Kinoji 763 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 ja do 17 zdazylem juz namowic 3 osoby do kupienia tego monhuna - brata i kumpla, a innego kumpla tak nakrecilem, ze az wczoraj konsole w koncu kupil xD teraz juz wszyscy ogladaja filmiki i decyduja jaka bronia beda grac, ale bedzieeeeeeeee pieknie! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 (edytowane) Ja filmików nie oglądam będę grał na żywca jak w mh na wii u :D. Poradniki dopiero jak trafię na coś nie do przejścia. Dzisiaj kolega stwierdził że chętnie by w tego mh zagrał ale nie ma ps4. Nie wiedział nawet że na xboxa wychodzi (ma s'ke). To się nazywa dobry marketing sony Edytowane 26 stycznia 2018 przez blantman Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 Ja tylko w bete pogralem 10 minut, a tak to w ogole zadnych materialow nie ogladalem. Wchodze na swiezooo Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Ja miałem w ogóle nie brać przez co przeleciał mi steelbook na muvie. Wiedziałem ze wsiakne i nie będę miał życia, ale w końcu się poddałem i zamówiłem we wtorek ;( Cały weekend będę napier.dalal aż mi gały z orbity wyleca. Filmików zero bo mnie nudzą gameplaye i trailery - biorę DB na pierwszy strzał i jazda. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Kurier właśnie dostarczył przesyłkę, weekend cały wolny, więc teraz pora na polowanie Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Pełno tych moonhunów w media expert, jak mi się zachce to może wezmę, no ale nienawidzę kupować gier na zapas gdy na tapecie jest teraz Nioh kurde. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 Niedzielniaki sie odbija i gra za dwa tygodnie bedzie po 100zl latac, poczekaj, jak nie masz cisnienia. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 ale bym przejechał takim longswordem po ogonie bestii Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 2h pracy, przeswietlenie barku i bede latac z SnS w lapie. Spodziewalem sie dluzszej recki od Yano ;/ 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 30 minut temu, Shen napisał: 2h pracy, przeswietlenie barku i bede latac z SnS w lapie. Spodziewalem sie dluzszej recki od Yano ;/ po 12 h grania bez snu ja się spodziewałem krótszej Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Charge Blade Od zawsze moja ulubiona broń w Monster Hunterze (mechanika ładowania tarcz i mieczy, plus transformacje, discharge i reszta move setu), a teraz wreszcie można pobawić się nią w HD. Szykuje się dzisiaj mały maratonik, chociaż do wyniku Yano pewnie się nie zbliżę :v Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Mój pierwszy monsterek i muszę przyznać że bawię się przednio, dobrze że zaryzykowałem i kupiłem Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Ja juz na samuraja gonie Klimacik!! 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 Patch się ściągnął, no to jazda Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Jak tam panowie w kwestii płynności? Jest lepiej jak w becie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Tak samo. Boże jaki ten początek jest słaby xD Cytuj
cithall 107 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Na koxie na pewno jest płynniej. Spadki poniżej 60 FPS są, ale generalnie chodzi lepiej niż na pro. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Ajj po samym początku gry polegającym na przechylaniu gałki do przodu niczym w Phantom Pain, wrócił stary dobry monsterek z wieloma udogodnieniami. Jak lałem Great Jagrasa LSem to udało mi się jakoś odpalić atak, podczas którego hunter wyskoczył z ziemi i przejechał po plecach Jagrasa mieczem. To jaki skrypt czy niechcący coś odpaliłem xd? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 Padło mi ps network, chciałem do Yano dołączyć na party i taki (pipi), jade dalej z fabułą 5 minut temu, ragus napisał: Ajj po samym początku gry polegającym na przechylaniu gałki do przodu niczym w Phantom Pain, wrócił stary dobry monsterek z wieloma udogodnieniami. Jak lałem Great Jagrasa LSem to udało mi się jakoś odpalić atak, podczas którego hunter wyskoczył z ziemi i przejechał po plecach Jagrasa mieczem. To jaki skrypt czy niechcący coś odpaliłem xd? skryptów nie doswiadczyłem w tej walce, ale lece z SnS. To nie był ten atak co mozna nim wskoczyc na plecy? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 6 minut temu, ragus napisał: Ajj po samym początku gry polegającym na przechylaniu gałki do przodu niczym w Phantom Pain, wrócił stary dobry monsterek z wieloma udogodnieniami. Jak lałem Great Jagrasa LSem to udało mi się jakoś odpalić atak, podczas którego hunter wyskoczył z ziemi i przejechał po plecach Jagrasa mieczem. To jaki skrypt czy niechcący coś odpaliłem xd? R2+ Trójkąt po wyskoku jeszcze raz trójkąt, kosztuję trochę paska gauge. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Cytat To nie był ten atak co mozna nim wskoczyc na plecy? No właśnie nie, nie wyskakiwałem z wysokości, normalnie stał na ziemi i zaczął jakieś piruety. Dr. Czekolada też ma chyba na myśli wysok z czwórki, a nie o to mi chodzi. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 @ragus 1:36 O to chodzi ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 (edytowane) o właśnie, to dzięki edit: Jest pierwszy poważny minus zmienili timing przy pieczeniu mięsa i ciągle przypalam xD Edytowane 26 stycznia 2018 przez ragus Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 stycznia 2018 Zrobiłem zbroje i sns z jagrasa, całkiem ładnie się to prezentuje. Tak jak pisałem, w bete prawie nie grałem, zmiany w gatheringu czyli nielimitowany whetstone moim zdaniem na plus. Tak samo jak pozbycie sie paintballi. Na prosiaku ustawilem sobie w opcjach klatki jako priorytet i spadkow nie mialem, ale tez nie walczyłem z niczym duzym. Jestem oczarowany jak to ładnie wyglada, tyle lat w pikseloze na psp i 3ds człowiek grał. Za(pipi)iscie wydane pieniadze, jaram sie nieziemsko, nawet nie mam ochoty Dragon Ball odpalac, moze jutro. moje goty 2018 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi