Opublikowano 12 września 20177 l Jak będzie ktoś miał gierkę w łapach i online będzie działał to bardzo proszę o odpowiedź jak bardzo gierka różni się względem dema, i co dla mnie ważniejsze - ile czeka się na przeciwnika w MyClub.
Opublikowano 12 września 20177 l W becie po poprawkach czekalo sie akceptowalnie. No prawda taka, ze pesa kupuje o wiele mniej osob, wiec...
Opublikowano 12 września 20177 l Mój opór trwał bardzo długo. Właśnie zamówiłem pre-ordera, najwyżej się go pozbędę i wymienię na FIFĘ. :D Gdyby dziś nie wyszło demo FIFY, pewnie bym się opierał, ale PES przy nowej FIFIE pod względem gameplayu zdystansuje FIFĘ na kilometry..
Opublikowano 12 września 20177 l No tylko grafiki zapomnieli dodac, ale mimo tej calej dalniady jak Bolt dla preorderow, PES zrobil niesamowite postepy. Animacje w tym roku znacznie wyprzedziły dzielo elektronikow, gra sie mega przyjemnie, nie czuc szablonow jak w FIFIE (za duzo godzi, za mao zmian), fizyka pilki cieszy - w tym roku po raz pierwszy od dawna na premiere PES - wyjda pewnie minusy, bedzie narzekanie po 2 miesiacach, ale na FIFE to mi sie juz patrzec nie chce...
Opublikowano 12 września 20177 l Statystyki Bolta: http://pesdb.net/pes2018/?id=115894 Chyba raczej szału nie zrobi... 66 techniki dla gościa z 99 speedem oznacza, że facet raczej nie będzie się zatrzymywał na trybunach.
Opublikowano 12 września 20177 l W poprzednich edycjach takie dysproporcje pomiędzy techniką i szybkością czyniły piłkarzy nieprzydatnymi. Jedyne niebezpieczeństwo jakie w nim widzę to cel wrzutek w pole karne (wyskoki, szybki, skoczny...)
Opublikowano 13 września 20177 l G4Y ma juz od wczoraj. Ale ja swoją wezme jutro. Piatek wolny to i pocisne wiecej.
Opublikowano 13 września 20177 l U mnie 2018 już w bibliotece na Steam, szkoda, że nie da się jakoś obejść ustawień lokalizacji. :/
Opublikowano 13 września 20177 l Tak, będzie można - ale tylko na PS4, na XONE nie ma możliwości wgrania option file. Polecam stronę pesworld.co.uk, tam będzie option file zapewne jutro.
Opublikowano 13 września 20177 l Tak informacyjnie: Od 17 mam swój egzemplarz. Są nawet option file (stroje i emblematy Premier LEagiue, Serie A, Primera division i wybranych krajó), ale pewnie na coś konkretnego z Bundesligą trzeba bedzie poczekać z 4 dni. Wgrywają się bez problemów i na pewno szybciej niż w poprzedniej edycji. Składy z końca poprzedniego sezonu na dzień dzisiejszy, ale ponoć ma być aktualizacja oficjalna jutro. Ten tryb z randomowym doborem piłkarzy jest przestos na kanapowe granie! W oczekiwaniu na poważny option file pozdrawiam wszystkich. W ciągu tygodnia to będzie super gra i gra Master Ligi :) Na online się nie napalam. CPU gra wymagająco i przystosowuje się do nas. Aż zacytuje Szpaka z Fify: "żeby go pokonać będą musieli zagrać coś specjalnego".
Opublikowano 13 września 20177 l http://www.mediafire.com/file/1j9wdf16ch1ap0w/PES_2018_Option_File_Premerie_League_PS4.rar
Opublikowano 13 września 20177 l Ja również dziś odebrałem swoją sztukę. Jak na razie rozegrałem 6 szybkich spotkań offline i nadal czuję radość z grania zwykłych spotkań z CPU bez żadnego konkretnego celu - dawno czegoś takiego nie odczułem podczas grania w FIFĘ. Liczę, że MyClub mnie nie zawiedzie, bo FUT to mój ulubiony tryb z FIFY. I jeszcze pytanko z mojej strony, bo nie kojarzę żeby to było w PESie 16 a w 17 grałem bardzo sporadycznie - czym jest PES League? To coś podobnego do FUT Champions z FIFY? Edytowane 13 września 20177 l przez KamileQ
Opublikowano 13 września 20177 l Tak ale nie tworzysz swojej drużyny tylko grasz domyślnymi. Podczas sezonu gra się bodajże 30 meczy. Swój ranking sprawdzasz na PESleague.com. Jak będziesz wysoko to jedziesz później na mistrzostwa. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 września 20177 l Serio w kwestii gameplayu na PC jest to samo co na PS4? Bo ja widzę PES 2017 z blaszaków (z drobnymi różnicami oczywiście) w innej oprawie.
Opublikowano 14 września 20177 l Sprawdzał ktoś juz multi w tej grze, jak długo sie czeka na połączenie?, czy to ta sama piłka jak z lagami?
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 00:37, krzyhu392 napisał(a): Serio w kwestii gameplayu na PC jest to samo co na PS4? Bo ja widzę PES 2017 z blaszaków (z drobnymi różnicami oczywiście) w innej oprawie. Widocznie nie bo rozgrywka w pes 2017 i 2018 rozni sie diametralnie