easye 3 373 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) Oficjalna premiera w PL jest wyznaczona na 7.02 Edytowane 5 lutego 2018 przez easye Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Super... po raz kolejny obwiniam polską wersję językową... Nastawiłem się na jutrzejszy wypad zakupowy, a tu doopa... Teraz chyba poczekam na okazję i jakiś import, byle nie dać SP zarobić. Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Ja liczę na mój lokalny sklep, bo kolo przeważnie gry ma ze Szwecji czy inne dziwne państwa na odwrocie. Niemców nie ma, a PL w kółeczku nie świeci. Jak nie będzie miał, to trudno- idę do Saturna którego mam pod nosem. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 (edytowane) Kurcze, jakieś jaja se robią z datą premiery. Każdy sklep ma inną W Ultimie zmienili na 13.02, Świat Gier ma 22.02, Muve pisze że wysyłka 9 albo 12.02. O co kaman? Mam nadzieję że 7ego dostanę grę w Saturnie/MM. Edit: Spoko, jest tak jak piszecie. To produkt z gazetki (139zł), więc premiera musi być 7.02. Taki deal nie przewiduje obsuwy Edytowane 5 lutego 2018 przez aux Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Ja już dawno przestałem preorderować gry z dostawą w małych sklepikach, bo praktycznie zawsze były jaja. Teraz rezerwuję grę w Euro/Media Expert i mam gwarancję, że zawsze będzie w dzień premiery. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Dziś po szychcie wpadnę do Idiociarni. Jak będzie to kupię. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Dziś powinni już mieć, ale wątpię, że sprzedadzą. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Odnośnie premiery - 6 czy 7 - info z Euro: Cytat Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2018-02-07 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 wczoraj jeden krakowski sklep pisal na fejsie, ze sa opoznienia w dostawie sotca od polskiej dystrybucji nie tylko do mniejszych lokali ale i duzych sieciowek, dopiero teoretycznie pod koniec tygodnia maja byc dostarczone kolosy nie wiem ile w tym prawdy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Dostałem właśnie smsa z EURO, że rezerwacja już na mnie czeka, ale pewnie i tak dzisiaj nie sprzedadzą. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 ciekawe czy pl dystrybucja czy jakas inna, bo to wlasnie podobno z pl dystrybucja mial byc problem, daj znac jakbys odebral, bom ciekaw czy tamten sklep w huia sobie leci czy nie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Dostałem maila z game.co.uk i piszą że moja zamówienie na Kolekcjonerkę Collossusa jest pakowane. Już niedługo na pchlim targu Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości). Zdjęcie kumpla Cytuj
Bolton 1 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Chyba rzeczywiście są jakieś problemy z dostawami, przed chwilą dostałem takiego maila od x-kom Cytat Kontaktujemy się w sprawie złożonego zamówienia na grę Shadow of the Colossus. Z przyczyn niezależnych od nas dystrybutor rozdzielił dostawę gry na dwa terminy 09.02 i 16.02, nie podając ilości sztuk. W związku z tym pragniemy poinformować iż nie jesteśmy w stanie podać konkretnego terminu realizacji Państwa zamówienia. No nic, trzeba będzie podskoczyć do jakiejś galerii bo nie wyobrażam sobie jutro tego nie ogrywać Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Gierka epicka Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera je,bie sie czasem niemilosiernie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Dostałem maila z kodem do PSN Gra ma przyjść jutro, ale wygląda to jakbym dostał wersję cyfrową czy to jakiś bonus?Mogę go wpisać w aplikacji PlayStation i pokaże mi co to jest bez "zakupu"? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 2 godziny temu, Kyo napisał: Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości). Ech... W sumie umieszczony tak sensownie, że chyba nawet mi nie będzie przeszkadzał... Jutro wyślę żonę na zakupy Dzisiaj sam byłem na polowaniu, ale oczywiście nigdzie nie było, a żeby nie wracać z takiej wyprawy z pustymi rękoma, na pocieszenie kupiłem to: Spoiler Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 18 minut temu, Rozi napisał: To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd Jedno i drugie. Kurde aż moje cebulowe serce zabiło szybciej jak zobaczyłem tego maila xD Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Jutro po pracy odbieram swoją kopie, a samo Bluepoint już pracuje nad kolejnym tytułem. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Oby to był Demons Souls a nie Ico. 3 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Kupiłem dzisiaj w MM- normalnie pudełka leżały- 139 i nieszczęsna POLSKA WERSJA. Idę na 3! Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 1 godzinę temu, kanabis napisał: Gierka epicka Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera je,bie sie czasem niemilosiernie. dawkuj sobie Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Mialem tak robic bo mialem po 3 skonczyc. Ale zadzialala magia "DOBRA TYLKO ZOBACZE JAKI JEST NASTEPNY NIE BEDE Z NIM WALCZYL" Niesamowite ze gra polegajaca na biegnieciu od bazy niemal w linii prostej zeby natluc bossa moze byc tak wciagajaca. Chyba ze pozniej sie robi cos innego procz takiego schematu. Irytacja i lekkie wkir.wionko jedynie przy 3 kolosie. Wspinanie sie po siersci milion razy lepiej i dokladniej zrobione niz w last guardian. Te majestatyczne ruchy kolosow , czuc ich moc, potege. Zero tez dropow jak narazie. Fantastycznie im to wyszlo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi