creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Czyli jest jesscze dalej jakaś ''fabuła''? Bo chciałem już sprzedawać. Gra za(pipi)ista, ale ostatnio bardzo mało czasu na granie Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Jest, tylko są przestoje na jakieś zbierania śladów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Jak za(pipi)ista to gdzie tu miejsce na sprzedawanie? Na ok to poznales z 10% gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Aha w piątek prawdopodobnie wychodzi pierwszy dodatkowy monster czyli Deviljho. Nie zapowiedzieli oficjalnie ale jest w oficjalnych zapowiedziach eventów http://www.monsterhunterworld.com/eventquest/MHW_EventQuest_EN.pdf quest o nazwie A Simple Task zadaniem w nim jest zebranie grzybów. Tak się nazywał quest w którym pierwszy raz można było spotkać Deviljho chyba w MHTri. Wrzucam trailer: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Mam 54lvl, 98h na liczniku i jakoś nie widzę siebie grającego więcej w obecny content. Dobrze, że przynajmniej fajne rzeczy można z tych czasowych eventów dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 (edytowane) Ja mam 280h i 132HR. Contentu jest imo akurat dla kogoś kto nie miał wcześniej doczynienia z serią. Kupiłem plusa na 3mce dla tej gry i przesadziłem. Miesiąc by styknął. W sumie to kupiłem konsolę na miesiąc ale i tak nie żałuje gra ma świetny sytstem walki jednak nie ma na czym go używać bo potwory tylko stoją i czekają na w(pipi). Z ciekawości aż włączyłem 4u i teostre na high ranku, pomimo 350h na savie nie dałem rady za pierwszym razem ubić a w world wersje Tempred bije poniżej 5 minut. Edytowane 8 marca 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 (edytowane) W Japonii wszystkie ps4 wyprzedane za sprawa Monsterka. Doszlo do sytuacji ze jak chcesz kupic ps4 to tylko internet z cena mocno zawyzona. Szalenstwo nadal trwa jak japonce popija to potrafia sie zachowywac jak Kulu-ya-ku. Edytowane 8 marca 2018 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Ja dzisiaj zaczynam swoją przygodę, od kilku dni obczajam filmiki żeby pomóc sobie w decyzji jaka bronią grać. Myślę że na pierwszy ogień pójdzie Charge Blade, wiem że jest dosyć ciężka do opanowania dla kogoś kto nigdy wcześniej nie grał w MH ale strasznie mi się podoba. Najwyżej się odbije i będę próbował wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 (edytowane) Japoński capcom zapowiedział deviljho na 14 marca https://twitter.com/MH_official_JP/status/971611358121754624 To ciekawe co z tym questem który ma być u nas jutro. Możliwe że będzie go można spotkać w tym quescie a pełne questy z nim wypuszczą potem. Edytowane 8 marca 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Screen reklamujący tego questa o grzybkach: Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Po tym screenie to chyba oczywiste, że będzie w nim Deviljho. Wskazówka: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Na moje to jest ślad Pukeia, Jho powinien mieć większy odcisk i palce mniej rozstawione na boki, jak ślad Anjanatha, ale przekonamy się za 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 i co? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Beczka. Żadnego potwora. Jest samo zbieranie grzybów a te ślady to Pukeja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Sami się nakręciliście Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Cierpliwości on gdzieś tam jest, ktoś Anje w końcu musi pukać-pukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Nie tylko pukeja, jest pełno śladów różnych stworków więc można sobie łatwo farmić śledztwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Są ślady ale nie ma żadnych potworów. Tylko te (pipi)one grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Zwykłe tempery czy eldery też są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 zwykłe tempery Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Widziałeś te tempery? Bo ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Cały czas piszę o śladach Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 Nie dodali nowego mobka, a to leniwe s(pipi)ysyny z Capcomu. W sumie w grze ciągle jest co robić - jakiś gość z reddita augmentował i ulepszył na maksa wszystkie spodnie w grze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 Tempered Zyrafa czyli po japonsku Kirin ubity za drugim podejsciem bez straty zycia. Polecam - walczyc tylko i wylacznie na tej duzej otwartej arenie - miec przy sobie Vitality i Thunderproof mantle - nauczyc sie jego atakow, kiedy poprzez jego zachowanie jaki robi i jak je omijac - grac defensywnie, ominiecie ataku i szybka kontra bo po praktycznie kazdym ataku ma cooldown i mozna wsadzic te 1-2 hity i przejscie do defa czyli gonienia naopkolo zyrafy. - grac solo, bo nieogarow randomow zyrafa potrafi wszystkich zabic jednym atakiem Cudowna giera Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 Ja właśnie zaczynam High Rank czy jak się to zwie. Cały czas gram Charge Blade ale kusi żeby spróbować czegoś innego, np. Łuku bo widziałem że szybko idzie tym ciachać potworki. Od czwartku ponad 20h gry, w tym w sobotę tylko ze 2 godzinki. Gierka wciąga jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi