Gość Opublikowano 15 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2018 No sleep bombing z pewnoscia mega wchodzi na kirina, ale ze gram LSem i z lenistwa nie uzywam jeszcze nic poza tym to po przetestowaniu roznych wariantow w tym zakresie na high rankowym kirinie, wpadlem na ten i wydal mi sie najbezpieczniejszy biorac pod uwage wpisy o tym jak potrafi przypier.dolic. Glowna proba odbyla sie na tempered i wjechala jak w maslo takze aj wery hepi. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 15 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2018 Gameplay z jho, jakby ktoś nie mógł czekać. Turf war z Baselem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Passa trwa, po kirinie odblokował się quest z 4 potworami na arenie do zrobienia w 25min. Weszło 40sekund przed końcem, ale te gadki z całą wsią po quescie to niezły troll. Teraz nie wiem co zostało chyba tylko ten quest za 100HR. Jadę dalej z bitem, 140h i nudy nie czuję, jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Przed Kirinem nawet w obozie się nie schronimy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 (edytowane) Jest update, widziano także Deviljho którego mrówka niosła. I pierwsze spotkanie: http://xboxdvr.com/gamer/KaroIek/video/46446227 Edytowane 22 marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 Deviljho wyfarmiony. Fajna ma czapke, rekawice i portki ze skilem dajacym max +30% obrazen do konczyn ktore mozna odciac pod gs jak znalazl. Mieczyk gs tez z bardzo wysokim dmg. Calkiem fajny stwor. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 Ubity. To teraz czekamy na kolejny apdejt Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 Również położony pierwszy, jaki się napatoczył na ekspedycji. Ależ on wygląda No i w końcu dobiłem do hr49 i niesławnego tempered kirina, ale że trochę zmęczony byłem, to bez nadmiernego kombinowania poszedłem na niego w tym co miałem- Baselowej zbroi i gsie z Nergi... Ależ go zjechałem, raz mnie scartował, guts nie uratowało, bo mi stuna wbił i poprawił szybko, ale ogólnie to walka była raczej ciągle pod mą kontrolą. Aż dziw bierze, że taką opinię zdobył, ale może to wina tego patcha nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 22 godziny temu, gkihdghdhj napisał: Aż dziw bierze, że taką opinię zdobył, ale może to wina tego patcha nowego. Raczej tego że większość ludzi obsysa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Jestem dopiero po 4h. Jakos sie ustawia czy pozniej sie odblokuje widok ile ma hp potwor bo tak srednio tluc i nie wiedziec ile zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Nie. Widać ile zostało gdy zaczyna utykać albo gdy dostaje furii. To są znaki, że mało i że trzeba bić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 A jak już stworek jest blisko zgonu to na minimapce pojawia się czaszka przy stworku Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Tak jak w zyciu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) 18 minut temu, Pupcio napisał: A jak już stworek jest blisko zgonu to na minimapce pojawia się czaszka przy stworku ehh no tak bo gracz nie ogarnie po animacji kiedy potwór jest na wyczerpaniu, trzeba było dać jeszcze śliniaczek kiedys to było Edytowane 24 marca 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Bardziej problematyczne jest to ze po takim czyms wiadomo by bylo do ktorych mozna fikac a do ktorych jeszcze nie czas. To mialem na mysli Profesjonalny graczu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 100h i nawet nie wiedziałem o tej czaszce na mapie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Ja to nie wiem jak było kedyś bo grałem tylko w demko którejś części na psp ale chciałbym żeby dało się wyłączyć te obesrane świetliki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 90 godzin na liczniku, wczoraj padł Tempered Kirin za pierwszym podejściem i wpadło 50HR. Dodali event z Tempered Deviljho, Jezus Marian jak on mocno bije. Można mieć nie wiadomo ile hp i ile defa, 2 hity i nara. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Jest opcja żeby z nim walczyć mając lvl niższy niż 49? Ja mam 41 i wyczuwam lipę Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Nope, wymagany 50. Poniżej 50 można walczyć tylko ze zwykłym deviljho. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Nawet nie mam opcji walczyć ze zwykłym. Mam go tylko w wydarzeniach injest właśnie na chyba 49. I co to za wydarzenia specjalne teraz? Mam to wyszarzale Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Ja żeby mieć quest ze zwykłym jho zabiłem go na expedycji. Warto robić ten event z Tempred Jho. Ma w tym queście dużo HP ale często dropi kamienie do augmentacji broni, częściej niż eldery. Jego zbroja jest totalnie do dupy nawet jedna jej część nie będzie przydatna do niczego. Bronie są fajne ale imo tylko w setach z Maximum might żeby zniwelować dużą negatywną affinity. Na razie zrobiłem 4. Najlepsze to imo HH i SA. Reszta dyskusyjna ale jak najbardziej endgejmowa. Sam Deviljho jest świetny tylko, że taką trudność to powinny mieć moby na Low Ranku, a nie dinozaur dodany 2mce po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Na ekspedycji na jakiej mapie? Dobra widzę mam znak zapytania w dzikowiezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, ragus napisał: Nie. Widać ile zostało gdy zaczyna utykać albo gdy dostaje furii. To są znaki, że mało i że trzeba bić Furia to akurat się załącza po kilka razy w walce także tak sobie, pod koniec hp załącza się gęściej więc to jako tako daje znać, że już blisko. 2 godziny temu, Pupcio napisał: Ja to nie wiem jak było kedyś bo grałem tylko w demko którejś części na psp ale chciałbym żeby dało się wyłączyć te obesrane świetliki. Każdego te świetliki wkur.wiają na początku ale po jakimś czasie widać, że to nie jest już psp z prostą jak drut mapką i bez świetlików możnaby ze 20minut biegać by w ogóle wystartować z walką. U mnie dobija 200h powoli. Wszystko wyczyszczone. Został jeden quest 9* do odkrycia na 100HR, a mam gdzieś 62, zacząłem klepać arenę dla coinów potrzebnych do LSa, ciągle nie nudzi. Edytowane 24 marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Jest jakieś info o nowych eventach na korony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi