Opublikowano 25 stycznia 20187 l Cytat Get this game, buy a console for it if you must. Met and exceeded my unrealistic expectations. Pure fun. Cytat Monster Hunter: World is the evolution the series has been waiting for. (...) Whether on your own, or in a group, now is the time to join the hunt. Cytat Capcom brings Monster Hunter back to the big screen in a big way, culminating in perhaps the best game in the franchise's history. Cytat Any issues melt away as you leap whooping from your seat, punching the air after you slay a giant beast while on your last sliver of health. In Monster Hunter: World, those heart-pounding epiphanies happen with thrilling regularity. Cytat Whether or not it's the best, this is certainly the most audacious Monster Hunter game. (...) This is as all-consuming and incredible a ride as ever. Wzwod w punkcie krytycznym, bedzie tlusto Edytowane 25 stycznia 20187 l przez Kinoji
Opublikowano 25 stycznia 20187 l macie tu recke przy okazji jak ktoś jeszcze nie wie polecam subskrybować tego jutubera jeśli chcecie grać w gre i , zrobi mase tutoriali i innych ciekawych filmow na temat mhw
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Na jakim sprzęcie będziecie grać?Wersja na XOX będzie sporo lepiej wyglądać i działać niż na ps4 pro?Pytam gdyż ominęła mnie beta na prosiaku i patrzę sobie na dzisiejsze gameplaye na yt i nie wygląda to ciekawie. Widać jak tekstury się doczytuja na oczach, nawet w filmiku przerywnikowym było to widoczne... Graficznie na ps4 pro, przynajmniej na YT wygląda to bardzo przeciętnie ale sama gra bardzo przyciąga!
Opublikowano 25 stycznia 20187 l nie wiadomo absolutnie nic o wersji na X1. beta ominęła X1, wszelkie materiały promocyjne z PS4/PRO, recenzje z PS4, a sama wersja na X1 w Japonii nawet nie wychodzi. Dowiesz się pewnie po premierze jak chodzi na x1/koxie
Opublikowano 25 stycznia 20187 l W sumie i tak nie mam klocka a jedynie prosiaka do którego niebawem dokupię pstryczka a wiec po co się wkurzać jeśli wersja na Xbox będzie znacznie lepsza.Tak ogólnie zapytałem gdyż z filmów na YT to wersja na ps4 pro nie wygląda za dobrze i chciałem dowiedzieć się czy gra tak wyglądać będzie na każdej platformie czy porostu brakuje mocy na sprzęcie Sony ale sru z tym tak naprawdę [emoji23]
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Po becie byłem absolutnie pewien, że gra zbierze dobre oceny, teraz tylko oczekiwanie na przesyłkę
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Jak to dobrze, że w przeciwieństwie do kuriera paczkomaty zasilają także w weekend (gdyby był jakiś poślizg)
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 34 minuty temu, Rayos napisał: nie wiadomo absolutnie nic o wersji na X1. beta ominęła X1, wszelkie materiały promocyjne z PS4/PRO, recenzje z PS4, a sama wersja na X1 w Japonii nawet nie wychodzi. Dowiesz się pewnie po premierze jak chodzi na x1/koxie Cytat http://www.gamersyde.com/hqstream_monster_hunter_world_performance_mode_analysis_xb1x_-41618_en.html 50-52 fpsów, ale też lata. Cytat - Never totally smooth, neither on PS4 or XB1X Edytowane 25 stycznia 20187 l przez ragus
Opublikowano 25 stycznia 20187 l DF zrobilo analize i kazdy z trzech trybow ma odblokowane klatki wiec nawet zamiast betonowego 30fps mamy latajace 30-40.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Jeszcze tylko 4h Przygotujcie sie na latke 1.02 ktora zajmuje prawie 1gb.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Najważniejsze dla mnie, że podobno kampania bardzo w porządku. Na to czekałem
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 91? Wcale mnie to nie dziwi, choć i tak ciepło w kroczu. Zobaczymy ile paczka w ruchu będzie szła, z drugiej strony jednak i tak nie będę jeszcze przez dwa tygodnie grał na poważnie.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Autor O jezu jak bedzie napierdalane jutro, nawet nie wiem po co bralem tego nowego Dragon Balla. Jak ktos w przyszlosci bedzie chcial cos online pograc, to dodawac na ps network.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Ale mam dylemat czy jutro kupić czy nie. Nigdy nie grałem w MonHuna ale beta mi się spodobała. Do tego teraz te oceny w mediach. No i gierka piękne na Pro wygląda. Forumku, doradź!
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Brać Jeśli tylko się nie boisz wysokiego poziomu trudności w późniejszych fazach gry
Opublikowano 25 stycznia 20187 l podstawowe story mode nie powinno sprawić większych problemów, dopiero post game pytanie, czy będzie chciał się w ogóle bawić w post game, bo wcześniej i tak spędzi kilkadziesiąt godzin ze wspaniałą grą także brać i nie gadać Edytowane 25 stycznia 20187 l przez ragus
Opublikowano 25 stycznia 20187 l a to nie ma podziału na questy g-rank i nie g-rank? bo mi o to się rozchodzi, nie-grank traktuję jako story mode, a nie jakieś tutoriale na 6h
Opublikowano 25 stycznia 20187 l No jak beta przypasowała, to imo must have - brać zdecydowanie. Jak ktoś się wciągnie w ten charakterystyczny gameplay loop, to uch... 100+ godzin pęknie szybciej niż ktoś się spodziewa.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Tu wogóle nie ma podobno rozdzialu na questy vvillage i guild hall online. Jest jedna lista questów g ranka nie ma wogóle. A przejsc wszystko bedzie można szybko jeżeli zrobimy tylko key questy żeby odblokować dalsze ranki. Edytowane 25 stycznia 20187 l przez devilbot
Opublikowano 25 stycznia 20187 l gaijin mowil w swojej recce ze fabule przeszedl w 50 godzin i ze jest calkiem spoko, duzo cutscenek, dobry ang dub
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Mam nadzieję, że wszystkie te cutscenki da się skipować. Co za strata środków ze strony Capcomu.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l brzmi niepokojąco. "fabułę" w 4 przechodziło się w 60h bez zbędnych filmików