YETI 10 998 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Konsola została zapowiedziana także na rynki europejskie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 rozważam, kusi... ale konsola u mnie stoi w takim miejscu że przez 99% czasu i tak bym nie widział obrazka ani nic ;p no ale jak bym już miał przechodzić na pro to wolał bym taką wersje niż zwykłą Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 jezu oby to trzymało stałe 30 klatek na moim biedackim ps4, bo będę bardzo smutny Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 jezu oby to trzymało stałe 30 klatek na moim biedackim ps4, bo będę bardzo smutnyBiorąc pod uwagę to jak beta działała na prosiaku szanse na to są marniutkie... Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 stycznia 2018 Autor Opublikowano 17 stycznia 2018 Może być jak z 3ds, w singlu trzymał klatki, w multi było gorzej. Na new 3ds gra chodziła i wyglądała lepiej. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 3 godziny temu, Czezare napisał: Biorąc pod uwagę to jak beta działała na prosiaku szanse na to są marniutkie... a jak beta dzialala na prosiaku? niestabilne 30 klatek? :o Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Beta działa na prosiaku w odblokowanych klatkach. Często jest 55 ale jak spada to nawet o 20. Na zwykłym jest średnio 25-30 klatek da się grać ale wygląda (pipi)owo z tą niską rozdziałką. Ja gram na zwykłyn a jak będę chciał na wypasie to pod koniec roku kupię na peceta. Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) Gra się fajnie. Zrobiłem Great Jargas i tego z kamienna głową. Nie było to jakieś trudne. Nie wiem, może postać w becie jest dopakowana. Świat jest piękny, zachowania potworów super, animacje bajka. Jak zupełnie nieświadomie ustawiłem się plecami do kamienia przy jeziorku, a ten z kamienna głową ruszył na mnie z szarżą, uskoczyłem, a on przy(pipi)ał głową w kamień, upadł na ziemię i wyłapał na pysk Super Amped Elemental Discharge <3 Z broni mało co mi leży - Charge Blade, Switch Axe… praktycznie tyle. Ale doceniam, że są różne gusta. Zawsze jest tylko 30 sekund po pokonaniu potwora na wycięcie sobie części z niego? Edytowane 19 stycznia 2018 przez estel ort Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 2 minuty temu, estel napisał: Nie wiem, może postać w becie jest dopakowana. dema monhuna zawsze były bajecznie proste i nawet w 1% nie oddaja klimatu i prawdziwej walki w monster hunterze. 2 minuty temu, estel napisał: Zawsze jest tylko 30 sekund po pokonaniu potwora na wycięcie sobie części z niego? O ile pamiętam to standardowo zawsze była 1 minuta po zabiciu, żeby powycinać stuff. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 2 godziny temu, estel napisał: Gra się fajnie. Zrobiłem Great Jargas i tego z kamienna głową. Nie było to jakieś trudne. Nie wiem, może postać w becie jest dopakowana. Świat jest piękny, zachowania potworów super, animacje bajka. Jak zupełnie nieświadomie ustawiłem się plecami do kamienia przy jeziorku, a ten z kamienna głową ruszył na mnie z szarżą, uskoczyłem, a on przy(pipi)ał głową w kamień, upadł na ziemię i wyłapał na pysk Super Amped Elemental Discharge <3 Z broni mało co mi leży - Charge Blade, Switch Axe… praktycznie tyle. Ale doceniam, że są różne gusta. Zawsze jest tylko 30 sekund po pokonaniu potwora na wycięcie sobie części z niego? To tylko beta - siła broni i balans będzie całkiem inny w fullu. Jest też diablos i rathalos jak chcesz coś trudniejszego ubić. W tych dwóch pierwszych questach monstery stoją i nic nie robią. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 normalnie zawsze było ok minuty po zabiciu na wycinanie nagród z trupa ale w pełnej wersji można wybrać opcje pozostania na mapie po queście więc to ograniczenie czasowe raczej nie będzie miało miejsca powalczyłem z nergigante w nowej becie, oczywiscie nie zabiłem za pierwszym razem na solo ale powinno być to wykonalne, za to połamałem mu oba rogi ogolnie niby sie ciesze że go dali bo byłem go bardzo ciekaw, zarazem troche żałuje że go dali w becie bo to jednak "spoiler" , w dodatku wyraźnie jest to przeciwnik z wyższej półki i walka z nim gdy sie jest nieobeznanym i nieprzyzwyczajonym do grania może sie wydawać dziwna (i mówie to ja - bo mimo tysięcy godzin z MH w nowej części nie jestem "obeznany" z powodu wielu zmian) Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Ja go właśnie rozwaliłem za pierwszym razem ale czasu mało. Pomaga kot z bronią poison i build na atak. Potworek extra wypas aż zwykłe ps4 potrafi się zadusić podczas zadymy. Sam nergigante potrafi przy(pipi)ać ale strasznie sygnalizuje co zrobi. Ledwo zdążyłem, pół minuty zostało: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 gunlanca to właśnie może być na niego dobra broń jeśli wystrzały nadal mają stały DMG niezależny od obrony danej części ciała, bo jeśli gość stwardnieje to strzelaniem i tak można go siekać ja poszedłem z młotem i fajnie sie go rąbie po łbie ale trzeba sporo unikać i nie zawsze można naładować w pełni atak. myśle że lanca z tym power blokiem może być znacznie lepsza bo można pod nim stać i atakować, nie trzeba sie rolować jak opona co 2 sekundy Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Na początku waliłem po przednich łapach bo były żółte cyferki DMG, a potem jak spuchł kolcami to starałem się po brzuchu ale wychodziło, że po tylnych biłem. Pocisków używałem tylko jako fullbursta i gdzie by nie wybuchły to obrażenia były koloru pomarańczowego czyli wysokie więc wychodzi na to, że jest jak piszesz i shelle mają niezależny DMG od części ciała. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 stycznia 2018 (edytowane) Powstał forumowy discord, można zrobic tam kanał dedykowany monster hunter, używa ktoś? Do ustawek może się przydać. Edytowane 20 stycznia 2018 przez Shen 1 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Położyłem Zodda, niestety tylko gunlancą, czasu mi ciągle brakowało z gsem, co przekładało się na często niepotrzebną brawurę Ale całkiem przyjemny zwierzak, miło będzie się z nim spotkać po parudziesięciu godzinach w fullu. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 (edytowane) Ja gunlancą zjechałem do 9 mintut, a japończycy robią już go w 3-4 minuty. Najszybsze czasy są HBG, LBG i Łukiem - około 3 min. LBG 2:36 XD : Edytowane 21 stycznia 2018 przez devilbot Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Jeżeli było to przepraszam ale mam pytanko. Kiedy embargo na recki mija? Chcę kupić na premiere ale che wiedzieć jak chodzi na skorpionie. Bo jak (pipi)nia to sobie na wersje pc poczekam. Premiera już za chwilę. Ciekawi mnie czy recenzeci w ogóle dostaną wcześniej kopie czy bedzie bethesda style granie w dzień premiery dopiero. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 po pierwsze recka famitsu już była 39/40 po drugie raczej sie nie ma co obawiać o bethesda style, bardziej o to że to gra na jakies 150 godzin więc jak zobaczysz wczesne recki to mogą być pisane na bazie wstępnego pogrania i zobaczenia 30% gry Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Zacząłem myśleć nad kupnem gierki i spytam dla zasady, polskie napisy są przewidziane? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Na 99% nie. W becie są do wyboru języki napisów i audio, a nie ma polskiego. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Mają być w finalnym produkcie polskie napisy. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Właśnie, dlatego pytam gdyż w niektórych sklepach jest info o polskich napisach, zaś w innych jest zaznaczone, że gra tylko w wersji Angielskiej Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Cenega zapowiedziała, że gra Monster Hunter: World doczeka się polskiej wersji językowej – kinowej, czyli z napisami. Spolszczenie zostanie udostępnione w formie darmowej aktualizacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi