easye 3 332 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Oficjalna premiera w PL jest wyznaczona na 7.02 Edytowane 5 Lutego 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Super... po raz kolejny obwiniam polską wersję językową... Nastawiłem się na jutrzejszy wypad zakupowy, a tu doopa... Teraz chyba poczekam na okazję i jakiś import, byle nie dać SP zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ja liczę na mój lokalny sklep, bo kolo przeważnie gry ma ze Szwecji czy inne dziwne państwa na odwrocie. Niemców nie ma, a PL w kółeczku nie świeci. Jak nie będzie miał, to trudno- idę do Saturna którego mam pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Kurcze, jakieś jaja se robią z datą premiery. Każdy sklep ma inną W Ultimie zmienili na 13.02, Świat Gier ma 22.02, Muve pisze że wysyłka 9 albo 12.02. O co kaman? Mam nadzieję że 7ego dostanę grę w Saturnie/MM. Edit: Spoko, jest tak jak piszecie. To produkt z gazetki (139zł), więc premiera musi być 7.02. Taki deal nie przewiduje obsuwy Edytowane 5 Lutego 2018 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ja już dawno przestałem preorderować gry z dostawą w małych sklepikach, bo praktycznie zawsze były jaja. Teraz rezerwuję grę w Euro/Media Expert i mam gwarancję, że zawsze będzie w dzień premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dziś po szychcie wpadnę do Idiociarni. Jak będzie to kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dziś powinni już mieć, ale wątpię, że sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Odnośnie premiery - 6 czy 7 - info z Euro: Cytat Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2018-02-07 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 wczoraj jeden krakowski sklep pisal na fejsie, ze sa opoznienia w dostawie sotca od polskiej dystrybucji nie tylko do mniejszych lokali ale i duzych sieciowek, dopiero teoretycznie pod koniec tygodnia maja byc dostarczone kolosy nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 To chyba info od Graczdariego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dostałem właśnie smsa z EURO, że rezerwacja już na mnie czeka, ale pewnie i tak dzisiaj nie sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 ciekawe czy pl dystrybucja czy jakas inna, bo to wlasnie podobno z pl dystrybucja mial byc problem, daj znac jakbys odebral, bom ciekaw czy tamten sklep w huia sobie leci czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dostałem maila z game.co.uk i piszą że moja zamówienie na Kolekcjonerkę Collossusa jest pakowane. Już niedługo na pchlim targu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości). Zdjęcie kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza
Bolton 1 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Chyba rzeczywiście są jakieś problemy z dostawami, przed chwilą dostałem takiego maila od x-kom Cytat Kontaktujemy się w sprawie złożonego zamówienia na grę Shadow of the Colossus. Z przyczyn niezależnych od nas dystrybutor rozdzielił dostawę gry na dwa terminy 09.02 i 16.02, nie podając ilości sztuk. W związku z tym pragniemy poinformować iż nie jesteśmy w stanie podać konkretnego terminu realizacji Państwa zamówienia. No nic, trzeba będzie podskoczyć do jakiejś galerii bo nie wyobrażam sobie jutro tego nie ogrywać Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Gierka epicka Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera je,bie sie czasem niemilosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dostałem maila z kodem do PSN Gra ma przyjść jutro, ale wygląda to jakbym dostał wersję cyfrową czy to jakiś bonus?Mogę go wpisać w aplikacji PlayStation i pokaże mi co to jest bez "zakupu"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 2 godziny temu, Kyo napisał: Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości). Ech... W sumie umieszczony tak sensownie, że chyba nawet mi nie będzie przeszkadzał... Jutro wyślę żonę na zakupy Dzisiaj sam byłem na polowaniu, ale oczywiście nigdzie nie było, a żeby nie wracać z takiej wyprawy z pustymi rękoma, na pocieszenie kupiłem to: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 18 minut temu, Rozi napisał: To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd Jedno i drugie. Kurde aż moje cebulowe serce zabiło szybciej jak zobaczyłem tego maila xD Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Jutro po pracy odbieram swoją kopie, a samo Bluepoint już pracuje nad kolejnym tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Oby to był Demons Souls a nie Ico. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Kupiłem dzisiaj w MM- normalnie pudełka leżały- 139 i nieszczęsna POLSKA WERSJA. Idę na 3! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 1 godzinę temu, kanabis napisał: Gierka epicka Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera je,bie sie czasem niemilosiernie. dawkuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mialem tak robic bo mialem po 3 skonczyc. Ale zadzialala magia "DOBRA TYLKO ZOBACZE JAKI JEST NASTEPNY NIE BEDE Z NIM WALCZYL" Niesamowite ze gra polegajaca na biegnieciu od bazy niemal w linii prostej zeby natluc bossa moze byc tak wciagajaca. Chyba ze pozniej sie robi cos innego procz takiego schematu. Irytacja i lekkie wkir.wionko jedynie przy 3 kolosie. Wspinanie sie po siersci milion razy lepiej i dokladniej zrobione niz w last guardian. Te majestatyczne ruchy kolosow , czuc ich moc, potege. Zero tez dropow jak narazie. Fantastycznie im to wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi