nero2082 823 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 nie, możesz dodawać guesta kanapowego do 3vs3 3vs3 z graczy albo 3vs3 cpu Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Pierwsze wrazenie mega chu,jowe. Jakbym gral w fife 17, w porownaniu do 17 wszystko jest mniej precyzyjne i wolniejsze. Ujecia kamery przy roznych jakies z du.py. Jak narazie mega zawod. Pilka leci jak balon. Wiedzialem ze musza zj.ebac. A tak sie dobrze gralo w 17 Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Piszcie więcej, najlepiej negatywne opinie, bo już myślę żeby jechać po PS4 dla zagrania w betę xd Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) strasznie fajnie mi się gra online, dużo przyjemniej no bo te serwery teraz może jeszcze niezapchane ;) jedna ogromna rzecz przez to się zmieniła - mozna spokojnie wytrzymać ostry pressing i rozklepać - co wcześniej głównie przez lag było niemożliwe - teraz masz auto shielda i czołgi typu Pogba wyblokują każdą próbę odbioru piłki i strząsają sobie typów bez problemu miałem kilka łatwych meczy gdzie grałem z kimś początkującym ale grałem też z kilkoma master passerami ;) i były bitwy na posiadanie piłki :P takie mecze to ja grałem ostatnio w...PES 6, dawno tego nie było :] jak te serwery wytrzymają napór to będzie extra wakacyjne tłuczenie tej betki :P spoiler : Francja jest lepsza od Bazylów :] a Griezi to monstrum z tym szybkim depnięciem :] Edytowane 20 lipca 2017 przez nero2082 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 znacznie płynniejsze poruszanie się i kręcenie kółek Nie pozostaje nic innego jak zbierać piniądz na fulla. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Gra sie zupełnie inaczej niz w 17. Chlopki fajnie reaguja. Balabs cialem na ominiecie. No poki co jestem bardzo na tak. 1 Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 zagrajcie koniecznie 3 vs CPU, to jest za-ye-biii-steee zupełnie inna gra jak się montuje w trójkę jakieś ostre akcje :D mega radocha z robienia akcji, mega mega fun serio aż mnie zatkało ;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Nero jak co roku hypuje zarówno Fife jak i Pesa a jak się kończy to wszyscy wiemy No nic zaciągne po pracy Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Zawsze nowe cieszy to fakt. Alr niezwykle imo przyjemnie sie gra. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 No w sumie jestem zaskoczony, odpaliłem z myślą ze będzie crap po mega zawodzie z 2017 a gram już któryś mecz z kolei i jest spoko. Chodzi to bez lagów przynajmniej narazie. Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Pisałem, że Konami musi być pewne, że poprawili online, skoro zdecydowali się na otwartą betę Szkoda, że nie wyjdzie na znicza... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 O biurwa. Giroud zayebal. :) Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 chyba ovr 81, finishing bez sprawdzania myślę że marny, bo psuje mi sam na sam jak jakiś niewyrobiony młokos z jakiegoś Monako lel, ale jeśli jakiś grajek ma dużo pkt w explosive speed to polecam mijać ludki z burstem R1x2, Griez albo Pogba odjeżdżają jak z rakietą w dupsku 3 vs CPU to jest tryb złoto, raz miałem tak że grałem z jakimiś prosami i leciały klepki i kombinacje jak z kosmosu i wszystko było proste, natomiast potem dobrało newbies i trzeba było robić grę w pomocy, naprawiać dziury w obronie i jeszcze coś strzelić z przodu...dużo śmiechu i zabawy mam w tym trybie, niech jeszcze zadziała 3 graczy vs 3 graczy to już w ogóle będzie masarnia wszystko oceniane, jakieś tam pkty do stylu się dostaje (sprawdza ci gierka twoją skuteczność, czy dobrze podajesz i bronisz ;) jaja niezłe) takie tryby to ja rozumiem! oczywiście niezbędne było lepsze online i w becie jest bardzo miodnie głównie dlatego że lagów brak i można pokazać swoją piłkę :> Cytuj
Moldar 2 268 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Online działa naprawdę spoko, w końcu jest stabilnie, skoda jednak, że gry nie czuje, za dużo w fife się grało i jest efekt :( Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Jeżeli obiecasz poprawę, to Ci wybaczymy. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 - online dziala super - bardzo wolna rozgrywka - swietne animacje - oslabiono glowki przy centrach czyli najwieksza bolaczke pes2017 - bramkarze czasem zachowuja sie dziwnie - na linii bramkarze to cyborgi (4metry do bramki, bramkarz w drugim rogu, strzelam, a on rzuca sie jak malpa i wybija) - dobry drybler bedzie robil jesien sredniowiecza z obrony (hi pajgi) - zbyt baloniasta jak dla mnie fizyka pilki 2 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Jestem pozytywnie zaskoczony. Gra chodzi płynnie. Bardzo wiele przyjemności daje stworzenie akcji z klepki, uważam że jest to w końcu czas aby wrócić do serii po wielkiej przerwie od PES . Animacje zawodników mega, jedyne co mnie martwi to obrana która daje wrażenie dosyć drętwej. Jak już ktoś wspomniał dobry drybling zmiana kierunku biegu i rozpykana obrona. Chyba że z przyzwyczajenia z fify zaszły u mnie tak daleko że mam dysfunkcję odnośnie sterowania w tego typu grach ;p Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Pograłem dwa mecze bo matchmaking trwał wieki, cóż gra się dobrze ale bez jakieś obsrywy bo jeszcze nie znam meandrów system bo w tym roku głownie fifa była grana i brakuje mi klika ficzerów, ale akcje buduje się fajnie i animacje nie wyglądają tak pokracznie jak w 2017. Oczywiscie gry nie kupie (chocbym się zesrał to i tak nie wygram z pajgim). Cytuj
Gość Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Patrzę po piłkarzach i widzę, że taki Mbappe będzie obowiązkowym zawodnikiem w każdym 2 gwiazdkowym teamie w MC. Tylko dobór statsów wśród zawodników jak zwykle randomowy (Umtiti 76 speeda, Miranda 78_ Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) To wypowiem się i ja, pogralem trochę i przy pierwszym odczuciu było dziwnie, jakbym nie grał w pesa, bardziej przypominało mi to fife tempem rozgrywania i baloniastą piłką, ale zbiegiem czasu coraz więcej smaczków i widzę potencjał, jest bardziej symulacyjnie, podania niedokładnie, zastawianie się, kiwki, oby nie było załatwo w ataku, zauważyłem że ciężej zaskoczyć bramkarza z pola karnego niż za pola, idzie ładnie uderzyć z daleka, ale bramkarze znów piąstkują przed siebie, na plus walka w powietrzu i dużo ciężej strzela się z główki Edytowane 21 lipca 2017 przez Wojtas angol Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 No po kilkunastu meczach mam podobne wrazenie, jest wolniej, bardziej realistycznie, jest wiecej czasu na rozegranie. Nie jest zle jak po pierwszym wrazeniu , jest po prostu inaczej. Ale bramkarze dalej maja czesto dałna i przy mlynie w polu karnym udaja malpe. Na plus wlasnie glowki , strasznie mnie to wkur.wialo w 2017. Na minus za to to ze takiego neymarka strasznie ciezko zatrzymac czy odebrac mu pilke. Przekoksowany jest jesli o to chodzi Cytuj
Gość Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Da się ustawiać ręcznie bramkarza? Można grzebać w taktykach? Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 No po kilkunastu meczach mam podobne wrazenie, jest wolniej, bardziej realistycznie, jest wiecej czasu na rozegranie. Nie jest zle jak po pierwszym wrazeniu , jest po prostu inaczej. Ale bramkarze dalej maja czesto dałna i przy mlynie w polu karnym udaja malpe. Na plus wlasnie glowki , strasznie mnie to wkur.wialo w 2017. Na minus za to to ze takiego neymarka strasznie ciezko zatrzymac czy odebrac mu pilke. Przekoksowany jest jesli o to chodzi No ale przecież tak samo jest w rzeczywistości, nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi