Opublikowano 17 września 20177 l Właśnie gram sobie z cpu moimi szmatami w mc o pucharek. Zeby nabic troche punktów. Ojej w to naprawde dobrze sie gra z cpu.
Opublikowano 17 września 20177 l Za bardzo mi sie demko podobalo zeby nie sprawdzic fulla. Kupilem rano i wlasnie testuje :) Jezeli moj kumpel z pracy, ktory nie gral w zyciu w PESa wiecej niz w demo a Fife wygrywa sezony Arsenalem, mowi ze przyjedzie wieczorem z browarem, bo musi z kims zagrac PvP zanim kupi cyfrowa wersje PESa, to wiedz ze konami zrobilo niezla robote w tym roku :)
Opublikowano 17 września 20177 l Poniżej link do patcha z Bundesligą. http://www.mediafire.com/file/69hxq0wu0860a8o/FBNZ+OF+2018+BETA.zip Można grać już Master Lige na spokoju :) Polecam sprawdzić wygląd Kingsleya Comana z Bayernu. Będzie pierwszym jakiego wystawie na transferlistę...
Opublikowano 17 września 20177 l Nie ma bayernu nawet fakowego w grze to wyglad musza moderzy edytowac recznie wewnatrz gry to sie cudow nie spodziewaj
Opublikowano 17 września 20177 l Doskonale o tym wiem. Po prostu szkoda, że edycja nie pozwala bardziej upodobnić zawodników. Zwróć uwagę jednak na to, że taki Coman był rok temu, bo był w reprezentacji Francji i można było go po prostu umieścić w Bayernie. Szkoda, że na stroje nakładane są zdjęcia i nie można tego samego zrobić z facjatami piłkarzy.
Opublikowano 17 września 20177 l Jest juz ciekawy schemacik jak wylapalem po ograniu cpu. Bede sprawdzal jak to sie sprawdza w online. Edytowane 17 września 20177 l przez II KoBik II
Opublikowano 17 września 20177 l Poniżej link do patcha z Bundesligą. http://www.mediafire.com/file/69hxq0wu0860a8o/FBNZ+OF+2018+BETA.zip Można grać już Master Lige na spokoju :) Polecam sprawdzić wygląd Kingsleya Comana z Bayernu. Będzie pierwszym jakiego wystawie na transferlistę... gayver bo ja wgralem tego ofa od ciebie...jak teraz? To w ogole ten sam? Jak sie "dogrywa" nowe? Tak samo, zero komplikacji?
Opublikowano 17 września 20177 l to co się wgrało, to zostaje. Jak będziesz wybierać druzyne, to wybierz tylko aby się wgrała bundesliga -> import teams, a potem import cometition. Potem dobrze zrobić live update żeby składy się zgadzały w innych ligach. Pamiętajcie jeszcze o tym aby zmienić liczbę drużyn w lidze na 18 i przerzucić RB Lipsk, Borusie, Werder i Wolfsburg do bundesligi z Other teams.
Opublikowano 18 września 20177 l Jak sie ustawia jakosc polaczenia to najlepsza jest ustawiona na 1 czy na 5?
Opublikowano 18 września 20177 l Wgrałem sobie przedwczoraj oba OF, poprzenosiłem drużyny do bundesligi, wszystko było elegancko. Dziś odpalam i po OF ani śladu, wszystko po staremu. Co zepsułem?
Opublikowano 18 września 20177 l Nie ma już takich jaj z ofem na ps4, jak rok temu, że trzeba przenosić po kilka plików?
Opublikowano 18 września 20177 l Wszystko śmiga jak powinno od początku, nie wywala. Można kopiować od razu całość.
Opublikowano 18 września 20177 l Szkoda, że nie da się wgrać całości z pesworld do pc-towej wersji, bo to najlepsze jakościowo stroje. Po załadowaniu jednej całej ligi i próbie wczytania kolejnej ligi wyskakuje błąd przy czwartej lub piątej drużynie.
Opublikowano 18 września 20177 l Moze dziwne pytanie..co znaczy opcja wider rating range? Oczywiscie nie chodzi mi o tlumaczenie na j polski xd Nie jest to logiczne bo mamy no matchmaking restrictions i to ww. A,chcialbym ustawic by mi ppdobnych losowalo bo jak przed chwila wyskoczyl pan z ratingiem 890 to ogladalem jak sobie grał...
Opublikowano 18 września 20177 l No co. Jak giera wyzwala emocje to dobra giera. Ostatni Pes ktory to robil to Pes6 Edytowane 18 września 20177 l przez II KoBik II