MBeniek 3 260 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 W sumie nie ma co się dziwić, że teraz w każdej grze musi być setki wspomagaczy, cały hud zawalony znacznikami i wszystko musi się świecić jak psu kulki, bo inaczej niektórzy by nie ogarnęli Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 6 minut temu, MBeniek napisał: W sumie nie ma co się dziwić, że teraz w każdej grze musi być setki wspomagaczy, cały hud zawalony znacznikami i wszystko musi się świecić jak psu kulki, bo inaczej niektórzy by nie ogarnęli No już poczułeś się lepiej, że 15 letnie dziecko nie ogarnęlo, że trzeba ubić jakąś jaszczurkę przy pierwszym podejściu do gry? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 stycznia 2018 No troche beka, ze tak leciales na pale, ale nie ma co roztrzasac, teraz sobie ubijesz jaszczurki w full hd i 60 klatkach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) 8 minut temu, Shen napisał: No troche beka, ze tak leciales na pale, ale nie ma co roztrzasac, teraz sobie ubijesz jaszczurki w full hd i 60 klatkach. Z tym, że ja je ogarnąlem xD Za pierwszym razem w 8h się uwinąłem jakoś no ale w sumie to było 13 lat temu już dobrze nie pamietam, ale wiecej niż 10-11h przy normalnym trybie gry nie powinno wyjść Anyway mówienie komuś jak ma grać, robi się zbyt śmiesznie. Edytowane 31 stycznia 2018 przez _Be_ Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) Po prostu ta gra to sztuka i należy się nią delektować jak wytrawnym trunkiem. Czekam na oficjalny poradnik forum PSXE żebym mógł wyciągnąć jak najwięcej z tego sztosa. Edytowane 31 stycznia 2018 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Złożyłem preorder w EURO. Mam nadzieję, że 7.02. po robocie będę mógł legitnie odebrać swoją kopię w wybranym przez siebie salonie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Po prostu ta gra to sztuka i należy się nią delektować jak wytrawnym trunkiem. Czekam na oficjalny poradnik forum PSXE żebym mógł wyciągnąć jak najwięcej z tego sztosa. Ta gra polega na zabiciu 16 kolosów i obejrzeniu zakonczenia. W trakcie tych czynnosci mozna wczuc sie w klimat, opogladac widoczki, pozachwycac sie, i ubic 2 jaszczurki. Tak samo jak sie czyta swietna ksiazke. Latanie by zabic jaszczurki, zebrac jajeczka, zajrzec do wiezyczki bez paru tekstur to zabawa na miarę zagladania do encyklopedii drzew czytajac nad niemnem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 6 minut temu, milan napisał: Ta gra polega na zabiciu 16 kolosów i obejrzeniu zakonczenia. W trakcie tych czynnosci mozna wczuc sie w klimat, opogladac widoczki, pozachwycac sie, i ubic 2 jaszczurki. Tak samo jak sie czyta swietna ksiazke. Latanie by zabic jaszczurki, zebrac jajeczka, zajrzec do wiezyczki bez paru tekstur to zabawa na miarę zagladania do encyklopedii drzew czytajac nad niemnem. Nie milan, musisz wejśc do wnętrza wieży dormina bo inaczej jesteś ch,uj nie gracz Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 (edytowane) A co z jakimiś dodatkami w nowej wersji? Dodano 17tego kolosa, którego szukaliśmy na PS2? Jakieś nowości pokroju sekretnego ogrodu na szczycie "katedry"? Zmieniono może sposób dostania się do tego miejsca? O tego typu zmiany pytam. Grałem od razu po premierze na PS2 i wtedy ta gra zrobiła na mnie fenomenalne wrażenie, nawet jeśli to kalka z lepszą grafiką to z przyjemnością zagram jeszcze raz (niekoniecznie na premierę), ale fajnie jakby twórcy dołożyli nowe sekrety. Edytowane 31 stycznia 2018 przez ShtaS Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Niektórzy grają w grę a nie w zbieranie i nie liżą ścian. Ja przeszdłem też w ok 10-12 h. Dawno było i mało co pamiętam poza tym że grałem w nią i black prawie jednocześnie. Obie w podobnym czasie ukończyłem Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Nie ma nowych kolosów, to jest remake 1:1. Może zostawili to sobie na ewentualny sequel jeśli gra zostanie ciepło przyjęta. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Dam sobie głowę uciąć że nie bedzie jako takiego sequela, te gry to chyba takie zamknięte historie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 a o ICO to nie słyszeliście, co? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 stycznia 2018 7 minut temu, blantman napisał: Niektórzy grają w grę a nie w zbieranie i nie liżą ścian. Ja przeszdłem też w ok 10-12 h. Dawno było i mało co pamiętam poza tym że grałem w nią i black prawie jednocześnie. Obie w podobnym czasie ukończyłem Jak gralem, to o grze nic nie wiedzialem, poza jakims newsem z Psx Extreme, po prostu bylem ciekaw, czy gra oferuje cos wiecej niz bicie kolosow. To byly czasy, jak jeszcze polowa gry nie byla pokazana na youtube przed premiera. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 21 minut temu, ShtaS napisał: A co z jakimiś dodatkami w nowej wersji? Dodano 17tego kolosa, którego szukaliśmy na PS2? Ekansik podobno znalazł siedemnastego kolosa Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 23 godziny temu, golab napisał: Ekansik podobno znalazł siedemnastego kolosa co to dokładnie było? kojarzy mi się jakaś beczka na forumingu, ale nie potrafię sobie przypomnieć szczegółów, nie wiem czy to nie auto sugestia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 22 minuty temu, ShtaS napisał: co to dokładnie było? gów.no doslownie kloc z nabitymi zapałkami Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 I wonderer w rogu @ekansik powinien zrobić remake kolosa. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 I do tego recenzja eurogamera.Kultowa gra z niepowtarzalną rozgrywką, prawdziwa uczta http://www.eurogamer.pl/articles/2018-02-01-shadow-of-the-colossus-recenzja Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Niby jest new game+. Ktoś wie, czym się charakteryzuje? Był w porcie na PS3? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Było też na PS2 z tego co pamiętam. No masz przeniesione życie i stamine, plus przedmioty za TT. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Czekam na recke Archona a nie krzyworyja. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) Archon ma głos, który gwałci moje uszy No i do tego tytułu raczej nie potrzeba recenzji... Edytowane 2 lutego 2018 przez Wredny 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 To tytuł otoczony pewnym kultem którego nie miałem okazji skończyć na PS2, na PS3 był już archaiczny (acz przyjemny). W recenzji wszystko ładnie opisano co przekonało mnie do zakupu. No i 60 klatek na pro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi