Skocz do zawartości

Shadow of the Colossus Remake

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, kanabis napisał:

Pewie  jestes? Po zebraniu owocu czy srebrnego ogona jednak zaznacza to na hudzie , po zebraniu zwyklego ogona nie dzieje sie nic.

To dziwne, bo mi przy zbieraniu zwykłych ogonów też HUD się pojawiał, to nie wiem :dunno: 

Cytat

The white-tailed lizards are not to be confused with the regular fully black lizards, whose tails only replenish a small portion of Wander's health and do not raise either max health or max stamina. 

Ach, to już wiemy wszystko.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Nie trzeba zebrać wszystkich do trofeum, masz tylko wymaksować gripa i życie, a te Ci się powiększają także przy pokonywaniu Kolosów.

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Nie trzeba zebrać wszystkich do trofeum, masz tylko wymaksować gripa i życie, a te Ci się powiększają także przy pokonywaniu Kolosów.

Ja pisałem o remasterze z PS3 - trzeba zabić wszystkie świecące jaszczurki i zebrać wszystkie owoce.

Jeśli chodzi o remake to faktycznie widzę, że te sprawy uprościli, ale po trofeach widzę, że dodali kilka nowych rzeczy - ubicie kolosa nr 3 bez rozwalenia mu bransoletki czy ubicie kolosa stabem spadając - ciekawe wyzwania :)

Opublikowano

Jak ktoś przejdzie grę to polecam filmiki z TT jak ludzie niektóre kolosy przechodzą na czas. Czasem to się za głowę można złapać jakie sposoby są.

Opublikowano

Jak cos to te time triale na trudnym nie sa jakies mega wyzylowane. Narazie 4 uwalilem. Tego suma udalo mi sie 2 min z groszami utluc a czas do zaliczenia 7min :obama:

Tylko jakies to troche powalone. Dostaje przedmioty za trudny level , a jak mam ogarnac za sredni? Mam zaczac nowa gre czy jak? Ale to sejw mi sie nadpisze chyba z new game + wtf?

Dobra przeczytalem to od roziego, troche powalone

Opublikowano

Przechodzisz na Normalu, potem NG+ i robisz Normal Time Trial, potem NG+ na Hard i przechodzisz grę poniżej tego 5:41 bodajże na Hardzie, potem robisz Hard Time Trial i git. Przedmioty z Normal Time Trial będziesz miał już w Hardzie. Tak to przynajmniej ja widzę i tak zrozumiałem.

Opublikowano

No w tym problem ze zaczalem od samegp poczatku na hard, przeszedlem i robie time triale z harda. Ale w sumie moge przejsc drugi raz na hard a potem zaczac nowa gre plus na normalu i zaliczyc time triale chyba, no nic pokombinuje

Opublikowano

On jest głupi nawet normalnie. Ten cios pałą o ziemię jest strasznie losowy, nawet jak go trzymasz na dystans.

Opublikowano

To akurat juz opanowalem. 

Gorzej jest ze ostatni symbol jest na tricepsie a nie dosc ze dali strasznie malo gripu to nie ma tam nawet jak odpoczac a i uderzyc jest ciezko bo non stop ta lapa macha, popier.dolony na maxa. A jak spadniesz to mozesz sie pozegnac ze zmiescisz sie w czasie

Opublikowano
W dniu 8.02.2018 o 13:20, XM. napisał:

Hoia kogo to obchdzi, który to juz raz czytam te twoje wywody o remasterze, że remake, zs nie planowałes kupowac ale się ugniesz i tak w koło.

No kurna aż musiałem skomentować bo co wejdę to twoje dyrdymały czytam.

o kurczę, to tak samo jak z toba, kiedy zaczales grac w wolfensteina; do ktorego tematu bys wtedy nie wszedl, to bylo tam twoje pyerdolenie, jaka ta gra jest dobra