Shen 9 623 Opublikowano 12 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Podobno powinno sie tolerowac mniejszosci, ale walka pod woda nie wroci i przestancie o tym pisac! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Jak wam poszło z Kirinem na 49 lvl? Dla mnie osobiście najgorszy boss w grze, kilkanascie podejść nim ubilem gnoja. Mimo max ochrony przed piorunami i tak potrafił mnie zabić jednym hitem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Uwielbiałem kirina w pspkowych monhunach, nerwy jak skur.wysyn, tu widzę będzie powtórka. Dla spokojności ubiłem 2 gnoje ze specialnego questa i biegam w lowrankowym secie z rogiem na łbie, gejoza over pińcet xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Ja mialem na sobie zbroję z ochroną przed pierunami, amulet 3 poziomu na pioruny i płaszczyk a i tak kobyła potrafiła mnie onehitować gdy odpaslał tą burzę. Przekokszony s(pipi)ol tfuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) Jaki jest mnożnik przy poziomach sharpness? Mam niebieski, jak pacne amulet +3 handicraft to wskoczy biały i się zastanawiam czy warto i jaki mnożnik do damage jest. Edytowane 12 lutego 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Podobne wrażenia. To będzie prawdziwy filter cazuli. Bo w co opie jest jeszcze trudniej niż solo. Będzie biegał na lewo i prawo one hitując co opowców nie nauczonych ruchów potworka + ma wiekszego (pipi)ca jak jest więcej osób. Jego jeden set całkiem fajnie wygląda. Bo ten drugi to gejoza over 9000. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) Ja kirina gunlancą chciałem ale zginąłem raz w(pipi)iłem się zrobiłem młot z negigante i rozkwasiłem go za 1 podejściem tym młotem. I tak przy większości g rankowych potworów w poprzednich częściach ten kirin to żart. UWAGA Kto nie zabił tego kirina niech tego nie robi. Biorąc misje znim chodźcie za nim i zbierajcie jego ślady. W ten sposób odblokunecue inne temper dragon invvestiggations. Powtrzajacie tak misje az bedziecje mieli w(pipi) questów. Najlepiej chodzic za nim 15 min i potem return from quest. Kirin sam nie atakuje. Jak uzbieracie dość inv z temper elderami zabijcie go. Potet strasznie cieżko zdobyć te invvestigations. @XM Dla każdej broni jest inaczej. Najlepiej zalożyć ten set i sprawdzić samemu. Sory za literówki ale jade autem Edytowane 12 lutego 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 2 godziny temu, devilbot napisał: Kirin sam nie atakuje. W mh4u gdy hunter kucał i nie zbliżał się za bardzo, kirin też nie atakował. Eh te dobre czasy rozdzielczości 240p Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 13 godzin temu, gkihdghdhj napisał: Ja szczerze mówiąc liczę nawet na płatne, ale konkretne paczki po kilka/naście potworów i nowe mapy, żeby rozwijali to tak, by w czasie wydania edycji ultimate(którą i tak kupię) mieć w dlc drugie tyle gry. Nabite mam 47 godzin, z czego 35 od środy wieczór i raczej już końcówka, wczoraj zbiłem Teo i Kushale, ta pierwsza nawet dość wymagająca z obecnym movesetem, za to zbroja z drugiej ma me ulubione skille do uników, więc pewnie będę męczyć. Haha. Dopiero pomalu wchodzisz w end game. Moze koncowka fabuly, ale na pewno nie gry 13 godzin temu, iks napisał: Czy Dekoracje które montuje się w zbroi są zupełnie losowe czy konkretne potwory rzucają lub mają większą szansę na rzucenie konkretnej dekoracji? U tej laski przy kotle gdzie można "łączyć" (Meld) przedmioty wyskoczyła mi nowa opcja "First Wyverian Ritual" do czego to dokładnie służy? Do kolegi co się boi za dużej ilości japońskości w grze, ja też mam niską tolerancję ale w MH:W nabiłem już prawie 70h i końca nie widać, polecam. Sa losowe, ale z potezniejszych potworow leca lepsze gemy. Rytual to poswiecenie specjalnego kamienia (wypada z tempered) i innych dekoracji na rzecz loot boxa. Dwa razy probowalem i na razie nic ciekawego nie wypadlo. 11 godzin temu, gkihdghdhj napisał: W miejscu gdzie napisane jest gdzie jaki potwór występuje jest jedno puste miejsce na szóstą lokację, trudniej trochę z mapą świata. Poza tym mogliby też dać mapki służące jedynie za arenę. Chyba, że zrobią gdzieś wysepkę na morzu, z Lagiacrusem i walką pod wodą A tak w ogóle, to bardzo mi się podobał sposób prezentacji kolejnych potworów, niby nowa część serii, to nowe bestie powinny się pojawiać później, a my już od początku raczeni jesteśmy świeżymi monstrami, a klasyki są konkretnie dokokszone i stanowią ponad połowę endgameowej śmietanki Zerknij na mape swiata i wyspy po lewej - jak dla mnie to jest miejscowka pod DLC i kolejna „oderwana”czesc mapy. 10 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Jak wam poszło z Kirinem na 49 lvl? Dla mnie osobiście najgorszy boss w grze, kilkanascie podejść nim ubilem gnoja. Mimo max ochrony przed piorunami i tak potrafił mnie zabić jednym hitem. Rozjechal nas dzis kilka razy. W singlu chyba trzeba go zrobic po 29 thunder resista a i tak boli jak cholera. 9 godzin temu, XM. napisał: Jaki jest mnożnik przy poziomach sharpness? Mam niebieski, jak pacne amulet +3 handicraft to wskoczy biały i się zastanawiam czy warto i jaki mnożnik do damage jest. x1.32 https://mhworld.kiranico.com/guide/damage#sharpness 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 HH z kirina ma thunder resista ale mam nadzienę, że nie będę musiał go robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 (edytowane) Gram pierwyj raz. Gra przytłacza wszystkim i nie do końca jasno wyjaśnia mechanizmy świata. Osełka w trakcie walki? Niezłe, tego nie przerabiałem ale przynajmniej broń się nie niszczy jak w Zeldzie. Tak myślę Poza tym sterowanie wymaga przyzwyczajenia, no i animacja ludka mogłaby być zdecydowanie lepsza. Przynajmniej koleżkot sprawia frajdę dzieciom Ps. Te giga miecze fajnie wyglądają na screenach, amator zginie od byle muchy w trakcie jego używania. Edytowane 13 lutego 2018 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Z ciekawości, jakie masz zastrzeżenia do animacji? Moim zdaniem właśnie animacja w tej grze jest mega dopieszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Ponad 50 h za mną i robie sobie małą przerwę na kingdome come. Zebrałem secik z odogarona i wypadły materiały na charge blade z nergigante (musiałem go wczoraj ubić 13 razy dla ogona) i teraz został ostatni lvl charge blade ale nie wiem jakie materiały Tak czy siak fabuły nawet nie ruszyłem od kilku dni tak dobrze się bawiłem polując Uwaga dla wrażliwych. Nie jestem hardcorowym fanem monstera i wali mnie w jakiej wersji językowej gram bo nie szukam w necie niczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 A mi się wczoraj udało odpalić na pół godziny zaciukałem great girrosa (co chwila do walki wpieprzał się jakiś czerwony buc, którego nazwy nie pamiętam jeszcze) i jako, że mam HR8 (nie 6 jak napisałem wcześniej) to spróbowałem odpalić quest z Kirinami. "Chyba" mam za słaby sprzęt, bo padłem po jednym szturchnięciu kopytem Ale ładnie jest zobaczyć Kirina w jakości HD, ślicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 13 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Myslalem, ze do odpalenia Kirina trzeba fabule przejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 event jest teraz z dwoma kirinami, masz do nich ciągły dostęp, o ile spełniasz wymagania (HR) Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Xeno zbity drugi raz i jest gem, więc teraz tylko czekać aż się pojawi znowu i na luzie farmić rzeczy mniejszego kalibru. Szkoda tylko, że z jakiegoś powodu Zorah mi się nie pojawia od dobrych dwudziestu questów, bo mi carapace brakuje do gunlancy. No i poszedłem na 2xbazyl tempered, i nie dość, że dung bomby nie działają, to jeszcze randomowy atak mnie one-hituje :x Więc trzeba z gunlancą jakąś pójść. @estel. Te wysepki to akurat mi się zdaje, że mogą być trochę dalej, zwróć uwagę na krzywiznę planety i tym samym skalę świata, chociaż i tak nic mądrzejszego niż one mi nie przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mmatys85 7 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Gdzie kupiliście płytki ? Bo w Poznaniu nie mogłem dostać w MM,Saturnie, Euro RTV i Media Expercie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 To samo w Łodzi, nigdzie nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Na olx i allegro płytek nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 13 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Taki secik zrobiłem, dwa set skille z nergi i rathalos, ładnie teraz kosze. Pozostało wyfarmienie pozostałych sns z elementami i lepszych dekoracji, bo napchałem od biedy jakieś fortify i stun res. Podziekowania dla forumowego squadu Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Ja od ok tygodnia szukam u siebie w mieście i dosłownie nigdzie nie ma. Wiem ze był w MM zaraz po premierze ale spamowałem bo 250 zł a jak już po czasie wymiękłem i pojechałem wziąć to okazało się ze poszły 2 ostatnie sztuki i to jednak za 209^^ objechałem tez okoliczne miasto w którym byłem przy okazji i tez nic ;o byłem nawet w wroclavi i tez 0. Wczoraj dogadałem się z osoba z olx i jeśli mnie nie wykantuje to niedługo będę miał w końcu swoją kopie akurat skończę kolosy a w monstera mam nadzieje wprowadzi mnie odpowiednio kumpel bo kupił z tydzień temu i czekając aż ja wezmę zdążył skończyć grę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 Czy prawdą jest że fremate na zwykłej ps4 nie wyrabia? Ostatnio oglądałem recenzje quaza i dał do zrozumienia że komfortowo gra się tylko na prosiaku. Na forum nie widzę żeby ludzie narzekali, w innych recenzjach też o tym problemie nie wspominają(moze grają tylko na pro), jednak wolę się upewnić na przyszłość, jak będę kupował grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 @ragus jak tam na bieda konsoli śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 14 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2018 No rzeczywiście jest trochę słabo etam5 miał rację ale nie jest aż tak źle że trzeba lecieć po nową konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi