bedziemy mogli dołączać do swoich questów. Wczoraj grałem kilka razy z randomami i wszystko chodziło gładko. Zakladaj, chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi