firana140 621 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Nowa-stara beta, quest z Jagras ma szansę na spawn Nargi, narazie zabiłem już chyba z 10 Jagrasów i ciągle ani widu Nargi, już się odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 Powraca Barioth https://www.gameinformer.com/exclusive-video/2019/07/02/exclusive-bariothbanbaro-turf-war-gameplay-in-monster-hunter-world Fajnie, lubiłem gościa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Kolejny trailer, a w nim: Glavenus, gorące źródła w nowym hubie, sub Odogarona i Anji oraz Uragaan oblepiony wybuchowym śluzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Ale nie spoileruj.... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 Postaram się Meanwhile- zaczął się festyn letni i są wszystkie eventy dostępne, postanowiłem więc trochę porobić i będę kontynuował, bo bynajmniej nie skończyłem gry z platyną (korony [*]), brakowało mi misji na arenie z Rzygu-Rzygusiem, po której skończeniu dostałem arenę z apex predatorami z czterech lokacji. Po ubiciu załączył mi się chyba najtrudniejszy quest w tej grze: Trochę jednak porobię rzeczy do tego września, jakieś fajne bronie do upgradeowania na granku przygotuję i może zbroję jakąś, bo chociaż to co jest spełnia zadanie, to chyba wypada jakąś mieć z arch-tempera... Zobaczymy. A przy okazji, nowy subspecies: Spoiler plus, wg komentarzy na fanpeju mhw, na comic conie zateasowano podgatunki Pukeia, Tobiego i Paoluma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 28 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2019 Polecam event z wielkim jagrasem. Rzyga kamieniami i mozna za jednym podejsciem z 40 blyskotek zebrac. Ja zrobilem sobie w koncu zbroje z zoraha gamma. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 @devilbot ty siedzisz w temacie dodatku - przewinęła mi się ta lista potworów z Iceborne które były zapowiedziane/teasowane na ten moment, zerkniesz czy rzeczywiście tyle na ten moment zapowiadali? 1- Banbaro 2- Beotodus 3- Velkhana 4- Nargacuga 5- Tigrex 6- Barioth 7- Glavenus 8- Acidic Glavinus 9- Fulgur Anjanath 10- Ebony Odogaron 11- Tobi-Kadachi Subspecies 12- Paolumu Subspecies 13- Pukei-Pukei Subspecies 14- Shrieking Legiana 15- Brachydios 16- Valstrax 17- Lagiacrus 18- Zinogre 19- Gore Magala 20- Seregios 21- Fatalis Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 @XM. Zgadza się tylko, że te: 16- Valstrax17- Lagiacrus18- Zinogre19- Gore Magala20- Seregios21- Fatalis Nie są potwierdzone na 100, a na 99% ale znajdują się na tym obrazku co wyciekł dawno temu a jak wiadomo na razie wszystko z tego arta się sprawdza: Spoiler Ktoś kiedyś dał leaka, że Iceborne ma pod względem contentu dorównać a nawet przewyższyć podstawkę i chyba tak będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) To iceborn nie ma podstawki? Jak to ma działać na płycie? Bede raz jedna raz długa płyte wkladac? Czy wystarczy zainstalowana podstawka i potem jechane na iceborn? https://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/monster-hunter-world-iceborne-master-edition Cytat *Monster Hunter World: Iceborne wymaga podstawowej gry Monster Hunter: World. Edytowane 11 sierpnia 2019 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Są lepsze źródła informacji niż sklep Ultima. Edycja Master edition to podstawka + dlc na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Dzieki. Gdyby ktos sie rozgladal, to tutaj jest spoko cena. https://www.shopto.net/en/ps4mo80-monster-hunter-world-iceborne-p113296/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Wszystkie polskie sklepy mają ten opis, że wymaga podstawowej wersji gry, a jest to opis przy wersji Master. Już np amazon ma prawidłowo: Polskie sklepy jak widać głęboki ciemnogród wciąż jeżeli chodzi o gry każdy kopiuje od każdego. Żeby nie było oficjalna strona Capcomu: Edytowane 11 sierpnia 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 40 minut temu, Shen napisał: Dzieki. Gdyby ktos sie rozgladal, to tutaj jest spoko cena. https://www.shopto.net/en/ps4mo80-monster-hunter-world-iceborne-p113296/ Chciałem paypalem zapłacić i w ogóle taka opcja nie pojawia się, a niby można. Przy preorderach nie można czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 Placilem paypalem chwile przed napisaniem posta, wiec nie wiem o co chodzi. @XM. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 Nowy trailer, gdzie poprzyglądamy się Velkhanie i trochę fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 W ten weekend jest beta na ps4, w której można upolować Velkhanę, na Xone od 2 do 5 września Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) Ten na końcu to nowy wodny elder dragon: Spoiler Za zinogrem na trailrze jakaś nowa lokacja. Prawdopodobnie tzw: "Guiding Lands" generowane losowo lokacje, albo i nie które możemy zwiedzać i podnosić im poziom coś jak levelowanie guild questów w 4U ale to tylko domysły na podstawie wycieku achivmentów. Edytowane 29 sierpnia 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) Wziąłem już preordera także będziemy męczyć. Próbowałem wielokrotnie do MH:W wrócić, ale już nie było frajdy. AT dragony to żaden fun dla mnie. Ten złoty co ucieka też wkurzający. Brakuje mi więcej walk w stylu Nerg. Zero jakiś wnerwiających gimmicków (do ciebie mówię Kusha) tylko czysta adrenalina. Mam nadzieję, że w Iceborne będzie więcej tego typu potworów no i że zbierze się jakieś fajne sety, żeby w końcu kiedyś zrobić te dostępne AT PS: Chyba się przerzucę na longsworda Edytowane 29 sierpnia 2019 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Trwa beta dla wszystkich przez weekend do ubicia jest potwór z okładki czyli lodowy elder dragon Velkhana. W dniu 29.08.2019 o 18:19, estel napisał: Chyba się przerzucę na longsworda Normalka jak każdy bo to najpopularniejsza broń - noob weapon. Chociaż niektórzy ( @Kazub ?) twierdzą, że ma głębię i jest skillowa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 No ale widziales te nowe ruchy. Czyste anime Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 Jest jakies info o pre-load? Bo pewnie paredziesiat giga tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Jakby ktoś chciał wcześniej Nargę ubić, to musicie wymaksować jagrasowe scoutfliesy parę razy(mi 3 razy wystarczyło) i w opisie questa pojawi się info o tajemniczym potworze, wtedy lecicie do północno-zachodniej lokacji(na dolnej części mapy) i w końcu się pojawi tam Velkhanę jutro na poważnie ogarnę, chociaż to ograniczenie do 15 minut trochę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) W dniu 30.08.2019 o 20:59, devilbot napisał: Trwa beta dla wszystkich przez weekend do ubicia jest potwór z okładki czyli lodowy elder dragon Velkhana. Normalka jak każdy bo to najpopularniejsza broń - noob weapon. Chociaż niektórzy ( @Kazub ?) twierdzą, że ma głębię i jest skillowa tak twierdze a umiem grac praktycznie kazdą bronią poza hornem. po iceborne ta bron bedzie jeszcze ciekawsza. LS nie jest najpopularniejszą bronią bo jest nalatwiejszy w obsludze i skuteczne granie nim wymaga czegos wiecej niz klepanie tego samego loopa. GS - aerial albo TCS, CB - ladowanie fiolek i super amp. LS ma wiecej finezji i dobre granie nim daje mase funu. Generalnie twierdzenie, że LS jest prosty to popularna noobowska opinia wynikająca z braku pojecia jak dobrze mozna tą bronią grać. long story short - LS jest jak ogry ktore sa jak cebula - ma warstwy BTW. najpopularniejszą postacią w tekkenie jest bryan, który jest jedną z najbardziej wymagających postaci Edytowane 3 września 2019 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 LS jest popularny też dlatego, że po prostu fajnie wygląda zarówno sama broń jak i ruchy. Sam znam 2 osoby które grają tym z tego powodu 7 godzin temu, Kazub napisał: BTW. najpopularniejszą postacią w tekkenie jest bryan, który jest jedną z najbardziej wymagających postaci Jakieś stare info, chyba, że chodzi ci o Tekkena 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi