kes 1 462 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 @pajgi pecetowa wersja będzie w tym roku taka sama jak konsolowa? bo w ostatnich latach to była padaka. Cytuj
Gość Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Ficuś- nie mam PS4 od jakichś 2-3 miesięcy. FIFA nie, chyba, że recenzenci dostaną orgazmu i to będzie najlepsza FIFA od lat. kes- wersja na PC według Konami ma być technicznie najlepsza (chodzi o jakąś umowę z Nvidią), w każdym bądź razie gameplayowo ma być to samo bez żadnych hybryd jak w poprzednich latach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Myślałem o wersji na psn żeby nie żonglować płytami ale ku,rwa 249zł vs 199 pudełko, no aż nie wiem co wybrać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Dejcie znać jak już jakiś ładny option file z ligą angielską będzie. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Na PS4 tylko pesworld.co.uk, na PC PTE Patch. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Panowie w Games fouryou już Pes dostepny Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 W pierwszych reckach spusty nad gameplayem, ale wiadomo, online wszystko zweryfikuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 W pierwszych reckach spusty nad gameplayem, ale wiadomo, online wszystko zweryfikuje. z doświadczenia wiemy, że recenzje piłek to jest jedna wielka farsa Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 PES już drugi rok z rzędu ma najładniejszą możliwą okładkę piłkarską, mi to wystarczy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ciekawe czy z tego deluxe edition usunęli Neymara Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 W premierowych egzemplarzach pewnie tego nie zrobią. NBA 2k też będzie w pierwszym rzucie miał okładkę z Irvingiem w Cavs, a nie Celtics (zmienią w następnym rzucie) - wszystko rozbija się o wcześniejsze kontrakty jednak. Pytanie czy w kolejnych partiach Neymar nadal będzie :v Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Preorder zamówiony, a miałem olać gry piłkarskie. No ale jednak chętnie popykam. Ciekawy jestem gameplayu fulla. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ponoc day one patch sprowadza gre w kierunku bety. Czyli miód malina. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Nie grałem w betę, podobno tam się łatwiej kiwało niż w demie (czyli he, he) Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 And yet my initial impressions were that things had changed. Massively. The game felt sped up, the passes were being ping-ponged around the ground, and it just felt a little bit ?wrong?. Had they really ignored the feedback we?d provided from the World Tour events? Were things genuinely this disappointing, after being so promising for so long? Well, they were, until the day 1 patch got installed. I?m not saying it makes it perfect, but oh good lord, it changes the dynamics in a tremendous way." "However, when the demo was released that excitement quickly turned into confusion. The game had changed and not for the better. Fortunately the team at Konami listened to the demo feedback and implemented a day one patch, this patch appears to have solved at least my personal major gripes with the demo." Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 na evo-web znowu czytam, ze gra sie identycznie jak w demo wiec placebo effect pewnie jak co roku Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Na evo-web piszą o patchu, którego Konami jeszcze nie wypuściło? Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Przeciez w USA premiera juz dzis, moze był juz wczoraj Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 day one patche raczej nie wychodzą przed day one, ale ja nie wiem. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 day one patche raczej nie wychodzą przed day one, ale ja nie wiem.demo fify wychodzi juz od wczoraj i wyjsc nie moze, wszystko mozliwe jest na tym łez padole ;) Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Ja wam napiszę jak jest w czwartunio Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 (edytowane) No właśnie wszystko zweryfikuje online. Gameplay gamepleyem, ale jak bedzie z matchmakingiem? Czekanie kilka minut na rywala bywa irytujące. Ciekawie jak wypadnie myclub, bo ten tryb prosi się o usprawnienia. No i mocno liczę ze za kilka dni będą już do pobrania stroje, herby i cała reszta :) Edytowane 12 września 2017 przez Kosmos Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 A ja wam powiem krótko w wersji offline jestem oczarowany, zobaczymy co z online, będzie super sezonik i granie naszymi Orzełkami ;) Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Z tego co widzę w MC nowością jest to, że teraz max level dla piłkarza jest indywidualny. Tj. niektórzy będą mogli osiągnąć 37 inni nawet ponad 50. Z tego co widzę taki Ronaldo może max 37, Messi 38, a Mpappe... 75. Chyba chodzi o potencjał zawodnika, moim zdaniem bardzo spoko pomysł. Nie wiem tylko czy tempo osiągania kolejnych leveli będzie jak ostatnio (w takim przypadku Max level dla Mbappe wpadnie gdzieś tak po 500 meczach nim online...), czy jednak będzie wyglądać to trochę inaczej. Logicznie rzecz biorąc tym z wyższym max levelem powinno to rosnąć szybciej, żeby zachować proporcje. Nie wiem też czy przyrost statsów będzie wyglądał tak samo jak w 2017, tam pomiędzy 30 a 50 lvl statystyki wzrastały o 3-4 punkty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi