Skocz do zawartości

PES 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, tez bardziej mi to pasowalo no ale co zrobisz nic nie zrobisz :)

W opcjach jest regulacja szybkosci gry ale nie sprawdzalem jak to dziala.

• Plusik 1
Opublikowano

Kurcze gra duzo szybsza niz w demie, troche szkoda bo mniej czasu na rozgrywanie akcji :/

A to chyba troche slabo, co? Bo w demku jak dla mnie szybkosc byla idealna. Nie za bardzo arkejdowo sie zrobilo wzgledem demka?
nie jezt szybciej, zareczam
Opublikowano

Odpaliłem wczoraj o północy, dwa mecze z polakami i grało się naprawdę wyśmienicie jeśli chodzi o połączenie (dużo lepiej niż w FIFE) zgarnąłem wpier.dol naszą reprą grając przeciwko Realowi i remis 3:3 przeciwko Barcelonie.

Głownie polaków trafiałem, problemem dla mnie są jednak to co wczesniej pisał Hendrix, że podania na defaultowych ustawieniach są zbyt dokładne przez co w onlinie można rozklepywać jak dziki.

Opublikowano

Grając online też mi się wydaje że tempo trochę wolniejsze niż w demie. No ale jak narazie jest super i na 5 meczów online raz trafiłem na Real w dywizjach.

W MyClub z losowania TOTY wpadł mi Sergio Ramos, niby spoko ale wolałbym jakiegoś kota na atak. Teraz tylko wysiedziec w robocie i weekend z PESem.

Opublikowano (edytowane)

Bo jest. Kanabis ma dziwne odczucia. Tempo dokladnie jak z bety.

Kobik ma najlepszy tv, internet tez i zna sie na PES :) faktycznie gra na pałe to samobojstwo.

Edytowane przez Szakalek
Opublikowano

mnie to rozwala ze matchmaking w sieci jet chyba dalej tylko w myclub po sile zespolu, a nie potrafia tego przelozyc na podstawowy tryb, a kazda druzyna przeciez te gwiazdki ma :/

Opublikowano

Gra ktokolwiek ML offline? Jeśli tak, to też macie wrażenie, że na Top Player gra jest za łatwa, a na Super Star konsola oszukuje, spowalniając czas reakcji naszych grajków? Mam wrażenie, że poruszają się jak muchy w smole, czego w PES-ie nigdy nie było :/

Opublikowano

Panowie, nie grałem w betę tylko w demo i full jest zdecydowanie szybszy. Pod tym względem bardzo przypomina 17.

Opublikowano

Dlatego najlepiej olac dema, bety itd. Czekac na fulla. Bo co roku od lat to glownie kosmetyka.

Odpalasz, przyzwyczajasz sie do gry i do nastepnego roku. A nie stekac co roku o tym samym. Demo - wow 10/10, full o qurwa speeeeed razy 10,dno, schematy 2/10. Ja yebie.

Najlepsza opcja to 3 lata przerwy EA i Konami na rynku i robić wszystko od podstaw. Ale to nie nastąpi nigdy. Za duzo hajsu generuja rok w rok.

Opublikowano

Ja tam jestem mega zadowolony , gram offline z kumplem i jest naprawde swietnie. Poprawiony chyba kazdy aspekt ktory byl chu.jowy w demo czy 17. Jest jak narazie pieknie :banderas:

Opublikowano

Glowki, bramki zaraz z rozpoczecia, niemoznosc doscigniecia napastnika, zbyt latwe podania trojkatem na wybieg, gra bramkarzy, mniejszy bilard w polu karnym po roznym, no dlugo by wymieniac

Bramkarze tez juz nie piastkuja jak idioci , nie odbijaja pilki prosto do napastnikow przeciwnika. No ja osobiscie jestem zachwycony pelna wersja