Skocz do zawartości

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

Opublikowano

A ja sobie właśnie odświeżyłem SOTC Remake, wspomnienia z ogrywania na PS2 wracają. Ale to było dobre :D Chociaż zapamiętałem to jakoś, że było to bardziej trudniejsze do rozkminy, a idę jak burza i się okazuje, że pamiętam jak każdego kolosa trzeba podejść. Zaraz kolos numer 9 :D

Edytowane przez cotek

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 96,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

No jak grałeś wcześniej to nie ma co rozkminiać.

Opublikowano

Piekna gra to jedyne co mi przychodzi do glowy. Zaluje ze nie bylo mi dane w nia zagrac na platformie PS2. Dzis bylbym innym czlekiem, a tak sami wiecie jak jest :P