estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Powiedz czym grasz to Ci pomożemy. Seta zazwyczaj składasz pod skille, które Cię interesują. Przydatność określonych skilli zależy od broni, ale jest kilka uniwersalnych jak Attack albo Weakness Exploit, które warto mieć zawsze. Z yt polecam Gaijin Hunter. Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Jak wzorowy noob gram LS , ale wykrafciłem też bow i myślę o lancegun . Szukam , swojego stylu i wkurza mnie, że każdą broń trzeba crafcić przez wszystkie etapy...Ozdoby to rozumiem, randomowy loot czy czy poszczególne mobki dropią określone rodzaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Ozdoby to random i najgorszy element gry to ich farmienie. Bronie mozesz sobie sprawdzic w miejscowce treningowej. Chyba wejscie do niej masz w pokoju. Poza heavy/light bow gunem, nie powinno byc zadnych roznic w ruchach, wiec spokojnie mozesz sobie obczaic wszystko. LBG i HBG sa bardzo zalezne od amunicji i szczerze to odstawilbym je na bok na razie. Luk jest bardzo dobry. jaki masz HR? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Light i Heavy bowgun, a co z tym idzie rodzaje amunicji, rodzaje modów, zarządzanie amunicją i szybki jej wybór, crafcenie podczas walki, znajomości słabych punktów i wrażliwości elementalnych przeciwnika, rózne loadouty na każdego moba itp odradzam początkującym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Do jakiej innej gierki ew gatunku mozna porownac MH? Nigdy nie gralem w zadnego a jak widze jakie tu jarango to zastanawiam sie nad kupnem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Ale moze tak spoilerow uzywamy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 17 minut temu, Grabek napisał: Do jakiej innej gierki ew gatunku mozna porownac MH? Nigdy nie gralem w zadnego a jak widze jakie tu jarango to zastanawiam sie nad kupnem xd Wybierasz w hubie quest z potworem którego chcesz bić i idziesz go bić. System walki Dark Souls. Monhun był soulslike zanim powstały soulsy. Największą frajdę oprócz walki sprawia endgame, speedruny i tworzenie buildów. Fabuła to żart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) Tylko ze walka w Soulsach w porownaniu do tego co mamy tu to jest jakis dow(nene). Kazda bron w MH jest bardzo rozbudowana, a jest ich 14 takze ten. MH to gatunek sam w sobie caly fun polega na grindzie - bijesz potwory, zbierasz materialy zeby ulepszyc bron i zbroje i bic inne mocniejsze potwory. Edytowane 5 września 2019 przez estel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) 50 minut temu, Grabek napisał: Do jakiej innej gierki ew gatunku mozna porownac MH? Nigdy nie gralem w zadnego a jak widze jakie tu jarango to zastanawiam sie nad kupnem xd Diablo z dobrym systemem walki. Te odsłony przed World w chu,j lepsze, ale od biedy i w World można puknąć. Jak masz Switcha to bierz Ultimate. Edytowane 5 września 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Diablo z dobrym systemem walki nazywa się Nioh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Co za mistrzostwo ta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Do mnie kurier nie dojechał od czezkiego i musiałem cyfrowo kupić więc ten dodatek wyszedł mnie 390zł. Pozdro. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Grunt to zajawka. Gry to sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Kurna, viper kadachi mnie rznal jak mala szmate, cos tu nie gra, patrze na zbroje G rank a tam min 110 def. Moja z hi ranku ma po 70, to ladnie. W event questach jest 2x lodowy volganos, daje bileciki na Speartuna GS, ma jakos 1200 atk po ulepszeniu do konca i sporo bialego wiec na poczatek moze byc spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Zlozylem sobie fajnego noob friendly armora, zeby zaczac troche MR po spotkaniu z Viper Tobim, ktore bylo ciezkie. Teraz jest duzo prosciej. Nogi barrotha, pasek hornetaur, rekawice kadachi, klata i czapka Jagras. Mozna z tego fajnego seta zlozyc ofensywnie (7 attacku, 3 weakness exploit, 3 critical boost) albo defensywnie (stun resist, health boost etc.), zaleznie od dekoracji. Od razu duzo przyjemniej sie zrobilo, a def skoczyl chyba z 450 na 680 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Jest jakiś bug w iceborne i nie można odpala Special assignments? Cały czas po rozpoczeniu dodatku ta zakładka jest przyciemniona i nie można jej włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 40 minut z Bariothem . Nienawidzę takich potworów, które skaczą z jednej strony areny na drugi. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Właśnie się na nim zacialem bo nie mogę go w czasie zabić. Pora zmienić bron. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Ja używam tego CB Bone Rarity 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 40 min drania bilem gl rare 9. Ale padl w koncu. Moja poczatkowa zbroja pod gl i lance to mix elementow z barrota i banbaro. Skill Ofensywna garda przy tych broniach sprawdza sie nad wyraz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 10 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Wszystkie nowe potwory sa tylko na high ranku i wyzej? Dzis sobie odpale gre, ale zaczne od czegos latwego, zeby pozniej nie lamic online 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Chyba tylko na master ranku. Na HR nic nie ma nowego. Jak tam Panowie, jakieś fajne mix sety zrobiliście? Na razie nie widziałem nic co by mnie powaliło, ale wpadł mi do głowy pomysł na seta do LSa wykorzystujący nową postawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Czemu nie gracie online? Ja gram co wieczór z kazubem, farmimy wszystko ekspresowo bo gra skaluje teraz hp moba dla 2 graczy. Śmiało uderzajcie online gra zyskuje. @estel dawaj online wiem że jesteś ukryty na PSN bo grasz w simsy. Meta części seta dps z wczesnego MR bez elderow to klata i hełm ratalosa, majtki odogarona, hełm fulgur Anja. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Ja gram w MH codziennie. Myślałem, że jestem online bo nawet kilka dni tematu dołączyłem do sesji squadu i dziwiłem się, że nikogo nie ma. Obczaje dziś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi