Skocz do zawartości

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

Dożywotni hói w doope dla Sony za brak SE. Próbuje wymyślić powód dla którego jej nie ma na naszym rynku, ale to jest nie do ogarnięcia.

Opublikowano
32 minuty temu, XM. napisał:

Dożywotni hói w doope dla Sony za brak SE. Próbuje wymyślić powód dla którego jej nie ma na naszym rynku, ale to jest nie do ogarnięcia.

Mają wyje.bane? 

@YETI

Ale wiesz, że możesz sobie to zamówić na własną rękę z tego sklepu? 

Opublikowano

@_Be_ jesteś pewien że kolekcjonerki wysyłają do Polski?

Opublikowano

@kes

A tego nie wiem :potter: zawsze można po prosić jakiegoś forumowicza żeby przywiózł z UK jak będzie jechał na świeta do Polski he he

Opublikowano

jeśli nic się u nich nie zmieniło od paru lat, to wysyłają. Ja z GAME zamówiłem swego czasu ich limitkę Zelda Link Between Worlds i przyszła, jak najbardziej, jeszcze jak, w dwóch osobnych paczkach, w jednej zawinięty elegancko w tubie gigantyczny plakat a w drugiej paczce zeldunia :lapka: 

Opublikowano

Dooma z figurką który był w dobrej promie na bf nie wysyłali. Może to zależy od gabarytów w każdym bądź razie spróbować zawsze można najwyżej anulują.

Opublikowano

Nic nie jest napisane w sumie na ich stronie, że nie wysyłają do EU oprócz tego 

Cytat

Only at GAME – the Collector’s Edition of Shadow of the Colossus on PS4 with Valus figurine is only available from GAME in the UK

Co rozumiem, że to wydanie jest dostępne z GAME UK a nie, że tylko w UK 

Opublikowano

Leci stream 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Easter Egg z TLG w kolosach

Opublikowano
W dniu 23.01.2018 o 11:36, _Be_ napisał:

Nic nie jest napisane w sumie na ich stronie, że nie wysyłają do EU oprócz tego 

Co rozumiem, że to wydanie jest dostępne z GAME UK a nie, że tylko w UK 

Zamówiłem i czekam, zobaczymy czy przyślą. Wysyłkę skasowali na 2,5 funta :potter: a na obrębie UK była zaznaczona darmowa. 

Opublikowano

Jak to wygląda :obama: Pierwszy trailer nie zrobił na mnie żadnego wrażenia ale ostateczny efekt jest imponujący.

*Nie polecam oglądać osobą które nie grały w sotc właściwie każdy fragment tego filmiku to spoiler.

Opublikowano

:fsg:

Miałem drobny dylemat czy brać w lutym DBFighterZ, czy SoTC, no ale chyba słuszny wybór może być tylko jeden :ohboy:

Opublikowano

To co - chyba nie mam co liczyć juz na SE w eu i można zamawiać normalna?

Opublikowano

Na to wygląda. Nie ma pośpiechu z złożeniem zamówienia bo wszędzie z tego co widze jest po 139 zoli. Także na spokojnie w lutym do mediamarktu czy innego eurortv sie człowiek przejdzie.

Opublikowano
13 minut temu, Mani napisał:

Na to wygląda. Nie ma pośpiechu z złożeniem zamówienia bo wszędzie z tego co widze jest po 139 zoli. Także na spokojnie w lutym do mediamarktu czy innego eurortv sie człowiek przejdzie.

Nie byłbym taki pewien, w sumie z sony czasem są cyrki. 

Opublikowano

No dokładnie, np tak jak było na początku z remake Crasha. Jak sobie nie zamówiłeś do Media albo Euro RTV to były duże trudności z kupnem z partyzanta.

@Mani bardziej chodzi o dostępność.

Opublikowano

Bloodborne to nigdzie nie było przez dobre 2 tyg po premierze, mi się cudem udało jakąś zakamuflowaną kopie w empiku za 280zetta kupić xD i od tej pory sparzony jestem na gry od Sony. To różnie bywa bo takiego Nioha to widziałem w MM normalnie (Y0 też ale to cenega wydawała), TLG też wszędzie leżalo ale generalnie jakbym byl napalony na premiere to bym wolał zaklepać gdzieś 

Opublikowano

A sorry myślałem, że o cene się rozchodzi. Hmmmm no mam nadzieje, że nie będzie ruletki i prawilnie skoczy po pracy czlowiek do sklepu weźmie pudło do ręki i do kasy zapłacić.

Opublikowano

No jak ktoś ma ciśnienie to może przecie zamówić sobie free do MM/RTV Euro i najwyżej nie odebrać jak gdzieś bliżej/szybciej kupi.