Gość Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 W dniu 18.04.2018 o 11:42, devilbot napisał: No i wraz z nowym bossem pojawią się relic weapons. Nowy end game content z bossa bedzie mozna dropić unikatowe bronie dużo lepsze niż te co sami crafcimy np. Lsa z dlugą biała ostrością, 500 paraliżu i 3sloty 3 levelowe. Oczywiscie w 4u był ten system i większość ludzi nigdy nie trafiła wymarzonej broni. W(pipi)ili mnie miałem nie przedłużać plusa a teraz muszę chyba na 2 lata wykupić. Wczoraj zacząłem z tą Kulvą i chyba za piątym razem fajny LS wydropił złoty, 330 paraliż, biała ostrość, slot3, +20def tylko słaby dmg z 560. Jest możliwe. Robię set, jeszcze tylko gatki i buty. Pakuje w plecak Handicraft lvl5 i polatam trochę z tym LSem dla szpanu bo fajne złote cacko (pochwa też fajna ;]) Cytuj
Marlon 18 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Opublikowano 26 kwietnia 2018 20 godzin temu, devilbot napisał: Napisz jaką grasz bronią chociaż. Na niego nie ma specjalnych taktyk poza tym żeby walić w białe kolce zanim mu stwardnieną, a jak robi na nas lot na główkę chowamy broń i robimy panic dive - bieg i rolka w kierunku od potwora. Glownie LS lub GS, ale podczas kampanii nic nie farmilem, co sie dalo wykraftowac z armor to mam, ale zadnego konkretnego setu, helm chyba z low rank dalej xD Do tej pory szedlem jak burza, ubil mnie chyba tylko diablos i pink rathian, ale szybko padli. Nergigante okazal sie konkretna bariera... Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Opublikowano 30 kwietnia 2018 W dniu 26.04.2018 o 13:42, Marlon napisał: Glownie LS lub GS, ale podczas kampanii nic nie farmilem, co sie dalo wykraftowac z armor to mam, ale zadnego konkretnego setu, helm chyba z low rank dalej xD Do tej pory szedlem jak burza, ubil mnie chyba tylko diablos i pink rathian, ale szybko padli. Nergigante okazal sie konkretna bariera... Jak go ubiłem pierwszy raz to miałem zmaksowany set z odogarona z hr. i najmocniejszy dostępny na tym etapie elektryczny switch axe. No ale ja cała grę switch axem przeszedłem. Ubić da się wszystkim graj tym czym umiesz. No i używałem boostow do def i ataku. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 maja 2018 Opublikowano 1 maja 2018 Dzieki za gre Yano i Devil. Panowie jestescie koksy Mimo ze w tej serii mam przegrane kilkaset godzin, to przy Was czuje sie jak amator Widac w rozmowach ze jestescie pasjonatami tej serii. No coz pozostaje mi tylko grac i sie rozwijac w tej grze. Jestem juz na koncowce fabuly. Zrobilem glewie z deviljho, ktora chyba ajest teraz najmocniejsza bronia w moich zbiorach. Wczoraj podszedlem pierwszy raz do zadania na arenie - 4 potwory - Anjanath, Odogaron, Rathalos, Teostra. Zero zgonow i wszystkie padly za pierwszym razem. Teostra to niezly bydlak. Rathalos padl chyba najszybciej. "Wioslo" kręcilo jak szalone Musze je ulepszyc do rank 7, ale do tego trzeba bedzie pofarmic Devil'a bo kilku elementow brakuje. Piekna gra .... 1 Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 No przecież milion godzin w mh samo się nie wbije. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Event z Kulve się skończył można było wydropić z niego niezłe zabawki. Poniżej moje dobre czasy używając jednej z takich zabawek HBG Taroth Horn, przesadzony shotgun. Scream Lock to technika przerywania potworowi krzyku przed ucieczką do nowej lokacji: Edytowane 4 maja 2018 przez devilbot 1 Cytuj
Gość Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Fajne filmiki, dobry owning pwning, ja z lenistwa pocisnąłem trochę wydropionym LSem, ale prócz tego jeszcze z Kulvy złote Duale wypadły, lanca, owadzia pała, GS i może coś tam jeszcze więc może kiedyś wypróbuje. Set zrobiony, trzeba chyba odsapnąć nieco. 230h większość solo, dobrze człowiek samopoczuje. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Ja w tydzień wbiłem 117h jak gra miała premierę zrobiłem wszystko co się dało teraz nawet nie chce mi się logować na eventy Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 12 maja 2018 Opublikowano 12 maja 2018 Ja już mam ponad 500h i jeszcze wszystkiego nie zrobiłem. 1 Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Capcom o Bogowie gamingu znowu dostarczacie. Update z Lunastrą doda nie tylko eldera z jego zbroją i brońmi ale też kilka ciekawych elementów: - Nową Mantle dającą auto evade(co (pipi)a?): ARCH TEMPRED ELDER DRAGONYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONEONE ONE ONE Na początek ARCH TEMPRED KIRIN I ARCH TEMPRED VAAL HAZAK, a z nimi nowe zbroje oznaczone Y (gamma).: I najlepsze: bronie z Lunastry w połączeniu z materiałami będą dawały jakiś skill związany z danym potworem np GS z Lunastry połączony z Gemem Bezelgusa da skilla Gutsa. Będą też inne zmiany i fixy w tym updacie ale to co wypisałem to najważniejsze imo. Początek długiego weekendu to 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Jakby ktoś miał fajne buildy na teostre i lunastrę to chętnie przygarnę. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Ja najszybciej ją robię Spreadowym HBG. Stoję przed twarzą z założoną nową mantlą na auto evade potem zakładam mantle na stuna i 2 stuny wchodzą zawsze podczas jej trwania. Lodowe szybkie uderzające bronie są też ok można bić po tylnych łapach i ją przewracać bo często się odwraca. Buildy standardowe na krytyki i atak. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Jak odblokować tempered hazaka? I w ogóle zabiłem lunastre a nie mam jej jak np chce dołączyć do polowania na nia Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 screenshota builda poprosze jezeli jest taka mozliwosc. Jestem amatorem jezeli chodzi o MH (raptedm 139 HR) Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 (edytowane) Godzinę temu, Banan91PL napisał: Jak odblokować tempered hazaka? I w ogóle zabiłem lunastre a nie mam jej jak np chce dołączyć do polowania na nia Zbierając ślady innych tempred elder dragonów jest na to szansa. Godzinę temu, Zeratul napisał: screenshota builda poprosze jezeli jest taka mozliwosc. Jestem amatorem jezeli chodzi o MH (raptedm 139 HR) Ciężko mi podać build bo mam 73 end gamowe buildy no ale lunastre często leje takimi: Build z bonusem zbroi rathalosa na crit element ICE: A na Spread guna latam z tym: Edytowane 31 maja 2018 przez devilbot Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Final dostanie Rathalosa a MH World Behemotha: Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Moze sie ktos podzielic jakims killerowym setem na Daore? Nienawidze Daory, i zostala mi jedna mala korona z Daory do zebrania. Set ktory mam jest ok, ale chcialbym zejsc ponizej 12min. Wczoraj bawilem sie z setem z Arch Tempera ale meh. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 lipca 2018 Autor Opublikowano 12 lipca 2018 Akurat bede miał urlop jak wyjdzie update. Jaram sie setem lancera, to moja ulubiona klasa z serii FF. Ktoś tu jeszcze gra z forumka? Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 12 lipca 2018 Opublikowano 12 lipca 2018 Gram chyba tylko ja, kazub i yano i tylko jak są nowe eventy z nowymi potworami albo ulepszonymi starymi. Ostanio nic nowego nie wrzucali. więc nikt nie grał. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 lipca 2018 Autor Opublikowano 12 lipca 2018 Odpale sobie cos w weekend, zeby nie byc drewnem jak wyjdzie update. Mozna sie wtedy zgadac. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 13 lipca 2018 Opublikowano 13 lipca 2018 Ja przestalem grac z 2 tygodnie przed deviljoe xd, za malo broni i zbyt powtarzalne designy. Nawet nie myslalem nigdy jak bardzo wciagala mnie w monhun chec zdobywania nowych gadzetow, np mlotek z seltas ktory wygladal jakby mial naped odrzutowy itp. I niestety FF update wypada w urlop wiec dopiero pod koniec sierpnia pogram jak juz wszyscy beda nasyceni questami z behemothem. A, no i event questy dostepne tylko czasowo mnie bardzo bardzo baaardzo zniechecily do grania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi