KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Pilka od Konami powraca,w wersje 17 gralem sporo i gdyby nie dosradkowania ,ktory byle zabojcze,bylaby to najlpeszy pes jaki gralem. Zobaczymy co Konami zmieni w tym roku,jednak lagi,oszusci onlne to pewne jak smierc,ze zostana :/ Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Kiedyś dałbym sobie za tą serię rękę uciąć, a teraz nie mogę na to nawet patrzeć Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Ale prosze trzymajcie się poprawnej nomenklatury i zmiencie nazwe tematu na Pro Evolution Soccer 2018 albo chociaż PES 2018 bo mnie mój apsberger nie daje życ jak widzę nazwę tego tematu Edytowane 13 czerwca 2017 przez _Be_ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Nazwa nic nie zmieni. Tak jak fakt, ze Pes skonczyl sie na 6. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 POWRÓT KRUUULAAAAA!!!Q!1111 XD Po kupnie 2017 obiecałem sobie że już więcej nie kupię tego gó.wna obkakanego. Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Usain Bolt.Usain Bolt. Nie wierze. Bolt Usain.PES BOLT USAIN konami umarło. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Fajnie. A Snejk bedzie? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 czerwca 2017 Jest gemplej z nowego pesa Z tego co ziomek mowi,na szybko nr 1 to dla nich w tym roku granie ONLINE bardziej poprawa,pod koniec lipca bedzie OPEN BETA trybu online,skupiaja sie na PES LEAGUE nr 2 to zmiana statsow,albo wyrownywanie statsow do slabszej druzyny,zalozmy ziomek gra Realem,ty Interem,grajki z slabszej druzyny dostaja boosta do stasow (prawie jak handicap w fut tylko tam sie tym nie chwala ;) .Ziomek mowi,ze gra ma byc bardziej skilowa,no zobaczymy jak mi Ronaldo znowu bedzie walil 5 glowek na mecz.. A tak to nowe animacje,nowe oswietlenia,i takie tam. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Fajnie. A Snejk bedzie? W DLC pewnie xD Cytuj
Gość Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 To w sumie ciekawe, bo w poprzednich edycjach raczej nie skupiali się na online, nawet nie było podobnych deklaracji jak wyżej. Jeżeli faktycznie to ogarną, to może znowu zakoleguje się z plejką. Niech tylko ograną te główki, bo za dużo ludzi z top 500 (w MC) gra na "sposób" i człowieka czasami krew zalewa jak na starcie widzi, że ma wysokorankingowego typa, który 99% bramek zdobywa po wrzutkach. Z góry wiadomo, jak będzie wyglądał ten mecz. W każdym innym przypadku 2017 była grą bardzo dobrą pod względem mechaniki. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Taa oslabia glowki a np znowu zdaunia obroncow i znowu beda preferowac sprinterow, a bolt w preorderze juz mi zwiastuje patologie jak go pozwola uzywac w MC Cytuj
Gość Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Pozwolą, ale może się okazać, że to jednak nie będzie taki samograj, raczej stawiam na przydatnego piłkarza w pierwszej fazie budowania zespołu z OVR na poziomie 75 (co i tak jest z dupy). Ogólnie sprinterzy -nawet w poprzedniczce, w której mieli fory względem obrońców- bez techniki są trochę bezużyteczni, a raczej z Bolta nie zrobią Ronaldo czy Robbena. Z tego co widzę na gameplayu coś grzebali przy grze ciałem, zawodnicy wydają się mocniej trzymać na nogach i łatwiej robią kółeczka kiedy mają kogoś na plecach. Widać też trochę zmian w animacjach (te bramkarzy, puki co niedopracowane i za bardzo widać przejścia pomiędzy nimi). Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 W pes15 to pamietam ze kazdy bral jakiegos dauna z slabym ovr ale turbo szybki byl i kazdy mecz to bylo sam na sam Hmm a moze w pes2013 to bylo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 2013 to krolowal l1 trójkąt Cytuj
Gość Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 No i byłbym zapomniał, w tym roku to PC ma dostać najlepszą wersję gry według info Konami. Przynajmniej w kwestii technicznej, bo nawiązali wspópracę z Nvidią. Jeżeli dotyczy to również silnika fizycznego i w końcu wersja na PC pod tym względem będzie równa tej na konsole, to Żałuję, tylko, że będę musiał wydać też kasę na przenośną fifkę, bo Konami nie ogarnia Switcha :/ Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Hejka, 20 lipca do 31 lipca wersja beta na konsole, jak oslabią główki to już mnie mają, pes 2017 to była bardzo dobra piłka,podoba mi się również że przebudowany został stały fragment gry i nie ma już tego arkadowego promienia strzału Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Podobno wkońcu będzie można z piłką maszerować z truchtu po bieg i sprint, przyjęcia piłki też będą zależeć gdzie ją przyjmiemy itd. narazie po filmiku nie ma woow ale trzeba zagrac i wyczuć, myślę że Konami wie co robi i idzie jeszcze głębiej w symulacje, choć z tym Boltem się wyglupili Cytuj
kamson11 13 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 beda pojedynki 3vs3 czyli bedzie mozna z kolegami na kanapie pograc online Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 O nieokrojonej wersji PC nadal się konkretnie nie wypowiedzieli? To mówi wszystko, normalnie by to jakoś dosadnie podkreślili. Ze względu na tę niejasność czekam z zakupem PS4. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Według Eurogamera nowy PES jest wolniejszy i bardziej taktyczny od 2017stki. Główki wymagają teraz lepszego timingu oraz ustawiania się niż uprzednio. Piłka już się tak nie klei do nogi, podania nie są już takie automatyczne, ale też szybcy piłkarze nie są już tak doganiani przez wolnych. Sporo większy nacisk położono na grę ciałem, walkę o pozycję. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 2017 mega mi sie podobala, irytowaly tylko bramki glowa po wrzutkach, a tak super czesc, w ktora z znajomymi gram do dzis(nawet w piatek byl mini turniej przy flaszce) Mam ograniczone zaufanie do konami od dawna ale nie skreslam na pewno Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 PES to onlinowe łajno i publiczna beta 3vs3 tylko to uwidoczni (hehe oni mają nieogarnięte 1vs1 a na 3vs3 sie rzucają) oczywiście chętnie to odszczekam tylko historia każe wątpić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi