Opublikowano 23 listopada 20186 l Kowal/skrzynia. Polecam korzystać z funkcji wishlist na ekwipunku, który chcesz wykonać. Wtedy będzie ci się aktualizowała lista jak zbierzesz odpowiednie materiały.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Panowie powiedzcie mi czy gierka ma split screen lokalny? Widziałem filmiki, ale czytałem również tematy, że nie ma i nie wiem o co chodzi czy czegoś nie pomieszalem, Dzięki pzdr
Opublikowano 2 grudnia 20186 l O co chodzi z pieczenią od przewodniczki w kantynie? Wybieram opcję, jest napisane że mięso się piecze. Gdzie je później odebrać/zjeść? Ile czasu trzeba czekać? Można w tym czasie ruszyć na misję?
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Piecze się jedną misję. Jak wrócisz z misji to będzie do odbioru u niej. Ewentualnie jak zostaniesz w trybie ekspedycji to w obozie też powinieneś mieć taką możliwość.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l “Soon we will make an announcement that will make everyone happy,” Tsujimoto
Opublikowano 9 grudnia 20186 l Warto w ogóle tracić kule pancerza w początkowej fazie gry, czy lepiej zachować na później i kuć co chwile nowy pancerz?
Opublikowano 9 grudnia 20186 l Nie warto na low ranku. Najlepiej zacząć wkładać ulepszenia do pierwszego pancerza jaki wykujemy na high ranku.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l W dniu 7.12.2018 o 08:29, devilbot napisał: “Soon we will make an announcement that will make everyone happy,” Tsujimoto To już dziś o 15 ciekaw jestem co ogłoszą, nie grałem w World od dawna już, nie skończyłem nawet High Ranku, dla mnie słaba część, ale może pokażą coś nowego co by mnie przyciągnęło z powrotem
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Dla mnie jak wleci grank, ze 30 nowych potworów i ze 2 nowe krainy to będzie gra na 10.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Muszą mnie czymś mocno zaskoczyć żebym wrócił bo rzygam już tą grą mam 750h i każdą złotą koronę nawet tych potworów co nie potrzeba do achivmenta.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l 11 minut temu, XM. napisał: Dla mnie jak wleci grank, ze 30 nowych potworów i ze 2 nowe krainy to będzie gra na 10. no jakby dodali taką ilość nowych potworków i nowe krainy to spoko, do tego całą masę nowych zbroi, skillów itd. itp. i może by było spoko A może zapowiedzą wersję na Switcha?
Opublikowano 10 grudnia 20186 l (pipi)a mam nadzieję, że nie zapowiedzą nic na switcha bo musiałbym to (pipi) obesrane kupić.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l "niedawno" co wyszedł u nas MHGU na Switcha, (rok temu w Japonii) więc raczej wątpię, żeby zapowiadali już nową odsłonę na Switcha, prędzej właśnie jakiś (mocno) okrojony port World. Nah, czuję w kościach, że będzie zapowiedź płatnego DLC wprowadzającego właśnie G Rank, całą masę nowych bestii, itemów, parę nowych map.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l dużo szczegółów dali I rok czekania mam nadzieję, że będzie naprawdę MASSIVE. sprzedam w cholerę teraz boxa i kupię po taniości za rok jak to coś wyjdzie już.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Niby contentem będzie nie słabiej niż wszelkie poprzednie wersje ultimate, to samo grank powraca.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l no mam nadzieję, że za rok wyjdzie po prostu jakis World Ultimate z tym DLC i że te lodowce nie będą oznaczać jedynie ziemowego krajobrazu na nowych mapach.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Niby "new locales" wiec oczekuje wiec niż 1 mapki. W każdym razie jaram się - będzie powrót do gry i 100h kolejne.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l ja chyba nawet 50 nie nabilem w world, takze umiarkowanie sie jaram Ale może po prostu nie dałem mu szansy się wkręcić porządnie
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Oglądam trailer jaranko!!1 autumn 2019 xD no mam nadzieje że będzie potężny ten pack skoro tyle czekania