Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to ze na 100% full bedzie inny.

A pozniej kolejne patche to spyerdola jeszcze bardziej.

Ah. Kiedys to wyszlo na premiere i czlowiek gral az sie przestawil z poprzedniej edycji a teraz w ciagu roku mozesz miec 3 wersję podstawki :/ no qurwa nie.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W nowym PESie ma być więcej licencji niż ostatnio (m.in. po 3-4 kluby z Turcji, Grecji, Belgii), 36 stadionów, repry: Walia, Polska, Anglia, Belgia. Szału nie ma, ale zawsze coś.

Opublikowano

Od 2017 śmiga porządnie Ale mit dalej aktualny tak samo jak to, ze playstation plus nie działa i ciągnie się to juz tyle lat i za pesem też ta opinia będzie podążać mimo że wszystko śmiga nawet lepiej niż w fifie.

Opublikowano

Nie, od 2017 wcale nie śmiga porządnie. O ile mecze lagują już generalnie mniej (a nie zawsze jest to wina cwaniaków specjalnie obciążających łącze), to wyszukiwanie to nadal tragedia.

Opublikowano

Pes co roku jest gra sportową gc wiec to nic nowego :D mam nadzieje, ze dzięki becie dużo ludzi się przekona do pesa i odniesie sukces komercyjny bo ta seria na to zasługuje.

Nom zasluguje od 1996 na sukces komercyjny. Dalej czekam. Juz napewno w tym roku go osiagnie, teraz na bank!

Opublikowano

Raczej gigantyczna, Fifa to najlepiej sprzedająca się seria w Polsce praktycznie. 

Opublikowano

Nie, od 2017 wcale nie śmiga porządnie. O ile mecze lagują już generalnie mniej (a nie zawsze jest to wina cwaniaków specjalnie obciążających łącze), to wyszukiwanie to nadal tragedia.

Myślę, ze to wina małej ilości graczy co niestety jest smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

Grałem w podobnym czasie w tytanowego janusza 2 i tam momentami grało dosłownie kilkaset ludzi na świecie, a nie było takich problemów z szukaniem meczów, więc, już nie tłumaczę PESa w ten sposób.

Opublikowano

Mi maks do 2 minut szuka Ale i to rzadko a jakoś łączą ustawiam na 3 gwiazdki i nie mam lagów praktycznie od początku tej gry. Możesz zawsze odliczyć to ile czasu marnujesz na oglądanie durnych cieszynek wykonywanych w fifie :D