Gość aphromo Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 swietny material, wyobrazacie sobie Zelde z takimi detalami ? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Yeti dzisiaj dokladnie w tym miejscu z 3 zdjecia dzisiaj sie bawilem z 5 minut w trybie foto xD chcialem ustawic na tapetke ale jednak doszedlem do wniosku ze te wodospady w ruchu robia zdecydowanie bardziej. Gra wyglada naprawde pieknie, nawet w horizonie tak czesto sie nie zatrzymywalem zeby popodziwiac kunszt grafikow. Tutaj bardzo czesto sie to zdarza. Fantastycznie tez wygladaja te nadwodne moczary/las i te przebijajace sie slonce. Cudo. Dzisiaj dopiero zaczelem sie zastanawiac co to tak wszystko fajnie wyglada jak sie gra, jakos inaczej niz zawsze, a to po prostu brak huda w tej grze xd Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Na G8, w okolicach kapliczki Green Cape jest malowniczy obszar nad klifem, mały stawek a tam zwierzaki, o których istnieniu na PS2 nie miałem pojęcia (chyba nigdy nie zapuszczałem się w te tereny). No i Agro przystanął, żeby się nawodnić - chyba zaczynam czuć do niego sympatię Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 gra wygląda prawie jak symulator wodospady z klimatów Islandii, trochę Norwegii, Nowa Zelandia heh.. tylko 1 rzecz w grze mnie irytuje, skoro wszystko takie prawdziwe, wyważone, to czemu główny bohater miota się jak postać z gierki typu Ninja Gaiden szkoda że nie można w opcji ustawić responsywności, żeby postać reagowała łagodnie, gdyby tak jak konia, czuć było ciężar postaci którą się gra byłoby super, szkoda, muszę przywyknąć, albo chodzić fakt cały czas na zoomie Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 1 minutę temu, Dragen napisał: gra wygląda prawie jak symulator wodospady z klimatów Islandii, trochę Norwegii, Nowa Zelandia heh.. tylko 1 rzecz w grze mnie irytuje, skoro wszystko takie prawdziwe, wyważone, to czemu główny bohater miota się jak postać z gierki typu Ninja Gaiden To przeyebane mają w tej Islandii/Norwegii/Nowej Zelandii, jak im takie monstra depczą trawniki... "Prawdziwe/wyważone/symulator"... Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 skoro nie zrozumiałeś to nie szydź ok? tylko kretyn wziął by to dosłownie..Jeśli byłbyś w którymkolwiek kraju który przytoczyłem zrozumiał byś do czego piję, albo i nie? skoro czytam tego posta raz jeszcze śmiem wątpić, i nie wiem kto tu ma bardziej przeyebane.. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Na moje oko to Ty wziąłeś sobie wypowiedź Wrednego dosłownie. Wyluzuj troche chłopie nikt z Ciebie nie szydzi. Zjedz snickersa. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 17 minut temu, Dragen napisał: skoro nie zrozumiałeś to nie szydź ok? tylko kretyn wziął by to dosłownie.. Jeśli byłbyś w którymkolwiek kraju który przytoczyłem zrozumiał byś do czego piję, albo i nie? skoro czytam tego posta raz jeszcze śmiem wątpić, i nie wiem kto tu ma bardziej przeyebane.. Pisząc tak skonstruowane wypowiedzi sam pchasz się pod "szydera-train", więc wyluzuj, albo opuść internety - trochę dystansu, bo inaczej żyłka Ci pęknie. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 aha. i Ty miałeś misję żeby mi to pokazać? jak źle konstruuje.. wow, marnujesz się tutaj.. powinieneś zostać naczelnym logikiem tego forum...Ale co ja tam wiem.. przecież tu sami "miszczowie" szeryfują, nie przeszkadzajcie sobie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Pierwsze wrażenia są bardzo dobre, ale nie ma róży bez kolców. Już wyjaśniam o co chodzi. Graficznie ten remake wygląda wręcz niewiarygodnie dobrze! Możecie mi uwierzyć na słowo. W trybie kinowym w 4k +HDR grafika i ogólne wrażenia ściągają rajtki przez głowę! Niestety...tryb kinowy na dłuższą metę jest agrywalny ze względu na to, że bardzo szybko męczą się oczy i gra się przez to mało komfortowo. Dziś przejdę na tryb zwykły 60 fps i zobaczę jak to będzie wyglądać. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Mnie takie cos zdarzalo sie tylko przy rozgladaniu za jaszczurkami szybko jadac na Agro. Za to powoli jadac lub chodzac ani przez chwile nie mialem dyskomfortu , wrecz przeciwnie zachwyt pieknem dookola widokow. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 (edytowane) dostępny chyba tylko w JP/US? Edytowane 9 lutego 2018 przez elvis004 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Ale gry są już chyba region free nie? Więc jakby ktoś chciał pozbyć się 100$ to nic na przeszkodzie nie stoi. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Fajnie że można było kupić to za $50 przed premierą. Teraz to nawet te $100 możenie wystarczyć jak na granicy dowalą cłem i VATem. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 34 minuty temu, Mani napisał: Ale gry są już chyba region free nie? Więc jakby ktoś chciał pozbyć się 100$ to nic na przeszkodzie nie stoi. Cena zaporowa choc wydanie bardzo ładne. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Widze po allegro, że Janusze się obudzili i podnieśli ceny wersji na PS2. Sytuacja podobna jak przy premierze Crasha. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 (edytowane) Gram w trybie kinowym, pomimo posiadania ekranu 1080p i faktycznie grafika wyrywa z butów Kompletnie nowe doznanie, acz i tak zazdroszczę wszystkim, którzy grają dopiero po raz pierwszy. Powalenie przynajmniej kolosa przed snem jest tym, co uskuteczniam w ostatnich dniach. Narzekań na Agro nie rozumiem - jak dla mnie jedna z lepszych kobył, jakie widziałem w grach. W kolejnym przejściu wypróbuję 60fps i nieśmiało myślę też o platynie - jest jakoś specjalnie trudna? Na razie nieco deprymuje mnie jedynie trofeum za speedrun poniżej jakiegoś tam czasu. Edytowane 9 lutego 2018 przez Frantik Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 1 godzinę temu, Mani napisał: Widze po allegro, że Janusze się obudzili i podnieśli ceny wersji na PS2. Sytuacja podobna jak przy premierze Crasha. Norma. Remaster gowa tez mocno w gore poszedl. Kosztowal 60zl juz. Zebrane ogony 10 Zebrane owoce 44 Ciekawe jak wyglada stosunek miary chwytu do max zdrowia bo farmienie owocow zdecydowanie latwiejsze niz ogonow. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Tak? To dziwne, bo w sumie jestem po Ósmym Kolosie, a dopiero jedno drzewo z owocami widziałem xd Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 No ja do 13 nie spotkalem zadnego xd ale zaczalem troszke eksplorowac mapke i sa takie specyficzne drzewa ktore widac z daleka. Czasem nawet 5 owocow na nich jest takze lajt. Przede wszystkim a poludniowych krancach Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Za to jaszczurek wybiłem sporo, ale jeszcze żadnej ze srebrnym ogonem :c W ogóle możliwość złapania ryby za ogon i pływanie z nią xd Ta miejscówka przepiękna jest swoją drogą. Z tego co się orientuję, to można w sumie z trzema zwierzętami coś zrobić, chyba nawet pucharek za to jest. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 No ja tez jaszczurek sporo, mam na mysli te ze srebrnym ogonem z nimi ciezej. Zawsze sie kreca przy oltarzach ale po jednej sztuce Z ryba ogarnalem przypadkiem , beke mialem. Mozna napewno z jastrzebiami tymi chyba co sie kolo nas kreca polatac. Chyba trzeba galopowac na agro wstac na jego grzbiecie i skoczyc i sie zlapac. Ze dwa razy probowalem i nie wyszlo xd Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Przy każdej kapliczce jest zawsze ta ze srebrnym ogonem do ubicia. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Drzewa z owocami rzucają się z oddali. Są to te z grubym pniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi