devilbot 3 681 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Te speedruny łukiem na nergigante są od premiery. To tak jak speedruny hbg na amunicję cluster da się ale nikt tak nie gra zawsze a tym bardziej w party niewykonalne. Łuki najskuteczniejsze solo gdy jesteśmy w stanie każdy power coating posłać w stronę weakpointu potwora. Tak jak młot i gs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Podszkoli ktoś nooba w gierce? Albo rzuci jakimś guidem? Co ulepszać na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Jak ktoś myśli o platynie z MHW to od kilku dni trwa event, w którym chyba zwiększyli droprate małych i dużych złotych koron u pięciu potworów. Dla czterech osób to góra 20 minut roboty. Mi po dwóch runach wypadły trzy złote korony (jedna mała i dwie duże). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Dobrze wiedziec, jutro cos pogram. Moze koledzy ze squadu pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Ten quest dla posiadaczy Street Fighter V, dzięki któremu można zdobyć przebranie Ryu też gwarantuje dużą złotą koronę za zabicie Barrotha. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Mi by się przydały małe, bo na razie z 10+ dużych i tylko jeden mikrus się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 5 godzin temu, Karolek napisał: Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron? mi pasuje odogaron ale zamiast jego głowy wolałem opaske na oko. Lepszy skill a i wyglądam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 6 godzin temu, Karolek napisał: Koniec fabuły, początek właściwej gry, nareszcie :] To jaki secik na topie? Odogaron? zalezy czym grasz, nie ma najlepszego seta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 a ja wczoraj wskoczyłem na high ranka Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Ktoś chce pograć online? bo narazie jest nas czterech z forumWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 5 godzin temu, Shen napisał: zalezy czym grasz, nie ma najlepszego seta. Bardziej ogólnie pytałem, ze 2-3 sety zależnie od charakterystyki broni wiadomo. Gram lub zamierzam GS, LS, łuk może te nowsze blejdy i axy, na pewno nie młot, robak i bowguny. 5 godzin temu, blantman napisał: mi pasuje odogaron ale zamiast jego głowy wolałem opaske na oko. Lepszy skill a i wyglądam dobrze Ja biegam w tych czerwonych okularkach owsiaka i wyglądam jak debil ale dają 2 do krytyka, reszta zorah i gacie od nergi ale to set składany na szybko pod fabułę bez farmienia byle dołożyć defa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 2 godziny temu, Karolek napisał: Bardziej ogólnie pytałem, ze 2-3 sety zależnie od charakterystyki broni wiadomo. Gram lub zamierzam GS, LS, łuk może te nowsze blejdy i axy, na pewno nie młot, robak i bowguny. Ja biegam w tych czerwonych okularkach owsiaka i wyglądam jak debil ale dają 2 do krytyka, reszta zorah i gacie od nergi ale to set składany na szybko pod fabułę bez farmienia byle dołożyć defa. Ja mam set z Kirina i Val hazaka. Coś z Xono i nerga. Opaska na oko też czasem wmiksowana w zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Ależ ta gra zyskuje z czasem. Dziś przy jednym posiedzeniu z kumplem siadło 4h i mam w sumie jakieś 14.5 przy czym przy 10 miałem wrażenie ze ledwo zacząłem. Teraz już mniej więcej ogarniam co jak i gdzie. Pierwotnie biegałem z „sprężynowym toporem?” I było nieco powolnie ale dziś przerzuciłem się na ta „owadzią lance”. Nie wiem czy dobrze pmietam te nazwy wiec sorry;p i co tu się wyprawia z ta bronią :o jak się jesscze dobrze przyceluje tym owadem żeby nabić do tych 3 czerwonych kryształków które są pod stanem broni to jest istny taniec/lataniec śmierci ;d No co tam się wyprawia to bajka. Jeszcze ulepszylem broń na żywioł ognia i jest piekielne tornado. No i ta frajda z ujeżdżania stworów. Jak narazie 7 poziom, koralowa lokacja, ta kościana zbroja plus kościana lanca i jaram się;p na początku byłem sceptycznie nastawiony do gry ale jest coraz lepiej. Naprawdę zaczynam się czuć jak łowca tych potworów a nie popychadło które nic nie ogarnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Zrobiłem fabułę w 65-70h i dalej mam wrażenie, że ledwo zacząłem więc się z kolega nastawcie na 100 i więcej godzin zwłaszcza jako świeżaki żądne krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 Ja mam ponad 200h i końca farmienia jeszcze nie widać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 No chciałbym mieć tylko więcej czasu:/ nie wiem jak wy nabijacie tyle godzin w tak szybkim tempie :o Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 Niewiem ile mam godzin. Musiałbym wyjść z gry na screen tytułowy bo konsola od premiery cały czas w trybie uśpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 ale się dziś zirytowalem. Walczyłem w misji głównej z radobaanem chyba z godzinę, urwałem prawie wszystko co się da i jak zaczął uciekać to znalazłem kolejnego ale zregenerowanego. Misje główne tez maja limit czasowy i tak on właśnie wyglada? Nie zauważyłem żebym miał czas w tej misji... Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 Radoban może akurat się wytarzać w kościach i odbudować tym samym swój pancerz, więc może niekoniecznie to był inny osobnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2018 Radoban zrobił cię w chuya xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Gierka skonczona czyli dobilem do listy plac a ile jeszcze zostalo to Nadal sie chce grac w nowe misje i to jeszcze jak, a juz 100h napykalem kiedy to zlecialo Mocarny jak Nergi pretendent do goty 2018!! Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Skończona? To był tutorial, teraz się zaczyna wlasciwa gra Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 To co ogon tez mu odrósł? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 A to nie wiem, chociaż trochę dziwne, że się zrespił w misji ukierunkowanej na niego samego, chyba że w ten sposób gra przeciwdziała przedłużaniu polowań w misjach fabularnych(a raczej ekspedycjach fabularnych, bo to chyba ekspedycja właśnie była). Nie wiem swoją drogą co może zajmować tyle czasu z tym typem, ale może spróbuj jakąś bronią defensywną, typu lance czy gunlance, grać agresywniej, dają duże możliwości dziobania wroga z szybkim powrotem za tarczę, a wystrzały z gunlancy sprawdzają się w niszczeniu elementów ciała, które mogą być za twarde dla twej obecnej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi