firana140 621 Opublikowano 4 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2019 A bronie to dalej iron/bone wariant z doklejonymi łuskami/pazurami etc. Ehhhh... nawet się na moment jarałem tym artworkiem, brachy, lagi, magala, same dobre rzeczy. Tylko że jak nie mam żadnego parcia żeby zrobić kolejną copy paste broń to IB wyląduje na półce jak podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 (edytowane) Ja pier.dole alez to się zapowiada GENIALNIE Edytowane 5 czerwca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Zobacz sobie design broni w filmikach stronę wcześniej. Nie widzę tam niestety nic wykręconego. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Capcomu nigdy nie pokazywał w trailerach ostatnich master rankowych form broni więc jest nadzieja na jakieś fajne designy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Nowe ataki, nowe super fajne monsterki, nowa duza lokacja ze swoja astera, nawet story (moze nie kluczowe ale hej, fajnie ze jest). Caly master rank jakkolwiek by nie wygladal (ma nadzieje ze nie wywali do kosza wszystkich moich szerokopojetych itemkow). Ale naprawde, to wszystko pikus w obliczu najlepszego ficzera ever - UJEZDZANIE JAGRASOW. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Niestety ujeżdżania jagrasów to taki fast travel na automacie ma być, że wiozą cię po sznurku do kluczowej lokacji. Nie będzie free roamingu na nich wg tego co podali na jp twitterze. Przedmioty zostają wszystkie to jest wciąż ta sama gra. Czyli te z kulvy nieprzydatne chyba będą w endgamie master rankowym, za to te z normalnych potworów ulepszymy na maksa a zbroje na bank do śmietnika. Więc jak ktoś chce pograć to najlepiej niech porobi sobie bronie bo drzewka się przeniosą na master rank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Ktoś posiada cyfrę na ps4? Faktycznie nie ma polskich napisów? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Beta startuje juz pojutrze Mam takie pytanie, o co chodzi z tym eventem kulve tarotem, kiedy on znowu startuje? Ostatnio udalo mi sie raz dolaczyc do tego eventu i w nagrodach dostalem calkiem fajne bronie. Teraz wyglada jakby sie zrestartowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Z niego są najlepsze bronie w grze. Event jest rotacyjny. Nie śledzę kiedy będzie znowu. Bety mi się nie chce ściągać nawet. Czekam na fulla Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Ja akurat bede na wyjezdzie, a beta oczywiscie ograniczona do weekendu. Nienawidze tych czasowych eventow. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Przeciez wszyscy wiemy ze szpil bedzie dobry i kazdy fan mh kupi ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 eeeh, podchodze sceptycznie, world mi nie przypasowal za bardzo (nie skonczylem HR nawet) ale pewnie wezme day 1 to DLC, jak kazdego monhuna ta wersja digital deluxe na PSN za 210 to tylko SAMO Iceborne czy z podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 sam dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 To będzie standalone czy dlc do Worlda? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 Dlc, bez podstawki nie zagrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 20 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2019 Co jest z tym meteorem u behemota? Za kazdym razem padam jak rzuca to i niewazne gdzie sie znajduje. Jak tego sie unika? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2019 Musisz stac za kamieniami, ktore sa na planszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2019 21 godzin temu, estel napisał: sam dodatek Ok dzięki. Rozumiem ze po premierze będzie szło jakoś kupić pakiecik cyfrowo? Bo bym sobie sprzedał boxa i kupił w pakiecie z dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 20 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2019 W dniu 13.06.2019 o 06:20, Lipa napisał: Ktoś posiada cyfrę na ps4? Faktycznie nie ma polskich napisów? Troche spozniony post. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 Jest beta, do ubicia Jagras na planszy z Losem i Anją, oraz Banbaro i Tigrex, na planszy grasuje też ten plesioth lodowy. Są jakieś tam bonusy za skończenie misji, bronie chyba grankowe są. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) Porobione wszystkie 3, ten quest z Jagrasem nie wiem po co tam dali, chyba że jest jakieś 1% szans że zamiast Losa pojawi sie Narga, ale wątpie. Nowy Great Anteka nawet spoko, Dualami przez 80% walki dałem radę tylko skrobać mu kostki. Główna zmiana z Tigrexem jest taka że już nie da się walić go w łeb za darmo po co drugim ataku. Muszę jakieś video obejrzeć z nowymi atakami dla broni. Mapa wygląda fajnie, dużo więcej płaskiego terenu do walki niż wcześniej. Tigrex może rozyebać część lodowca i spadamy poziom niżej edit: a tutaj co się dzieje jak Tiggy sam spadnie. Edytowane 21 czerwca 2019 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 Nowe ficzery do broni super. Jako fan Lsa jestem bardzo happy z nowych mechanik. Jak przy zadnej innej broni szykuje sie zmiana stylu gry a nawet buildow, bo na iai stance wplywaja inne skille. Jagrasa dali jako easy mode do pobawienia sie nowymi rzeczami a i sama beta celuje tez w nowych graczy (bo czemu nie) Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2019 W becie jest training area do wyboru z menu głównego. Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej. U kota dajemy "Change Objects In Training area" i zmienia nam plac zabaw na ten pod Clutch Claw. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2019 No sprawdzilem tego LSa. Zapowiada sie fajnie. Nie udalo mi sie jeszcze ogarnac ten specjalnej postawy po r2 i trojkat. Stare nawyki z nowej postawy atak pod trojkatem bedzie mega przydatny. Krotko trwa, ale mysle ze to nie bedzie problem bo praktycznie po kazdym spirit combie bedzie sie tego uzywac. sprawdzilem tez CB. Nie ogarniam atakow proca po obojetnie jakim ataku. Nowa postawa fajna, ale bedzie wymagac zmiany stylu gry ze spamowania SAED. Mam nadzieje, ze bedzie warto. Inna sprawa, ze pomiedzy ladowaniem tarczy, miecza i toporu strasznie duzo „rozgrzewki” w tej broni. Pewnie najlepsi pokaza jak tych wszystkich mechanik odpowiednio uzywac. Na razie ilosc opcji jest przytlaczajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2019 22 minuty temu, estel napisał: Nowa postawa fajna, ale bedzie wymagac zmiany stylu gry ze spamowania SAED. Wygląda na to, że to nowe naładowanie siekiery będzie najlepsze pod elementalne phiale bo po naładowaniu każdy atak siekierą to kilka multihitów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi