Opublikowano 23 stycznia 20187 l https://twitter.com/GAMEdigital/status/955485509333241856Ciekawe czy trafi to na polskim rynek, lub jakiś sklep zdecyduj się sprowadzić na własną rękę.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Dożywotni hói w doope dla Sony za brak SE. Próbuje wymyślić powód dla którego jej nie ma na naszym rynku, ale to jest nie do ogarnięcia.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l 32 minuty temu, XM. napisał: Dożywotni hói w doope dla Sony za brak SE. Próbuje wymyślić powód dla którego jej nie ma na naszym rynku, ale to jest nie do ogarnięcia. Mają wyje.bane? @YETI Ale wiesz, że możesz sobie to zamówić na własną rękę z tego sklepu?
Opublikowano 23 stycznia 20187 l @kes A tego nie wiem zawsze można po prosić jakiegoś forumowicza żeby przywiózł z UK jak będzie jechał na świeta do Polski he he
Opublikowano 23 stycznia 20187 l jeśli nic się u nich nie zmieniło od paru lat, to wysyłają. Ja z GAME zamówiłem swego czasu ich limitkę Zelda Link Between Worlds i przyszła, jak najbardziej, jeszcze jak, w dwóch osobnych paczkach, w jednej zawinięty elegancko w tubie gigantyczny plakat a w drugiej paczce zeldunia
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Dooma z figurką który był w dobrej promie na bf nie wysyłali. Może to zależy od gabarytów w każdym bądź razie spróbować zawsze można najwyżej anulują.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Nic nie jest napisane w sumie na ich stronie, że nie wysyłają do EU oprócz tego Cytat Only at GAME – the Collector’s Edition of Shadow of the Colossus on PS4 with Valus figurine is only available from GAME in the UK Co rozumiem, że to wydanie jest dostępne z GAME UK a nie, że tylko w UK
Opublikowano 25 stycznia 20187 l W dniu 23.01.2018 o 11:36, _Be_ napisał: Nic nie jest napisane w sumie na ich stronie, że nie wysyłają do EU oprócz tego Co rozumiem, że to wydanie jest dostępne z GAME UK a nie, że tylko w UK Zamówiłem i czekam, zobaczymy czy przyślą. Wysyłkę skasowali na 2,5 funta a na obrębie UK była zaznaczona darmowa.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Jak to wygląda Pierwszy trailer nie zrobił na mnie żadnego wrażenia ale ostateczny efekt jest imponujący. *Nie polecam oglądać osobą które nie grały w sotc właściwie każdy fragment tego filmiku to spoiler.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Nie mogę się już doczekać. Wiecie może o jaki miecz dodawany do preordera chodzi? https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-shadow-of-the-colossus-ps4.bhtml
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Miałem drobny dylemat czy brać w lutym DBFighterZ, czy SoTC, no ale chyba słuszny wybór może być tylko jeden
Opublikowano 29 stycznia 20187 l To co - chyba nie mam co liczyć juz na SE w eu i można zamawiać normalna?
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Na to wygląda. Nie ma pośpiechu z złożeniem zamówienia bo wszędzie z tego co widze jest po 139 zoli. Także na spokojnie w lutym do mediamarktu czy innego eurortv sie człowiek przejdzie.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l 13 minut temu, Mani napisał: Na to wygląda. Nie ma pośpiechu z złożeniem zamówienia bo wszędzie z tego co widze jest po 139 zoli. Także na spokojnie w lutym do mediamarktu czy innego eurortv sie człowiek przejdzie. Nie byłbym taki pewien, w sumie z sony czasem są cyrki.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-shadow-of-the-colossus-ps4.bhtml https://www.mediaexpert.pl/gry-ps4/gra-ps4-shadow-of-the-colossus,id-1058577 Raczej żadnej niespodzianki nie będzie jeżeli chodzi o cenę.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l No dokładnie, np tak jak było na początku z remake Crasha. Jak sobie nie zamówiłeś do Media albo Euro RTV to były duże trudności z kupnem z partyzanta. @Mani bardziej chodzi o dostępność.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Bloodborne to nigdzie nie było przez dobre 2 tyg po premierze, mi się cudem udało jakąś zakamuflowaną kopie w empiku za 280zetta kupić xD i od tej pory sparzony jestem na gry od Sony. To różnie bywa bo takiego Nioha to widziałem w MM normalnie (Y0 też ale to cenega wydawała), TLG też wszędzie leżalo ale generalnie jakbym byl napalony na premiere to bym wolał zaklepać gdzieś
Opublikowano 29 stycznia 20187 l A sorry myślałem, że o cene się rozchodzi. Hmmmm no mam nadzieje, że nie będzie ruletki i prawilnie skoczy po pracy czlowiek do sklepu weźmie pudło do ręki i do kasy zapłacić.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l No jak ktoś ma ciśnienie to może przecie zamówić sobie free do MM/RTV Euro i najwyżej nie odebrać jak gdzieś bliżej/szybciej kupi.