Opublikowano 1 stycznia 20187 l No przypomnij mi ostatnie takie wpadki Sony bo nie przypominam sobie.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l A gdzie ja napisałem, że chodzi o Sony? Ogólnie piszę, czemu Sony miałoby być jakieś wyjątkowe pod tym względem? Zresztą za przykład niech posłużą azjatyckie wersję retail tego, co u nas wychodzi tylko w formie cyfrowej - takich gier Sony ma mnóstwo.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Zwykłe wydanie można już zamawiać na muve.pl 139.90 https://muve.pl/sklep/playstation-4/akcja/shadow-of-the-colossus-ps4,407370
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Jaka cena W sumie nawet nie pamiętam, czy gdzieś czytałem o jej wysokości, więc jestem pozytywnie zaskoczony i cieszę się, że będę miał łatwiejsze zadanie w przekonaniu żony o absolutnej konieczności tegoż zakupu
Opublikowano 10 stycznia 20187 l W dniu 31.12.2017 o 18:40, Shen napisał: Na ppe coś piszą, że edycja specjalna tylko w usa? Mam nadzieję, że to ściema. To był news czy tylko komentarz od jakiegoś randoma? Bo trochę mnie martwi, że pojawiły się preordery na zwykłą edycję, a o limitce ani słychu Komentarz od muve też nie wróży nic dobrego: "na razie nie otrzymaliśmy oferty na inne wersje tego tytułu", a w końcu tylko niecały miesiąc do premiery. Na amazonie.de jeśli chodzi o specjalną edycję to jest tylko us import (za 130 euro ). Gdzie moja limitka? Edit: Zapytałem na fb playstation polska (w sumie zdziwiłem się, że o tej porze od razu odpisali) i póki co nie mają informacji o dostępności edycji limitowanej Edytowane 10 stycznia 20187 l przez MBeniek
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 23 godziny temu, Wredny napisał: W sumie nawet nie pamiętam, czy gdzieś czytałem o jej wysokości, więc jestem pozytywnie zaskoczony Krótko po prezentacji, było info o cenie w PSS 169 PLN co wtedy wydawało się bardzo atrakcyjne. Ja właśnie zamówiłem z Muve, ale będzie przeżywane
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Jak nie bedzie steelbooka to nie bede się śpieszyć z zakupem, Steelbooka bym przygarnął bo nie dość, że ładnie wygląda to w sumie i tak wkońcu chce zagrać w Kolosy (bo nigdy nie grałem).
Opublikowano 14 stycznia 20187 l W dniu 11.01.2018 o 21:54, Mani napisał: Jak nie bedzie steelbooka to nie bede się śpieszyć z zakupem, Steelbooka bym przygarnął bo nie dość, że ładnie wygląda to w sumie i tak wkońcu chce zagrać w Kolosy (bo nigdy nie grałem). To chcesz zagrać, czy jednak zależy Ci tylko na jakichś niepotrzebnych bonusach? 23 godziny temu, YETI napisał: Następne Demon's Souls poproszę. Byłoby super, zwłaszcza że Dark Souls wychodzi 25.05.2018 - może From Software pojedzie siłą rozpędu... Ech... pomarzyć....
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Z tego, co wiem to prawa do Demon's Soul's ma Sony i było mała drama o ten tytuł, bo Sony chciało je na wyłączność, a From Software chciało na inne konsole jeszcze wydać, no ale nie mieli nic do gadania to następną część zmienili na Dark Souls i wydawali już na wszystkie platformy. Nawet byłoby spoko jakby z tego zrobili remaster Demon's Souls, bo ta gra jest jeszcze trudniejsza od tych Dark Souls.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Też wolałbym Demon Souls. Na takiej samej zasadzie, co teraz pierwsze Dark Souls. Poprawa oświetlenia, cieniowania, podciągnąć trochę tekstury. Najlepiej byłoby, jakby wrzucili grę na silnik z BloodBorne/Dark Souls 3. Podsjrzewam, źe Sony i tak to zrobi. Moźliwe, że przygotują pełnoprawny remake na PS5.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l @Wredny A co złego w tym by zagrać i jeszcze by gra w limitce ładnie na półce się prezentowała?
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Absolutnie nic. Po prostu napisałeś to tak, jakbyś bardziej był napalony na pudełko, niż samą grę
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Mam pre-ordered na Amazonie, w sumie wyjdzie mi 20 funtów, a czuję, że będzie jak z Okami HD, które w Pre-orderze wyszło 12 funtów, a po premierze cena skoczyła na 19,99. Nigdy nie grałem w SoC, ciekawe czy mi się spodoba Edytowane 22 stycznia 20187 l przez chris85
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Fajnie że cena niska, biorę zwykłą wersję za 139zł, a limitkę dokupię se później. Dziwne że tak postąpili z fanami z EU. Gierka wygląda obłędnie, polecam świeżutki gameplay z Prosiaka
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Znowu jakieś wmawianie sobie ze czegoś nie będzie? Jak przy kolekcji crasha... Widać na każdym filmiku stamine przecież.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Z tego co pamiętam to mają być dwa rodzaje sterowania do wyboru, oryginalne i jakieś unowocześnione. Nie ma się co martwić o jakość czy zmianę mechanik.