Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ale nie tylko, bo te cienkie koło nich również mają czasem po owocu. Te normalne jaszczurki coś dają, czy tylko te z świecącymi ogonami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Normalne też zwiększają grip. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Pewie jestes? Po zebraniu owocu czy srebrnego ogona jednak zaznacza to na hudzie , po zebraniu zwyklego ogona nie dzieje sie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Fak, a ja tylko te świecące ubijam... Dobrze wiedzieć Piętnasty kolos w trakcie (już jest na strzała), czyli zaraz remaster pęknie i można z czystym sumieniem do remake'u podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) 4 minuty temu, kanabis napisał: Pewie jestes? Po zebraniu owocu czy srebrnego ogona jednak zaznacza to na hudzie , po zebraniu zwyklego ogona nie dzieje sie nic. To dziwne, bo mi przy zbieraniu zwykłych ogonów też HUD się pojawiał, to nie wiem Cytat The white-tailed lizards are not to be confused with the regular fully black lizards, whose tails only replenish a small portion of Wander's health and do not raise either max health or max stamina. Ach, to już wiemy wszystko. Edytowane 9 Lutego 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Sprawdze moze to mi sie cos popieprzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ufff... No tak myślałem właśnie, bo ciągle tylko o świecących się słyszy. Szkoda, że w remasterze nie ma żadnego licznika - będzie problem, żeby zebrać wszystkie do trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nie trzeba zebrać wszystkich do trofeum, masz tylko wymaksować gripa i życie, a te Ci się powiększają także przy pokonywaniu Kolosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 9 minut temu, Rozi napisał: Nie trzeba zebrać wszystkich do trofeum, masz tylko wymaksować gripa i życie, a te Ci się powiększają także przy pokonywaniu Kolosów. Ja pisałem o remasterze z PS3 - trzeba zabić wszystkie świecące jaszczurki i zebrać wszystkie owoce. Jeśli chodzi o remake to faktycznie widzę, że te sprawy uprościli, ale po trofeach widzę, że dodali kilka nowych rzeczy - ubicie kolosa nr 3 bez rozwalenia mu bransoletki czy ubicie kolosa stabem spadając - ciekawe wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jakby ktoś chciał podchodzić do platyny, to tutaj jest dobry Road Map, bo z tymi podejściami do Time Triali i NG+ można się pogubić: http://www.agoxen.com/shadow-of-the-colossus-trophy-guide-ps4/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jak ktoś przejdzie grę to polecam filmiki z TT jak ludzie niektóre kolosy przechodzą na czas. Czasem to się za głowę można złapać jakie sposoby są. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jeszcze pytanko do graficzki. Hdr rozumiem, że jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nawet HRD jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Jak cos to te time triale na trudnym nie sa jakies mega wyzylowane. Narazie 4 uwalilem. Tego suma udalo mi sie 2 min z groszami utluc a czas do zaliczenia 7min Tylko jakies to troche powalone. Dostaje przedmioty za trudny level , a jak mam ogarnac za sredni? Mam zaczac nowa gre czy jak? Ale to sejw mi sie nadpisze chyba z new game + wtf? Dobra przeczytalem to od roziego, troche powalone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Przechodzisz na Normalu, potem NG+ i robisz Normal Time Trial, potem NG+ na Hard i przechodzisz grę poniżej tego 5:41 bodajże na Hardzie, potem robisz Hard Time Trial i git. Przedmioty z Normal Time Trial będziesz miał już w Hardzie. Tak to przynajmniej ja widzę i tak zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 No w tym problem ze zaczalem od samegp poczatku na hard, przeszedlem i robie time triale z harda. Ale w sumie moge przejsc drugi raz na hard a potem zaczac nowa gre plus na normalu i zaliczyc time triale chyba, no nic pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ktoś docenił klimacik że wsadził grę w film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 rozumie ze roznica w poziomie trudnosci to ilosc slabych punktow na kolosie do zaliczenia gdzie na hardzie sa 3 a na normalu 2 cz cos jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Bardziej boli jak Cię Kolos uderzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Zaraz kur.wicy dostane na tt z tym 3 kolosem. Ostatni pokonany w tt na hardzie a z tym sie mecze juz tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 On jest głupi nawet normalnie. Ten cios pałą o ziemię jest strasznie losowy, nawet jak go trzymasz na dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 To akurat juz opanowalem. Gorzej jest ze ostatni symbol jest na tricepsie a nie dosc ze dali strasznie malo gripu to nie ma tam nawet jak odpoczac a i uderzyc jest ciezko bo non stop ta lapa macha, popier.dolony na maxa. A jak spadniesz to mozesz sie pozegnac ze zmiescisz sie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Dla mnie dwunasty to była jakaś porażka - taki random, że nie wyobrażam sobie TT przy nim. Ciekawi mnie, czy w remake'u jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W dniu 8.02.2018 o 13:20, XM. napisał: Hoia kogo to obchdzi, który to juz raz czytam te twoje wywody o remasterze, że remake, zs nie planowałes kupowac ale się ugniesz i tak w koło. No kurna aż musiałem skomentować bo co wejdę to twoje dyrdymały czytam. o kurczę, to tak samo jak z toba, kiedy zaczales grac w wolfensteina; do ktorego tematu bys wtedy nie wszedl, to bylo tam twoje pyerdolenie, jaka ta gra jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Właśnie pokonałem pierwszego Kolosa. Klimat, grafa, muza, dźwięki otoczenia, filmowe ujęcia. Coś wspaniałego Niech chłopaki biorą się teraz za Demona. Przy takiej oprawie to kolejny murowany hit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi