Opublikowano 30 października 20177 l Pięknie wyklepany ten remake - aż nie mogę nacieszyć się tymi zwiastunami. Dwa porównania poniżej. Z tego co poczytałem niektórzy narzekają trochę na brak tego charakterystycznego dla Team Ico stylu artystycznego. Może coś w tym jest, ale nieraz miałem wrażenie, że w grach tego studia ktoś za bardzo podkręcił jasność w filtrach. :D Zresztą perfekcyjnie widać to właśnie na tych porównaniach. Edit: świetna cena. Czy jest już jakieś info o wydaniu pudełkowym? Edytowane 30 października 20177 l przez Cedric
Opublikowano 30 października 20177 l Wygląda kozacko, no ale dylemat jest, bo TLG było dla mnie nieporozumieniem i ciekawe czy tutaj też się nie odbiję. kolego bierz, ico i tlg nie dla mnie ale tego kocura przechodziłem z 10 razy
Opublikowano 30 października 20177 l Już widzę miny tych co kupili grę bo trailery fajne. Odpalaja a tam wielka mapa bez żadnych znaczników, odległości od punktu docelowego,podpowiedzi jak zabić kolosa i innych pierdół.
Opublikowano 30 października 20177 l A no wezmę. Może znajdę bestię podobną do Trico i wyobrażę sobie jego egzekucję
Opublikowano 30 października 20177 l Już widzę miny tych co kupili grę bo trailery fajne. Odpalaja a tam wielka mapa bez żadnych znaczników, odległości od punktu docelowego,podpowiedzi jak zabić kolosa i innych pierdół.Czekam na te żale, będą bezcenne szczególnie u januszy grających tylko w gry od ubi.
Opublikowano 30 października 20177 l A no wezmę. Może znajdę bestię podobną do Trico i wyobrażę sobie jego egzekucję Nie znajdziesz, ale będzie Ci smutno za każdym razem jak pokonasz przeciwnika.
Opublikowano 30 października 20177 l Ciekawe czy wrzucą do gry niewykorzystane fragmenty soundtracku? Chciałbym bardzo, oj tak:
Opublikowano 31 października 20177 l Sotc na ps4pro w 60 klatkach https://www.polygon.com/2017/10/30/16575434/shadow-of-the-colossus-remake-ps4-pro-60-fps#comments
Opublikowano 31 października 20177 l Już widzę miny tych co kupili grę bo trailery fajne. Odpalaja a tam wielka mapa bez żadnych znaczników, odległości od punktu docelowego,podpowiedzi jak zabić kolosa i innych pierdół. Ch,uj z podgraczami. No wygląda to dobrze, muszę przyznać. Na początku byłem dość sceptyczny czy uda im się wiernie odtworzyć estetykę oryginału i nie zrobią z tego jakiegoś świecącego niewiadomoczego, ale nie - podeszli do tego bardzo ze smakiem i wygląda świetnie.
Opublikowano 31 października 20177 l O panienko przenajświętsza https://i.imgur.com/URenGxq.gif GIF prawie 11 MB więc tylko link.
Opublikowano 31 października 20177 l Z relacji ludzi, ktorzy grali wynika, ze to bedzie idealny przyklad rimejka, a co do gifa to łojej, az brakuje slow.
Opublikowano 31 października 20177 l daaamn jaram się wiele gier z tamtego okresu zasługuje na równie ładne podbicie oprawy
Opublikowano 31 października 20177 l Remake ma miec zawartosc identyczna jak orginal. Wiec nie sadze zeby dodali cos od siebie a szkoda. ALe ten remake to co pieknego , zazdroszcze tym ktorzy jeszcze w to nie grali.
Opublikowano 1 listopada 20177 l przekonali mnie tym nowym zwiastunem. Biore z zamknietymi oczami na premiere. PS. Moj ULUBIONY soundtrack w grze ever
Opublikowano 1 listopada 20177 l przekonali mnie tym nowym zwiastunem. Biore z zamknietymi oczami na premiere. PS. Moj ULUBIONY soundtrack w grze ever Wyjąłeś mi to z ust.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Okej misiaczki, forumkowi eksperci piszą, że Base.com jest spoko. Jakby co, dobrą cenę tam w preorderze mają - £24.75 Ja wziąłem. https://www.base.com/buy/product/shadow-of-the-colossus-ps4/dgc-shclps4.htm
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Ja mam nadzieję, że na podstawowym PS4 nie będzie powtórki z PS2, z pokazu slajdów. Ale i tak czekam z wypiekami na twarzy Przejdzie się któryś raz z kolei to małe arcydzieło.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l No ale jednak pro i 60 klatek to będzie to, gdzie na zwykłej tylko 30.