Shen 9 636 Opublikowano 3 lutego 2018 Autor Opublikowano 3 lutego 2018 Rathalos i Diablos w biegu za(pipi)ani, mam nadzieje, ze na high ranku poziom mocno skacze. Poza Anja nic mnie nie zabilo. Cytuj
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Gra ktoś wieczorem dziś? Jakaś ekipę można by bylo zrobić Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 Ktoś tam pisał, że nergigante łatwy, wystarczy się trzymać tylu. Tak, tak. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 Ja go zabiłem w becie z 15 razy. Można zginąć bo bije mocno. Gunlancą jest banalny wybuchy olewają jego twarde punkty i zawsze robią taki sam dmg. Łukiem ktoś nawet poniżej 2 min zszedł. Czuję nerfa: Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lutego 2018 Autor Opublikowano 4 lutego 2018 Co wejde na quest na high rank to mnie goni bazelgeuse, na ten moment uciekam, bo czuć jego moc xd Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 No nergigante nie jest jakoś szczególnie trudny ale chyba najbardziej lubię z nim walczyć Cytuj
Ryjek91 0 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) Dzięki Devilbot za wskazówki z Diablosem. Nie wiem czemu ale zawsze łatwiej mi idzie solowanie potworów niż walka z 1-2 znajomymi. Mamy podobny lvl i gear. Edytowane 4 lutego 2018 przez Ryjek91 Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 Desire sensor się dzisiaj włączył ostro. Zabiłem 12 razy Vall Hazak. 4 fangi 0 gemów. Reszta materiałów w takich ilościach, że mógłbym 3 sety zbroi zrobić. Zawsze rozwalałem mu łeb. Ech. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) 15 godzin temu, Xantu napisał: Desire sensor się dzisiaj włączył ostro. Zabiłem 12 razy Vall Hazak. 4 fangi 0 gemów. Reszta materiałów w takich ilościach, że mógłbym 3 sety zbroi zrobić. Zawsze rozwalałem mu łeb. Ech. no pech. Ja z anji plate dopiero wyfarmiłem za ok 20 razem. Do tego czasu miałem walkę z nim opanowaną do perfekcji Zabawne o tyle że zaraz po zrobieniu full seta z anji zabiłem fabularnie potwora z którego o wiele lepszy set wypada. No ale jakby ktoś chciał jakikolwiek materiał z anji poza plate to mam wszystkiego 50 + Edytowane 5 lutego 2018 przez blantman Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Nie mozesz przekazać innym graczom materiałów jedynie itemy o rarity 1-3. Materiały są od 4+. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 a to szkoda myślałem że tylko te najrzadsze jak plate nie można Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 9 godzin temu, Shen napisał: Probowales z voucherem? Pewnie 4 razy xd. Pech to pech bedę go na****ł dalej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 po prostu graj sobie for fun, nie napalaj się na gema, rob questy, samo wpadnie Pamiętaj, trzeba uśpić uwagę desire sensora 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Mozesz w kotle sobie Gema stworzyc. Musisz miec zlote papiery, dostaje sie je za wypelnienie Limited bounties. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) Ciekawe ile osób przegapiło plunderblade'a, albo crafting power i armor talonów (Bazel talon +power/armor charm) :v Edit: O Poogie i jego strojach nie wspominając, bo to strcite easter egg :v Edytowane 6 lutego 2018 przez Hendrix Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Kazdy potwor byl do ogarniecia poprzez szybkie nauczenie sie move setow, ale ty chooju Diablosie ladnego mi dzisiaj rape'a zrobiles Koncowo pokonany ale mozg mi sie spierdzial i stracilem pewnosc siebie w tej gierce na troszke. Najlepsze ze wczesniejszego przed nim rozjechalem bez trudu... Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Napisy końcowe ujrzane. Bardzo przyjemne 100 h. Ale co najważniejsze dalej czuje się jak noob i mam ochotę grać dalej dla przyjemności gameplay-u i farmy przedmiotów. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 ja dopiero wczoraj z legianą walczyłem ale w końcu ruszyłem "fabułę". W sumie żałuję że dopiero teraz bo dużo rzeczy mi się odblokowąło jak safari . Co zabije jakiegoś większego monstera w main quest to od razu zaczynam go farmić dla stroju/broni. Wczoraj usiadłem z postanowieniem pociągnięcia fabuły do przodu bez questów opcjonalnych czy huntów. No i po quescie z legianą jeszcze kilka razy ją zabiłem aby mieć cały set (naprawde fajny wizuwalnie). Swoją drogą anje zabiłem ponad 20 razy zanim najrzadsza części wypadła a z legiany przy dwóch pierwszych walkach wyleciała 6 walk z legianą i cały set skompletowany aż za łatwo było. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Ja sobie średnio na jeża radzę hehe. Zostal mi juz tylko ten szablozebny Elder i chyba koniec gry. Niby wszystko przechldze, ale misje z tymi smokami koncze na jednym zyciu, niektóre bestie mną pomiataja jak chcą a to nie jest nawet grank, co to będzie jak go dodadzą. Widzę że raczej jestem osamotniony z opinią ze jest fhói ciężko bo każdy tutaj byle eldera kładzie w 10 minut, ale mimo 200h w miesiąc w mh3u to czuje się jak noob. Co nie znaczy ze gra mi się nie podoba bo jest kórva przesztosem i pieniądze na dlc mają ode mnie jak w banku. Edytowane 7 lutego 2018 przez XM. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Nie ma grank ale są Tempred monstery - mocniej biją często one shotują. Najtrudniensze to oczywiście Tempred Elder draggony i to je się farmi dla najlepszych gemów. To najłatwiejszy MH jaki kiedykolwiek wyszedł ale to nadal trudna gra. Edytowane 7 lutego 2018 przez devilbot Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 No dla mnie nic nie jest łatwe. Zaraz po legianie poszedłem wczoraj na bossa następnego w main quest i nie mogłem go pokonać bo mi krwawienie nakładał. Musiałem dozbroić się w dodatkowe potiony, pułapki i bombki. Dopiero tak uzbrojony ledwo go pokonałem. Przy moim stylu gry (jeżeli takowy istnieje) bez pułapek do szybkich wrogów nawet nie chce podchodzić. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 lutego 2018 Autor Opublikowano 7 lutego 2018 Banalny jest ten typ, padl bez przygotowania, tylko trzeba wiedziec, jak pozbyc sie krwawienia Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Najlepiej nie dopuścić by krwawienie założył. Jak gram solo stawiam pułapke jedną drugą i niszcze mu pazury. Młotem CB czy gunlancą banalne. Można obok pułapki bomby postawić. A jak już zatruje nas to flash pod i kucamy aż minie. Najlepiej w krzakach. Albo jemy sushifish. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi