Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie ktoś miał gierkę w łapach i online będzie działał to bardzo proszę o odpowiedź jak bardzo gierka różni się względem dema, i co dla mnie ważniejsze - ile czeka się na przeciwnika w MyClub.

Opublikowano

Mój opór trwał bardzo długo. Właśnie zamówiłem pre-ordera, najwyżej się go pozbędę i wymienię na FIFĘ. :D Gdyby dziś nie wyszło demo FIFY, pewnie bym się opierał, ale PES przy nowej FIFIE pod względem gameplayu zdystansuje FIFĘ na kilometry..

Opublikowano

No tylko grafiki zapomnieli dodac, ale mimo tej calej dalniady jak Bolt dla preorderow, PES zrobil niesamowite postepy. Animacje w tym roku znacznie wyprzedziły dzielo elektronikow, gra sie mega przyjemnie, nie czuc szablonow jak w FIFIE (za duzo godzi, za mao zmian), fizyka pilki cieszy - w tym roku po raz pierwszy od dawna na premiere PES - wyjda pewnie minusy, bedzie narzekanie po 2 miesiacach, ale na FIFE to mi sie juz patrzec nie chce...

Opublikowano

W poprzednich edycjach takie dysproporcje pomiędzy techniką i szybkością czyniły piłkarzy nieprzydatnymi. Jedyne niebezpieczeństwo jakie w nim widzę to cel wrzutek w pole karne (wyskoki, szybki, skoczny...)

Opublikowano

U mnie 2018 już w bibliotece na Steam, szkoda, że nie da się jakoś obejść ustawień lokalizacji. :/

Opublikowano

Tak informacyjnie:

Od 17 mam swój egzemplarz. Są nawet option file (stroje i emblematy Premier LEagiue, Serie A, Primera division i wybranych krajó), ale pewnie na coś konkretnego z Bundesligą trzeba bedzie poczekać z 4 dni. Wgrywają się bez problemów i na pewno szybciej niż w poprzedniej edycji. Składy z końca poprzedniego sezonu na dzień dzisiejszy, ale ponoć ma być aktualizacja oficjalna jutro.

Ten tryb z randomowym doborem piłkarzy jest przestos na kanapowe granie! W oczekiwaniu na poważny option file pozdrawiam wszystkich. W ciągu tygodnia to będzie super gra i gra Master Ligi :)

Na online się nie napalam. CPU gra wymagająco i przystosowuje się do nas. Aż zacytuje Szpaka z Fify: "żeby go pokonać będą musieli zagrać coś specjalnego". 

Opublikowano (edytowane)

Ja również dziś odebrałem swoją sztukę. Jak na razie rozegrałem 6 szybkich spotkań offline i nadal czuję radość z grania zwykłych spotkań z CPU bez żadnego konkretnego celu - dawno czegoś takiego nie odczułem podczas grania w FIFĘ. Liczę, że MyClub mnie nie zawiedzie, bo FUT to mój ulubiony tryb z FIFY.

I jeszcze pytanko z mojej strony, bo nie kojarzę żeby to było w PESie 16 a w 17 grałem bardzo sporadycznie - czym jest PES League? To coś podobnego do FUT Champions z FIFY?

Edytowane przez KamileQ
Opublikowano

Serio w kwestii gameplayu na PC jest to samo co na PS4? Bo ja widzę PES 2017 z blaszaków (z drobnymi różnicami oczywiście) w innej oprawie.

Opublikowano

Serio w kwestii gameplayu na PC jest to samo co na PS4? Bo ja widzę PES 2017 z blaszaków (z drobnymi różnicami oczywiście) w innej oprawie.

Widocznie nie bo rozgrywka w pes 2017 i 2018 rozni sie diametralnie