Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze wrazenie mega chu,jowe. Jakbym gral w fife 17, w porownaniu do 17 wszystko jest mniej precyzyjne i wolniejsze. Ujecia kamery przy roznych jakies z du.py. Jak narazie mega zawod. Pilka leci jak balon. Wiedzialem ze musza zj.ebac. A tak sie dobrze gralo w 17

Opublikowano

Piszcie więcej, najlepiej negatywne opinie, bo już myślę żeby jechać po PS4 dla zagrania w betę xd

Opublikowano (edytowane)

strasznie fajnie mi się gra online, dużo przyjemniej no bo te serwery teraz może jeszcze niezapchane ;) jedna ogromna rzecz przez to się zmieniła - mozna spokojnie wytrzymać ostry pressing i rozklepać - co wcześniej głównie przez lag było niemożliwe - teraz masz auto shielda i czołgi typu Pogba wyblokują każdą próbę odbioru piłki i strząsają sobie typów bez problemu

miałem kilka łatwych meczy gdzie grałem z kimś początkującym ale grałem też z kilkoma master passerami ;) i były bitwy na posiadanie piłki :P takie mecze to ja grałem ostatnio w...PES 6, dawno tego nie było :]

jak te serwery wytrzymają napór to będzie extra wakacyjne tłuczenie tej betki :P

spoiler : Francja jest lepsza od Bazylów :] a Griezi to monstrum z tym szybkim depnięciem :]

Edytowane przez nero2082
  • Plusik 1
Opublikowano

znacznie płynniejsze poruszanie się i kręcenie kółek

napoleon-dynamite-yes-gif-2.gif

Nie pozostaje nic innego jak zbierać piniądz na fulla.

Opublikowano

zagrajcie koniecznie 3 vs CPU, to jest za-ye-biii-steee

zupełnie inna gra jak się montuje w trójkę jakieś ostre akcje :D mega radocha z robienia akcji, mega mega fun serio aż mnie zatkało ;)

Opublikowano

Nero jak co roku hypuje zarówno Fife jak i Pesa a jak się kończy to wszyscy wiemy :kaz: 

No nic zaciągne po pracy 

Opublikowano

No w sumie jestem zaskoczony, odpaliłem z myślą ze będzie crap po mega zawodzie z 2017 a gram już któryś mecz z kolei i jest spoko. Chodzi to bez lagów przynajmniej narazie.

Opublikowano

Pisałem, że Konami musi być pewne, że poprawili online, skoro zdecydowali się na otwartą betę  :shotgun:

Szkoda, że nie wyjdzie na znicza...

Opublikowano

chyba ovr 81, finishing bez sprawdzania myślę że marny, bo psuje mi sam na sam jak jakiś niewyrobiony młokos z jakiegoś Monako lel, ale jeśli jakiś grajek ma dużo pkt w explosive speed to polecam mijać ludki z burstem R1x2, Griez albo Pogba odjeżdżają jak z rakietą w dupsku

3 vs CPU to jest tryb złoto, raz miałem tak że grałem z jakimiś prosami i leciały klepki i kombinacje jak z kosmosu i wszystko było proste, natomiast potem dobrało newbies i trzeba było robić grę w pomocy, naprawiać dziury w obronie i jeszcze coś strzelić z przodu...dużo śmiechu i zabawy mam w tym trybie, niech jeszcze zadziała 3 graczy vs 3 graczy to już w ogóle będzie masarnia

wszystko oceniane, jakieś tam pkty do stylu się dostaje (sprawdza ci gierka twoją skuteczność, czy dobrze podajesz i bronisz ;) jaja niezłe)

takie tryby to ja rozumiem! oczywiście niezbędne było lepsze online i w becie jest bardzo miodnie głównie dlatego że lagów brak i można pokazać swoją piłkę :>

Opublikowano

- online dziala super

- bardzo wolna rozgrywka

- swietne animacje

- oslabiono glowki przy centrach czyli najwieksza bolaczke pes2017

- bramkarze czasem zachowuja sie dziwnie

- na linii bramkarze to cyborgi (4metry do bramki, bramkarz w drugim rogu, strzelam, a on rzuca sie jak malpa i wybija)

- dobry drybler bedzie robil jesien sredniowiecza z obrony (hi pajgi)

- zbyt baloniasta jak dla mnie fizyka pilki

• Plusik 2
Opublikowano

Jestem pozytywnie zaskoczony. Gra chodzi płynnie. Bardzo wiele przyjemności daje stworzenie akcji z klepki, uważam że jest to w końcu czas aby wrócić do serii po wielkiej przerwie od PES . Animacje zawodników mega, jedyne co mnie martwi to obrana która daje wrażenie dosyć drętwej. Jak już ktoś wspomniał dobry drybling zmiana kierunku biegu i rozpykana obrona. Chyba że z przyzwyczajenia z fify zaszły u mnie tak daleko że mam dysfunkcję odnośnie sterowania w tego typu grach ;p

Opublikowano

Pograłem dwa mecze bo matchmaking trwał wieki, cóż gra się dobrze ale bez jakieś obsrywy bo jeszcze nie znam meandrów system bo w tym roku głownie fifa była grana i brakuje mi klika ficzerów, ale akcje buduje się fajnie i animacje nie wyglądają tak pokracznie jak w 2017. Oczywiscie gry nie kupie (chocbym się zesrał to i tak nie wygram z pajgim). 

Opublikowano

Patrzę po piłkarzach i widzę, że taki Mbappe będzie obowiązkowym zawodnikiem w każdym 2 gwiazdkowym teamie w MC. Tylko dobór statsów wśród zawodników jak zwykle randomowy (Umtiti 76 speeda, Miranda 78_

Opublikowano (edytowane)

To wypowiem się i ja, pogralem trochę i przy pierwszym odczuciu było dziwnie, jakbym nie grał w pesa, bardziej przypominało mi to fife tempem rozgrywania i baloniastą piłką, ale zbiegiem czasu coraz więcej smaczków i widzę potencjał, jest bardziej symulacyjnie, podania niedokładnie, zastawianie się, kiwki, oby nie było załatwo w ataku, zauważyłem że ciężej zaskoczyć bramkarza z pola karnego niż za pola, idzie ładnie uderzyć z daleka, ale bramkarze znów piąstkują przed siebie, na plus walka w powietrzu i dużo ciężej strzela się z główki

Edytowane przez Wojtas angol
Opublikowano

No po kilkunastu meczach mam podobne wrazenie, jest wolniej, bardziej realistycznie, jest wiecej czasu na rozegranie. Nie jest zle jak po pierwszym wrazeniu , jest po prostu inaczej. Ale bramkarze dalej maja czesto dałna i przy mlynie w polu karnym udaja malpe. Na plus wlasnie glowki , strasznie mnie to wkur.wialo w 2017. Na minus za to to ze takiego neymarka strasznie ciezko zatrzymac czy odebrac mu pilke. Przekoksowany jest jesli o to chodzi

Opublikowano

No po kilkunastu meczach mam podobne wrazenie, jest wolniej, bardziej realistycznie, jest wiecej czasu na rozegranie. Nie jest zle jak po pierwszym wrazeniu , jest po prostu inaczej. Ale bramkarze dalej maja czesto dałna i przy mlynie w polu karnym udaja malpe. Na plus wlasnie glowki , strasznie mnie to wkur.wialo w 2017. Na minus za to to ze takiego neymarka strasznie ciezko zatrzymac czy odebrac mu pilke. Przekoksowany jest jesli o to chodzi

No ale przecież tak samo jest w rzeczywistości, nie?