Szakalek 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Nie działa jeszce lol i składy stare Ale faktycznie tempo wrociło to z bety, nie placebo, wyraznie wolniej niz w demo Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Serio w kwestii gameplayu na PC jest to samo co na PS4? Bo ja widzę PES 2017 z blaszaków (z drobnymi różnicami oczywiście) w innej oprawie.Odpaliłem w nocy jeden meczyk na pc i zdecydowanie nie jest to 2017 :) online dzisiaj będę badał. Szakalek, grasz na ps4? Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Tak. Fajnie,działa ten of od Gajvera. O online jest i składy ok. Edytowane 14 września 2017 przez Szakalek Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Ja nowy PES ma się do tych starych, poczciwych PESów, jeszcze rodem z PS2? Wiem, że to już całkiem inna gra, silnik i w ogóle, ale bardziej chodzi mi o tę miękkość gameplayu i radość z gry, każda bramka wyglądająca inaczej i frajda ze strzałów zza pola karnego. Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Online zero lagów. Nawet na moment nie wyskoczyl mi ten sygnał połaczenia. Jak offline. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Tempo te same co offline? Edytowane 14 września 2017 przez Wojtas angol Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Tak. Nie moge powiedziec na sto procent czy jest filtr gwiazdek. Dwa mecze mam za soba, raz Chelsea na City, drugi raz Chelsea na United. Gwiazdki druzyn sie zgadzaja, 4,5 vs 4,5. Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Na PC nie łączy mnie z serwerami KONAMI, wtf? Cytuj
Szakalek 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Moze jeszcze nie uaktywnili online? Kupilem gre na ps4 ok 10, ok 10 30 online mi nie działalo. PC jest druga kategoria na zachodzie, zobacz ile kopi pesa sie sprzedaje na pc. Edytowane 14 września 2017 przez Szakalek Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) te patche wyglądają sensownie w opisie, ale jestem chyba za słabym hakerem by je ściągnąć: https://www.pes-patch.com/2017/09/pes-2018-ope-of-beta-ps4.html https://www.pes-patch.com/2017/09/pes-2018-wehk-community-of-v0-1-for-ps4.html Wiecie jak to zrobić? Cały czas kończę na jakiejś stronie z 'fikołkami'...już mnie ręka boli. Edytowane 14 września 2017 przez MacGyver_PL Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 września 2017 Autor Opublikowano 14 września 2017 Zagrałem parę meczy wczoraj wieczorem i dziś jeden z rana,szkoda ale brak czasu gralem my club, wyszukiwanie w pesie jak zawsze raz za szybko raz długo ale znalazłem ,w porównaniu do PESA 17 na premierę to niebo a ziemią,zero lagów czułem się jakbym grał prawie offline, wszystko płynne eleganckie,dziś wjechały do my club nowe piłki i promocję. Ogólnie system na plus, pamiętam z poprzednich wersji że mając Team spitit na niskim poziomie ,obrona glupiala totalnie twraz,czuję jakbym miał większą kontrolę co robię no i bramkarze dropnelem moye 75 ovr i chłop wyciąga czasami takie bomby jak masakra,w poprzednich częściach jak miało się niski ts to bramkarz wpuszczał każdy strzał to też na plus. Przegrałem 75% swoich męczy się bawiłem się elegancko Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Jak zmienic czas meczu w versusie, ja je,bie w menu przedmeczowym jest zablokowany czas wtf Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Gra sie mega. Patch fajnie wszystko łata :) Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) pajgi@ Łączy cię z serwerami? Właśnie odkryłem, że w zakładce System settings -> Render settings są zaawansowane ustawienia graficzne. Pierwszy raz widzę tyle opcji graficznych w PES-ie. Edytowane 14 września 2017 przez Gość Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Ze special agenta dostałem messiego nie wiem czy to normalne w tej edycji czy takie szczęście miałem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Ja Griezmana. Dobry strzal Kosmos. Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 pajgi@ Łączy cię z serwerami? Właśnie odkryłem, że w zakładce System settings -> Render settings są zaawansowane ustawienia graficzne. Pierwszy raz widzę tyle opcji graficznych w PES-ie na PC. Nie, Konami dało dupy z serwerami, z tego co wiem problem jest globalny. Tzn. w skali PC, gra online po prostu nie działa. Testuję cierpliwie singla i tutaj nie mam zastrzeżeń, działa idealnie. Rozgrywka chyba jest ciut szybsza niż w demie, nie jest już tak łatwo się zastawić. Cytuj
tjery14 5 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Fajnie, że poprawili agresywność cpu na superstar, już nie można sobie biegać z piłka przez pół boiska, obrońcy szybciej doskakują. Ogólnie poprawili agresywność zawodników w obronie, już nie ma tyle miejsca na boisku co w demie, jest o wiele 'gęściej', lepszy pressing. Edytowane 14 września 2017 przez tjery14 Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Dzięki Panowie za linka do option file:) ps. Czas na taktykę w online powinien być skrócony o połowę... Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 http://www.mediafire.com/file/1j9wdf16ch1ap0w/PES_2018_Option_File_Premerie_League_PS4.rar Ten of to jedynie chwilowe rozwiązanie, bo łata tylko pierwsze ligi. 2 ligi nie ruszone. Nadal jest trochę fakowych drużyn. No i brak bundesligi, ale spoko, jest potencjał i dobry option pewnie zaraz będzie. Gra się bardzo dobrze, gameplay sprawia mnóstwo frajdy, ale pewnych opcji muszę się nauczyć. Obrona mi nie wraca w myclub albo robią się luki, przez to tracę bramki. Jakieś rozwiązanie? Messi i inne gwiazdy nie są cyborgami tak jak chociażby w fifie. Nie odczuwam, że jak ktoś ma Ronaldo, a ja miałbym randomów to jestem bez szans. Bolta da się dogonić i odebrać mu piłkę. Łączy się trochę za długo, ale lagów nie ma. Fun z gry powrócił. Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Po rozegraniu kilku gier z kompem na superstar odblokował mi się poziom legend. Tego chyba nie było... Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Kurcze gra duzo szybsza niz w demie, troche szkoda bo mniej czasu na rozgrywanie akcji :/ Ale w morde, wszystko co mnie bolalo w demie poprawione No nie ma sie do czego przyje.bac, szykuje sie naprawde jedna z najlepszych odslon serii Tylko jak zmienic te 10minut meczu w versusie 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Kurcze gra duzo szybsza niz w demie, troche szkoda bo mniej czasu na rozgrywanie akcji :/ A to chyba troche slabo, co? Bo w demku jak dla mnie szybkosc byla idealna. Nie za bardzo arkejdowo sie zrobilo wzgledem demka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi