Skocz do zawartości

Monster Hunter World

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj będzie będzie, po obawach o januszostwo jakie mnie dopadły w pierwszej chwili z każdą nową informacją zapowiada sie że to bedzie prawidziwy porządny monster, a może i najlepszy monster ever, na coś takiego czekałem od lat, na ps3 sie nie doczekałem, a teraz powinna być petarda

szykuje sie moja druga platyna w życiu :D

Opublikowano (edytowane)

jeszcze troszke informacji na bazie pokazu dla prasy

i najważniejsze 20 czerwca ma być jakiś nowy pokaz, chyba japoński, powinno być sporo konkretów bo japończycy lubią pokazywać detale

Edytowane przez Yano
Opublikowano

>pokaż nowego monster huntera

>ogranicz się do najazdów kamery i ludzika siedzącego w krzakach 

co oni, boją się czegoś? robią tajemnicę z niczego, bardzo to słabe.

Opublikowano

skupili sie na nowościach, chociaż też uważam że trailer był jakis taki słaby i mało reprezentatywny, tak jak by skierowany do starych graczy "macie zobaczcie nowości" a nie prezentujący ogółu gry

no ale za 4 dni powinno być więcej gameplayu

Opublikowano

kurcze na E3 są pokaz/demo dla prasy, szkoda że żadne gameplaye nie wypłyneły :/

no ale jest jeszcze więcej info na bazie gameplayu

Po tych wszystkich wrazeniach, szczegolnie od ziomkow ktorzy swoje przegrali w Monstery - wszystko wskazuje na to ze szykuje sie iscie next genowy Monster Hunter. :banderas:

Niech oni jakis gameplay juz pokaza bo nie WYTRZYMAM.

Opublikowano

za(pipi)iście, 20 min oglądania filmu gdzie prawie nic nie widać a i tak sporo detali wyłapałem xDD

za 3 dni powinien być jakiś pokaz z lepszą kamerą ;) mam nadzieje że pokażą fragment normalnej walki i najlepiej movesety broni , jakoś mam ochote wrócić do młota

Opublikowano

Jak ten Rathalos sie dolaczyl do akcji... :obama:

Myslalem ze to taki gimmick na trailerze a tu prosze, pelna walka, tame rozyebal jeszcze wszyscy sie spieprzyli na dol, typek wzywa pomoc i drugi typek zeskakuje prosto na leb Ratha... ayyyyyyyyyyyy.

Opublikowano

A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU.

Opublikowano

od 4 wskakiwanie polega na trzymaniu R i puszczaniu go, gdy bestia za bardzo się wierzga

Opublikowano

A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU.

pewnego rodzaju QTE było już właśnie w momencie wskoczenia potworowi na plecy, ale tutaj i tak jest to bardziej naturalnie zrobione z trzymaniem sie potwora i łeżeniem po nim

wcześniej była przedefiniowana animacja siedzenia na plecach i nawalanie nożem, naciskąc czasem guzik "mocnego trzymania sie" gdy potwór wierzgał, tutaj zasada jest podobna ale mniej schematyczna, można przemieszczać sie po potworze troche jak w dragons dogmie

Opublikowano

A to spoko. Ta narratorka to pewnie tez bedzie tylko w poczatkowych questach. Jaram sie i kupie na premiere. Napier.dalanie khezu z trzema forumkami z voice chatem bedzie wykur.wiste.

Opublikowano

No i pikna ekipa sie szykuje do grania. Yano-senseigrzmo(pipi)ła pewnie bedzie mial rece pelne roboty :obama:

Też będzie day-one, oby wyszedł w styczniu tak jak Resident, bo szykuje się idealny prezent na kolejne urodziny :v

To co Hendrix, znowu beda nocki zarywane jak za czasow D? xD

Opublikowano

gaijin hunter sie troche spóźnił ze swoimi uwagami na temat pokazu dema, no ale wrzucam, chociaz przyznaje że większość już została powiedziana w filmach które wrzucałem wcześniej

Opublikowano

zluzuj poślady i tak nie będziesz w to grał tak jak na 3ds ;p ani razu z nami nie zagrałeś rajos, jak my kończylismy g-rank to dopiero odpalałeś gierke, coś nieładnie sie zachowałeś

musisz troche sie postarać bo inaczej będziesz w tyle 100 lat za murzynami ;)