Faka 3 991 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) No przeszedłem już - jako, że to był mój pierwszy kontakt z seria MH to bawiłem się świetnie. Baa, nadal się dalej bawię dobrze w tym end game, bo jest co robić jeszcze. Najwięcej krwi mi napsuł starszy smok Nergigante - yebaniutki z tym swoim dive robił mi ciągle wipe mimo grania najłatwiejszą bronią - łukiem. A z tego, co czytałem na internetach to większość graczy miała problem z ubiciem tego bydlaka, taki to cockblock boss w fabule był. Lubię grać dystansowo, co w większości innych gier tak to czynię. Edytowane 8 stycznia 2019 przez Faka Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Kushala chyba gorsza. Moje trzy największe zmory to kirin, lunastra, teostra... To są dopiero bydlaki Cytuj
DarioI 0 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Czesc wszystkim. Moze ktos mi podpowie, jak zdobyc wielka pochwale? Wszedzie szukam i nie mam pojecia co trzeba zrobic Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Jak chodzi o High Commodation to jest to nagroda za questy 8* i 9*. Za zabicie elder dragonów. Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 lutego 2019 Opublikowano 6 lutego 2019 Jest przecena teraz Monstera w wersji deluxe za 125 zika. Planowalem wrocic do gry przy okazji Iceborne ale ostatnio snily mi sie bowguny Oo Ktos cos gra jeszcze? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 dlc z wieśkiem już dostepne fajnie to wygląda 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 Może dzisiaj włączę konsolę i zgarnę skina geralda. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 lutego 2019 Autor Opublikowano 8 lutego 2019 Kurde jutro muszę odpalić, bo tylko dwa tygodnie na ogarnięcie sprzętu Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 lutego 2019 Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Nigdy nie grałem w żadnego wiedźmina dłużej niż godzinę ale ten event z Witcherem bardzo solidnie zrobiony. Muzyka, questowanie, wybór opcji i dialogów, broń Witchera, a nawet ten jego znak Agni. No i nowy potwór. Gramy Witcherem na mapce i questujemy, a na końcu walka z bossem. Warto zrobić subquesta i uratować Pukeia to pomoże nam w ostatniej walce i jak przeżyje to dostaniemy gwarantowany Attack Jewel. Najlepiej grać mieczem Geralta czyli tutaj jest to Sns. W końcu gracze dostali wiedźmina z fajnym systemem walki. Edytowane 10 lutego 2019 przez devilbot Cytuj
yab 572 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Czyli Geraltem gra się tylko jakiś event? Nie można nim zagrać od początku i rozegrać całej gry? Kusi mnie ta gra, a granie całej gry Wieśkiem jeszcze bardziej skłoniłoby do zakupu. Ktoś potwierdzi? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 (edytowane) Można grać cały czas Geraltem jak zrobisz zestaw setu wiedźmina. Taki ubiór na zbroję, co zmienia zwykłego swojego bohatera w Geralta. Edytowane 15 lutego 2019 przez Faka Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 lutego 2019 Opublikowano 16 lutego 2019 Wczoraj pojawiła się druga część tego eventu z Witcher 3 i jest do ubicia potwór Starożytny Leszy. Jet to typowo multiplayerowy quest i wymaga współpracy z innymi graczami. Leshen ma atak w którym łapie nas w korzenie i zabija pomału jest to pewna śmierć chyba, że inny gracz nas ratatuje paląc korzenie znakiem Igni albo rzucając flashbombę. Jest to chyba jedna z trudniejszych walk w serii MH, a na pewno najtrudniejsza w World. Ma tonę HP i walka trwa bite pół godziny w których w każdej chwili ktoś może zginąć. Nagrody za to jak najbardziej satysfakcjonujące mianowicie: - skórki na zbroje Ciri i Geralta, zmienia nas w Geralta albo Ciri mamy nawet ich odgłosy - Zbroja Ciri - możliwość ulepszenia miecza Geralta na maksa - kozackie Dual Blades Ciri które mają unikatowy Dash coś w rodzaju niebieskiej poświaty Żeby mieć to wszystko trzeba zabić Ancient Lesha przynajmniej 3 razy. Ja zabiłem go dwa razy w grupie ale długo nie mogłem, musiałem zrobić seta na support z wide range i leczyć innych graczy. Po pierwszym sukcesie na planszy wyników byłem w statsach , że uleczyłem innych graczy 104 razy. Najlepiej leczą oczywiście użytkownicy miecza i tarczy bo mogą używać itemów bez chowania broni ale ja to zrobiłem na Light Bowgunie bo strzelając z daleka mam lepszy punkt widzenia, a LBG bardzo szybko chowa się na plecy. Drugi raz miałem to szczęście, że w party inni gracze mieli wide range więc jakoś poszło gładko. Kluczem do sukcesu jest żeby każdy miał dużo flashy i skilla Wide Range. Ogólnie jest to hardkor totalny i zaprzeczenie dobrej zabawy ale mimo wszystko warto. Event w(pipi) dopracowany, dopieszczony i satysfakcjonujący no i najważniejsze - całkowicie za darmo. Chwalmy Capcom. 4 Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Ale jednak drażni mnie to nastawienie na MP. Kurde, chciałbym móc cały kontekt zrobić solo, a nie musieć biegać z innymi graczami żeby ubić Behemotha czy teraz tego Leszego. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) Masa ludzi z community narzeka na forced multiplayer. Ja też narzekałem ale to jednak tylko 3 walki i to opcjonalne. Niestety zabicie extreme behemotha i a.leshena z randomami to jak wygranie w totka. Wczoraj zrobiłem a.leshena czwarty raz z kazubem i dwoma randomami. Kazub atakował ja leczyłem, a randomy biegały w kółko i ginęły, w sumie 3 razy na insurance. Kazub miał set witchera z super recovery i jak leczyłem to najszybciej odzyskiwał zdrowie. W ostatniej fazie już tylko on robił damage. Edytowane 18 lutego 2019 przez devilbot Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Az dziw ze sie w timerze zmiesciliscie Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Czasu jest wystarczająco bo 50 minut, a zabiliśmy chyba w 32minuty. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Zapowiedź zapowiedzi: Jakaś konfa 35 min ma trwać pewnie gameplay z iceborne pokażą. Mam nadzieję. Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 maja 2019 Opublikowano 9 maja 2019 Ide spac, ale jutro rano obczaje. Jaranko Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 (edytowane) Nowe Lost Planet? Edytowane 10 maja 2019 przez devilbot Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Sam dodatek 40 baksow, z mhw 60. Troche drogo, ciekawe ile będzie bossów w dodatku. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Cena nie gra dla mnie roli. Jestem typowym fanem do krojenia na kasę przez duże korporacje. To nie tylko nowi bossowie i jeden obszar. Dojdzie cały nowy poziom trudności dla poprzedniego kontentu czyli dawny g rank. Przemodelują bazę wzbogacając ją o nowe atrakcje. Reszta potworów będzie pokazywana w trailerach. Tym tigrexa jest na koniec filmiku czyli potwierdzony. 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Grank potwierdzony? Bo nigdzie się na niego nie natknalem. Ja tam tez lykam, wersja z mhw bo podstawki się pozbylem. Bedzie grane, granka fhoi brakowało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi