kanabis 22 470 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Kanabis, to na poziomie sprzedawcy detalicznego (może już teraz hurtowego?) jest taka przewaga między FIFA, a PES? Sklamalbym gdybym powiedzial ze pes sie nie sprzedaje ale to mniej wiecej jak porownac popyt bloodborne do call of duty. Nawet jak z kumplem gramy w pro evo to kto wchodzi to w 99% "A szo to za fifa?" Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 demko leży już na nowozelandzkim PS Store Cytuj
ZupaPomidorowa 3 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 (edytowane) Ja wytrzymam te Pare godzin bo po becie inl tak wiem, ze będzie dobrze:) zobaczymy jak na top Player spisuje się si bo w Master league Pare sezonów spędzę na pewno. Moja jedyna obawa to rajdy i drybling jednym piłkarzem bo zdarzało się to w becie Ale to może na jakiś ogórków trafialem albo fifaczy. Edytowane 29 sierpnia 2017 przez ZupaPomidorowa Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 (edytowane) Ktoś już testował?, rózni się od tej bety?, jak się gra, chyba zaloguje się na N.Z;) Edytowane 29 sierpnia 2017 przez Wojtas angol Cytuj
kamilradom1910 9 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Tempo to samo albo wolniejsze co na duży plus. Komputer na najwyższym poziomie to masakrator. Zachowanie obrony tzn ustawianie i krycie tragedia. Muszą to poprawić. Bramkarze na zmianę raz fenomeny a raz jak PES 16. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Można już pobrać na europejskim psn ! Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Spoko demo. Zwłaszcza aktualne składy Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Grałem w nocy przeciwko kompowi (najwyższy poziom trudności) ... no muszę się nauczyć grać w PESa 2018, bo na razie wydaje mi się, że zupełnie nie ogarniam. Dla mnie ta gierka zmieniła się diametralnie. Nawet nie chodzi o tempo, ale o ciężar zawodników, ich fizykę. Trochę taka FIFA, tylko bez tego pływania i poczucia sterowania kukiełkami. Komp dobrze kombinuje w ataku, często uruchamia niekrytych skrzydłowych na przeciwnej flance, a to na chwilę obecną zupełnie na mnie wystarczy... Bramkarze jak zawsze, wypluwają piłki które powinni łapać i bronią w niesamowitych okolicznościach. Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 No jak dla mnie grajkowie są aż trochę za bardzo ociężali, szczerze mówiąc. A i widzę, że Neymar w Barcy spokojnie do grudnia pogra;) ale akurat tutaj nie miałem złudzeń:D Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2017 W każdym roku,pes robi postępy, elegancko w to się gra, biorę na premierę Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Po ograniu bety bylo cacy. Singiel jest dla ułomów. Nuda w huy. Dlatego czekam na fulla i tylko multi ma sens w tej serii i konkurencji. Cytuj
ZupaPomidorowa 3 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) Też nie wiem jak oni to robią Ale każda kolejna odsłona wydaje się mocnym skokiem w przód:) Dla mnie i Multi i singiel mocne, wjedzie myclub i masterliga. Co do skladow to podczas wyboru jest informacja, ze sa one aktualne na maj 2017 i zmienia się w ostatecznej wersji. Edytowane 30 sierpnia 2017 przez ZupaPomidorowa Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) Nie no dobry jest jak nie lepszy od 2017, mniej schematów, lepsze wolne taktyczne tempo, nawet przy tak wolnej fizyce piłki przy mocnym uderzeniu piłka nabiera prędkości i łamie zasady Newtona;), z kompem na najwyższym lewelu ciężko wygrać mecz, i naprawdę trzeba pokombinować, chyba że tak cienki jestem, wady to grajka czasami się dziwnie odbijaja i nie reagują , spadki animacji przy powtórkach,i bramkarze wybijają do przodu futbolówkę po byle strzale, nie no ja jestem a tak choć to wersja demo Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Wojtas angol Cytuj
kamson11 13 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 jest dobrze, oby online nie z(pipi)ali... Cytuj
psmaras 4 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Też nie wiem jak oni to robią Ale każda kolejna odsłona wydaje się mocnym skokiem w przód:) Dla mnie i Multi i singiel mocne, wjedzie myclub i masterliga. Przez prawie 10 lat był wręcz regres więc to nie jest takie trudne. Zwłaszcza, że można podpatrywać konkurencję. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Też nie wiem jak oni to robią Ale każda kolejna odsłona wydaje się mocnym skokiem w przód:) Dla mnie i Multi i singiel mocne, wjedzie myclub i masterliga.Przez prawie 10 lat był wręcz regres więc to nie jest takie trudne. Zwłaszcza, że można podpatrywać konkurencję.No właśnie aż za bardzo podglądali stąd ten regres. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Fajna ta odsłona, chyba kupie. Jak wam wchodza strzały z daleka na poziomie top player i wyzej? Cytuj
Goldie 2 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Przez prawie 10 lat był wręcz regres więc to nie jest takie trudne. Zwłaszcza, że można podpatrywać konkurencję. Tam nie ma czego podpatrywać. Co najwyżej jak robić marketing. Samo demo na duży plus. Potrzebny nerf główek (zmora 17) i będzie bardzo dobrze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Podoba mnie się bardzo walka o piłkę w powietrzu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Fajne sytuacje jak przepychaja sie i leci lomkiec na pysk i ta gra aktorska z kulaniem sie po murawie. Fajne. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Ponawiam: wpadaja wam gole z daleka na wyzsych poziomach trudnosci? Cytuj
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Kurde, to serio jest inna gra, mam wrażenie, że teraz więcej musimy robić sami niż robi komp za nas. Cytuj
Goldie 2 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zaden nerf, jest ok. No tak hatrick z samych główek wielkoludem jakim jest Aguero jest ok. Potem w Myclubie będzie rak z Lukaku albo Zlatanem i 20 wrzutkami z każdej pozycji na mecz. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zaden nerf, jest ok. No tak hatrick z samych główek wielkoludem jakim jest Aguero jest ok. Potem w Myclubie będzie rak z Lukaku albo Zlatanem i 20 wrzutkami z każdej pozycji na mecz. ja nie trace ani nie strzelam tak zbyt wielu goli. Imo jest ok. W 17 były bardzo przegiete, tutaj nie mam z nimi kłopotow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi